Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali je možno da je antibiotiki kriv za….

ali je možno da je antibiotiki kriv za….

zamudo M.

Res sem zaskrbljena ! M bi morala dobiti že 5 dni nazaj, ampak nič, ne duha ne sluha.

Res pa je da sem 14 dni pila antibiotike. IN se sprašujem ali je mogoče kakšna povezava. Nikoli do sedaj pa mi ni zamujala. No razen v nosečnosti, zdaj pa je le ta izključena!

Ja, je povezava. Pojdi na forum “zdravilstvo”, tam je ogromno napisanega o antibiotikih in njihovem “doprinosu” k našemu zdravju.
Najbrž boš potrebovala kakšno detoksikacijo…no ampak več o tem na zdravilstvu.

Srečno

lunanaj, hvala ti

grem takoj brskat

vesela sem da je povezava, da ni kaj drugega, čeprav ne morem biti s tem zadovoljna

jemlješ KT ?

Jaz sem pred letom in pol prav tako mislila, da je kriv antibiotik za zamudo… no zdaj pa tale “zamuda” kobaca zraven mene :))) aja pa smo tudi mislili, da nosečnost pa definitivno ni :))) Naredi test!
Srečno!

ne jemljem

saj tega me je najbolj strah, sem pa 99, 9 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sigurna da ni nosečnost, ampak tisti 0,01{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} me pa vseeno najeda!!!!

ne sekiraj se… če imaš možnost naredi test….in če bo plusek boš šla pač na genetski posvet zaradi antibiotikov (vsaj mene so dali)…večinoma je vse ok!
Srečno še enkrat :)))!

zaskrbljena, tudi meni zaostaja M, ker sem, do sobote jemala antibiotike. Sedaj me boli trebuh kot, da bi jo dobila ampak ulije se pa ne.
Brez panike, boš že dobila teto iz Amerike:)))
lp,

črviček, koliko ti zaostaja? Mene je iz minute v minute bolj groza. Še nikoli je nisem (tete iz amerike) tako nestrpno pričakovala!!!! O da bi le čimprej prišla!!!

zaskrbljena, meni zamuja že cca. 10 dni. Trebuh me pa tako boli za znoret. Sedaj grem pojesti eden Lekadol. ohhh ti šmentana muha…………
Bo že zaskrbljena, ne sekiraj se. Se boš spomnila mojih besed:)))
lp,:)))

ČRVIČEK, UPAM DA RES! zdaj se tako močno oklepam tvojih besed, da je le kaj…..

5 dni ni baš ravno neka blazna zamuda.

Mislim, ženske, res vas ne štekam. V čem je fora, da doma trepetate, ali ste noseče ali ne in preračunavate vse statistične možnosti, če ti test v petih minutah vse pove?

Če si imela od začetka zadnje menstruacije samo en spolni odnos, si pač lahko noseča in naredi test in konec preguncavanja. Če spolnega odnosa v tem času sploh nisi imela, pač ne moreš biti noseča. Procenti niso prav nič važni.

janis-jaz pa res “na žalost” ne štekam takih zateženih ljudi kot si ti!!!

v tvojem pisanje se čuti kako si zoprna, sorry ampak tako pač je

pa brez zamere

Zateženo? Zoprna? Samo povedala ti je dejstvo.
Tudi meni ni jasno, zakaj si delaš ure (dneve?) skrbi, če ni potrebno, če obstaja način, dostopen 24 ur na dan, ki ti zelo diskretno pove, kje si. Tudi če se bo vse skupaj odvilo v smer, ki ti ne ustreza, ne boš čez en teden čisto nič na boljšem – samo matrala se boš toliko dlje.

črviček,

moja “teta” je prišla!!!!!! Še nikoli v življenju se je nisem tako rezveselila!!

In sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da je kriv antibiotik, kajti danes prvi dan se zelo razlikuje od vseh prejšnjih prvih dnevov. Neka sprememba se čuti…

Ma samo da je…pa še za test sem prišparala 🙂

New Report

Close