Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Ali je kdo zadnje čase kupil zazidljivo zemljišče v okolici Ljubljane?

Ali je kdo zadnje čase kupil zazidljivo zemljišče v okolici Ljubljane?

V K.O.Brezovica pri Lj.prodam zazidljivo parcelo smer Notranje Gorice
info.na št:070-737-067

Prodajam izjemno parcelo na Križu pri Komendi za cca 220.000. EUR, 2500 m2, od tega cca 1000 m2 zazidljiva z gradbenim dovoljenjem ,komunalno urejena in plačanim prispevkom.

A je to kakšen vic?

Župan je začel počasi vnovčevati svoje naložbe….

Pozdravljeni,

prodala bi parcelo v lokovici (Sostanj) v izmeri 878,00m2, od tega je 648,00m2 stavbno zemljisce, 230,00m2 pa je kmetijsko zemljisce(sadovnjak).
Da bi priblizno izvedela, po kaksni ceni jo naj prodam, si moram priskrbeti cenilca. Ali lahko sama okvirno postavim ceno za parcelo?
Po cem priblizno bi lahko prodala taksno parcelo-je na mirni soncni legi,izdelan je bil ze nacrt za gradnjo hise,…
Ali se naj za prodajo oglasim v kaksni od nepremicninskih his?

Hvala za odgovor, lp

pozdravljeni. do sedaj si nisem niti malo predstavljala da imate v Lj in okolici takšne katastrofalno visoke cene parcel:( pridite med prleke raje;) mi npr.smo ravno začeli prodajat parcelo 1200m2,parcela je gradbena na njej stoji starejša hiša potrebna onbove a še bivalna za kak vikend če že druga ne..na parceli so Vsi priključki,vsa ustrezna dokumentacija,.. in cena-45€m2….toliko za primerjavo;) pa je v mirnem delu centra mesta:) lp

prevoz do ljubljana pobere vso razliko v ceni…

Pa vsak dan 4 ure preživeti v avtu (pol šihta).

Prodajam parcelo v Notranjih Goricah občina Brezovica.
Parcela je velika 2430 m2. Možna je razdelitev parcele. (na pol ali na tretjine)
Sklicna cena je 80€/m2. Možnost dogovora glede cene.

Če koga zanima, naj me prosim pokliče na tel: 051633693 (Lea)

Parcela je velika 2430 m2. Možna je razdelitev parcele. (na pol ali na tretjine)

Hvala

Zdravo,

Hvala

Zdravo,
Prodam v celoti zazidljivo parcelo v Notranjih Goricah, občina Brezovica.
Parcela je velika 2430 m2. Možna je razdelitev parcele (polovica ali tretjina)
Cena je okrog 80€/m2. Možnost dogovora.

Hvala

Zdravo,
Prodam v celoti zazidljivo parcelo v Notranjih Goricah, občina Brezovica.
Parcela je velika 2430 m2. Možna je razdelitev parcele (polovica ali tretjina)
Cena je okrog 80€/m2. Možnost dogovora.

Kontakt: 051/633-693 (Lea)
Hvala

Le na kateri oglas naj se javim?

evo parcela, btc Ljubljana, okolica, 800m2, gradbena, plačana komunalna infrastrukturna ureditev, voda, elektrika, kanalizacija na parceli, internet tudi, zadnaj, v naselju, mirna lokacija, na parceli stoji večji objekt-skladišče cena je 650 eur po m2.to je 520 .000 EUR, IŠČE SE RESEN KUPEC. MOŽNOST GRADNJE VEČJEGA OBJEKTA.

Leto si zgrešil.

imamo avtocesto,tako da ste največ v 2 urah v lj…lp

imamo avtocesto,tako da ste največ v 2 urah v lj…lp[/quote]

Kako pa potem domov prideš? Teleport?

imamo avtocesto,tako da ste največ v 2 urah v lj…lp[/quote]

Kako pa potem domov prideš? Teleport?[/quote]
nekoč ni bilo avtoceste,pa so ljudje vseeno delali v bolj oddaljenem mestu in se veliko več ur vozili kot dandanes..sedaj so pa avtomobili bolj napredni/udobni in vožna ni tako zahtevna..

Kako pa potem domov prideš? Teleport?[/quote]
nekoč ni bilo avtoceste,pa so ljudje vseeno delali v bolj oddaljenem mestu in se veliko več ur vozili kot dandanes..sedaj so pa avtomobili bolj napredni/udobni in vožna ni tako zahtevna..[/quote]

Ko ceni parcele prišteješ še 4 ure vožnje na dan, je cena kar naenkrat všja kot v centru Ljubljana…..

Jaz pa prodajam parcelo v velikosti 600 m2, pravokotne oblike, ravna in redno vzdrževana. Parcela se nahaja 2,5 km od centra Vrhnike v smeri Bistra. Na robu parcele so vodovod, elektrika, telefon in optika. Parcela leži v mirnejšem, zelenem okolju na lokaciji, kjer smo vsi bolj na novo priseljeni. Z dveh strani so hiše, na eni barje in pašniki, na drugi pa gozd. Cena parcele je 60.000 EUR (100EUR/m2). Če koga zanima naj me kontaktira na 070772-70-72

Lp. Lily

Se opravičujem, ena sedmica se je vrinila v telefonsko številko. Torej, telefonska številka je 070/72-70-72.

Na prijetni in mirni lokaciji ob gozdu na Vrhniki (Raskovec) prodamo zazidljivo ravno parcelo v izmeri 957 m2.Vsa infrastruktura, na katero es objakt mora priključiti, je ob parceli. Dostop je urejen po asfaltirani cesti.
Parcela je vpisana v zemljiško knjigo in je brez bremen. Cena: 130 EUR/m2.
Dodatne informacije: 041/552-006.

Pa se lahko službeni telefon uporablja za privat zadeve v javni upravi?

Prodamo dve zazidljivi parceli po 1168 m2 v okolici Lj. kontakt Ksenija 041/ 354-237, občina Ig.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close