Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ali je kdo umrl

Ali je kdo umrl

Mogoče kdo pozna koga, ki je umrl po cepljenju. Slišala sem, da je osemdesetletna gospa v domu DSO po cepljenju umrla.
Kakšne kronične bolezni srca in ožilja, ali je po takih obolenjih dovoljeno cepljenje.
Tudi neavni operativni posegi, mislite, da je varno cepljenje po takih posegih.
Sem se sicer preventivno vpisal, ker me domači silijo in sem poklican za cepljenje v ponedeljek, vendar imam kup pomislekov.

Jst sem umru, pozabo sem živet:)
To cepivo je čudno, ker ni preverjeno dolgoročno itd.. Poznam pa kar nekaj cepljenih, pa je vse v redu. Babica je bila cepljena pri 78 letih. Po 4 dneh hospitalizirana, po tednu dni cveti. Seveda bo vsak anticepilec krivdo dal na to crazy cepivo, ampak ji je noge odrezal diabetes, pomagali so ji, hitro je bila stabilna. Zdaj že vandra naokoli.

Slišala sem, da je več ljudi v domovih umrlo po cepljenju. Zato so jih sežgali, kljub temu, da so jih svojci želeli pokopati v krsti.
Ne morem se izogniti dejstvu, da smo starejši ljudje poskusni zajci.

V dso-jih je 20k oskrbovancev. Njihova naravna smrtnost je 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, torej 1000 na leto oziroma cca 3/dan. Ce jih ne bi cepli, bi po naravni poti umrlo 50 oseb v casu cepljenja. Seveda bos nasel od teh 50 oseb ene par, ki bi umrli nekaj ur po cepljenju, tudi ce ne bi bili cepljemi. O vzrocno posledicnih povezavah govorimo ko smrtnost statisticno znacilno odstopa. A odstopa?

Nostradamus trdi, da bomo vsi umrli. Torej ?
Cepljeni in necepljeni.

New Report

Close