Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Ali je kdo zadnje čase kupil zazidljivo zemljišče v okolici Ljubljane?

Ali je kdo zadnje čase kupil zazidljivo zemljišče v okolici Ljubljane?

Verjetno se ne heca, po tej ceni za kvadratni kilometer bi jo kupila tudi sama. Saj vem, da je bil v igri kvadratni meter, napisano pa je tako, kot da je cena milijonkrat nižja!!!

jaz pa iščem osebo za pomoč pri papirni dokumentaciji(iz nezazidljivega v zazidljivo stanje-5.000m2-6-7 parcel)bogata nagrada) 041 532 756

——-
Kaj si ti to zgradila za 70 jurjev in na tisoč metrski parceli? Pasjo uto svojemu Flokiju na barjanskem mokrem travniku? No, saj pes se res mora vsak dan zlaufat. Pridna.

parcelo, lepa lokacija 800m2 , začetna cena za m2, je 650, oziroma najboljšemu ponudniku.

Prodam zazidljivo parcelo 20 km iz Ljubljane proti gorenjski. Parcela ni komunalno opremljena, v izmeri 280 m2. Cena 270 m2.
Če je kdo zainteresiran naj tukaj pusti kontakt in pokličem.
Hvala.

Cena me je vsekakor zaintrigirala

Jaz pa kljub napaki ceno povsem razumem.

Samega sebe ni težko razumeti…

Če koga zanima,

prodajam zazidljivo parcelo 750 m2, smer Ivančna gorica, 2 km od izvoza Bič, voda, elektrika na parceli zraven, katere sem tudi jaz lastnik… cena 50€ na m2

in

prodam vikend, vseljiv, ca. 120 m2 (70 m2 neizdelane mansarde), + 750 m2 parcele. cena 90.000 €

Prodam zazidljivo, sončno, ravno parcelo v Ljubljani, 2100 m2, elektrika in voda na parceli ter stara kmečka hiša katero odstranimo na svoje stroške ( oz. po dogovoru ). Parcela je na mirni lokaciji, Zadobrova,ter v bližini obvoznice, cca. 500m. Cena za 1,0 m2 / 350€.

Prodajamo zemljisce na skokah-občina miklavz.lega ravna,soncna,lepa vsi prikljucki.
od 600 do 700 km2.cena 70 eur na km2.ce uredite prepis pa 65 km2

še vedno v interesu,smo resni ne delamo se norca.

KUPEC ki si toliko krat pisal,spodaj je navedena št za nadaljni pogovor..oz. kdorkoli..

02/ 629 16 04

Je ponudba resna?

——-
Kaj si ti to zgradila za 70 jurjev in na tisoč metrski parceli? Pasjo uto svojemu Flokiju na barjanskem mokrem travniku? No, saj pes se res mora vsak dan zlaufat. Pridna.[/quote]

Kako ste eni debilni… Ti mogoče imaš pasjo uto, hiša, v kateri zdaj že živim, je vrhunsko grajena hiša, koliko je končna cena, bi se ti pa od favšije zmešalo. V bistvu pa ja, v Sloveniji je veliko nesposobnih ljudi,. ki so za tak mali denar sposobni prit sam do pasje ute.

KUPEC..

PONUDBA JE RESNA!!!PRODAJAJO JO STARSI KI NUJNO RABIJO DENAR.MOGOČE ŠE BODO CELO SPUSTILI CENO.

PROSIM POKLIČI NA 02/629 16 04

P.S;SORI NA POZNEM ODPISOVANJU .NISEM VSAK DAN NA NETU

Cena je že tako nizka, da mislim da bi bilo nadaljne zbiajnje cene poniževalno.

res je ja.ampak kaj naj nareidjo če ni kupca?

mislim da ti ni v interesu potem bi ze poklical.

starsi res rabijo denar,zato so tudi rekli da ce se kupec najde se spustijo….

Bi se dalo kaj razparcelirat, meni je cela površina občutno preveč, za ceno je pa ok.

KUPEC

Pokliči na navedeno številko,in vprasaj za go.Majdo

Vse da da dogovorit…

Naselje, Šempeter v Savinjski dolini, prodam zazidljivo zemljišče v velikosti 1500 m2, primerno za gradnjo stanovanjskih hiš.
Naselje Zalog pri Šempertu, prodam delno zazidljivo zemljišče v velikosti 3000 m2, primerno za gradnjo stanovanjske hiše ali za vinograd.
Cena po dogovoru. 🙂

Smeško na koncu obeta smešno nizko ceno. Pa bo to tudi res?

Šempeter ….. 80€m2
Zalog ……….45.000€ za celotno zemljišče z starejšim objektom.

LP

Ok, hvala, ni nizka, je pa dost poštena.

Na Koroškem,natančneje kraj Mislinja se prodajazazidljiva parcela velikosti 2000m2!
Cena 60.000 €
info 028855924

To o 80 eur na m2 za parcelu v Šemeptru je ene pol preveč. Sicer jih ne iščem trenutno, tako da ne vem koliko jih je, sam mislim,d a se jih precej prodaja in jih ne morejo prodat. Vem ap za ene par parcel za 40 eur, mal drugačna lokacija, ravna – približno isti konec. Pa se ne prodajo.

Pozdravljeni! Zdajle sem prebrala celotno temo o prodajah in nakupih parcel. Ker sem se za prodajo zazidljivega zemljišča pred nekaj dnevi odločila tudi sama in bi seveda najraje izvedla prodajo brez kakšnih nepremičninskih agencij vam tule posredujem nekaj informacij o tej parceli:

Velikost: 600 m2
Cena: 50.000,00 EUR za celotno zemljišče (cca 83 EUR/m2), za kakšno malenkost manj bi se dalo še kaj zmenit
Lokacija: V mirni novi soseski, 2,5 km iz centra Vrhnike (ob regionalni cesti Vrhnika-Borovnica)
Opis parcele: ima neposreden dostop s ceste, je pravilne pravokotne oblike, povsem ravna in redno vzdrževana. Na parceli so vodovod, elektrika in telefon, na meji s sosednjo parcelo pa tudi optika.

Če bi kdo želel več informacij ali pa ogled naj se javi na forumu ali pa na zs.

Lep pozdrav! Lily.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close