Ali je Kristina iz Masterchefa lezbijka?
zelo simpatična mi je Tanja in navijam zanjo. Žal mi je fotra, ki kuha, ker sem že pred MC naletela na njegov vlog in ga spremljam, tip mi je car!Tudi Ana mi je izjemno simpatična, čeprav sem do sedaj videla le,da obvlada sladice.
res veliko govori Kaja korošica – ampak ji štejem v plus, da pove o sebi tako kot je in se ne pretvarja – mi je kar ok, pa Kristina zaenkrat tudi.
nekak mi ni simpatičen tisti Peter, pa jerneja je pa res hudičevo glasna in nesramna – vem,da je tekmovanje in da se želiš znebiti konkurence – samo najbrž bolj na koncu ko smetana ostane, ne pa že na začetku – to po mojem o njej kar nekaj pove,da ne zaupa vase in svoje znanje, da bi že na začetku rada ostale dobre ven vrgla in ona prišla potem v medli konkurenci do pokala… nekaj pa tudi konkurenca pove o tvojih kuharskih kreacijah – če zmagujejo te v hudi konkurenci odličnih sotekmovalcev potem si res top, če pa zmaguješ v sredini povprečnih ali slabih, ker si prej vse odlične s taktiko ven pometal – potem to pove o njenih krožnikih, da niso bog ve kaj ekstra, četudi bi dobila pokal v taki konkurenci.