Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ali je možna inetrnetna-računalniška ljubezen?

ali je možna inetrnetna-računalniška ljubezen?

Ste že kdaj spoznali nekoga, tako preko interneta, si ga ali njo narisali v glavi, seveda po njegovih ali njenih opisanih besedah,se z njim prijetno “pogovarjali in vsak dan komaj čakali na njegova ali njena pisanja.
Seveda so bile napisane besede nabite tudi z “seksom” in zaveš se, da imaš internetnega ljubimca ali ljubimko. In to traja.

Ali ste to že doživeli in kaj pravite o tem?!

Ker ljudje postajamo vse bolj odtujeni, je vse možno. Menim, da je virtualna ljubezen lahko le nadomestek za pravo.

Na internetu človek sreča vse živo, lahko spozna tudi dobre, iskrene prijatelje. Nobene ovire ni, da se iz tega kdaj ne bi razvila prava ljubezen.

Lep dan ti želim radovednica.
Tajfun

O je možno ja. Poznam celo nekaj parov, ki so se spoznali preko neta, se zaljubili, sedaj pa so poročeni in imajo male otročičke.

Amapk nikoli pa na neti ni odveč malo previdnosti in malo “rezerve”, vsaj dokler sogovornika ne spoznaš malo bolje in seveda osebno. Kajti internet prenese čisto vse in bolje je bit prej previden, kot pa potem razočaran.

Pa velik ljubezni 🙂

ne ni možna. Pravkar sem odkrila, da je to nemogoče, ne moreš se zaljubiti v nekoga ki ga sploh ne poznaš, poznaš samo njegove napisane besede, vse ostalo pa je lahko laž. Ko to ugotoviš, spoznaš da ta ljubezen ne obstaja.
zato pazite vsi tisti, ki se naslajate na takšen način, priznam občutki so nepozabni, vendar pa je potem resnica boleča. Zame k sreči ne, ker mi je ta laž prinesla pljusko v obraz in sem se takoj streznila. zato ljubezni ni več je pa želja, da bi ta isti še hotel klepetati z menoj res samo kot prijatelj, ker preveč lepo piše, da bi ga izgubila.

NI res, možna je, ampak je tudi res, da je možno prek tega medija manipulirati. Biti moraš seveda iskren in pošten pa tudi previden in se razkrivati po korakih. Imel sem že kar nekaj srečanj in se je šele takrat razkrila resnica. Imel sem tudi kar nekaj dobrih korespondenc in jih še sedaj vzdržujem. nekaj dibrih evanturic sem si tudi privoščil in tudi mnogo interesov se odkriva vsak dan širom po Sloveniji.
Mislim, da ob določeni meri pameti, lahko najdeš vse možne variante; resne ponudbe, avanture in zabave, pa čisto nore utrgane ljudi obeh spolov, ki jih ne bi rad v živo srečal. tudi psihopate in manijake je možno razkriti, samo potrpežljivost, ne prehitro v akcijo, ne pravih imen in naslovov, službe ali kar bi te identificiralo. Eni so zelo zlobni in nevarni, ki bi ti delali škodo v zakanu ali v okolici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close