Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je predrago?

Ali je predrago?

Včeraj sem bila pri frizerju in sem si barvala lasje in tu in tam smo naredili pramenčke. Plačala sem 50€ ampak moja frizerka mi je dala popust tako, da bi drugače morala plačati 65€.
Se vam zdi to predrago?
Meni ja. Sem bila presenečena, ker je tako drago ampak kaj čem plačat moraš.
lp,

Za Ljubljano sploh ne.

Seveda je predrago.

Ni iz Lj.
lp,

Tudi meni se zdi drago. Jaz sem za striženje, barvanje, umivanje in likanje las dala 36 eur (Kranj).

Drugič bom vprašala preden se usedem na stol. Jaz sem mislila, da bo cca. 35€, sem se krepko zmotila.
lp,

Jaz dam za pramene in striženje ter seveda vse ostalo kar spada zraven, nekaj menj kot 50 €, v Ljubljani.
Tako, da če je cena samo za pramene, je previsoka, razen če imaš ekstremno dolge lase.

Jaz sem dala 50€ za barvanje in striženje dolgih las (ampak nobene afrizurca, samo konice naravnost pristrižene). Me je tudi precej presenetilo.

Imam kratke lasje, ob enem me je barvala in tudi tu in tam sproti delala mi pramenčke. Meni je to zelo zelo drago. Če bi vedela me ne navleče več na tisti stol, če bi hodila ne vem kakšna okoli.
lp,

Danes od frizerja – pramena in striženje pa frizurca – paž lasje do ušes – 28 E pa sem mislila, da je drago:))

Lp

Je zelo drago! Jaz dam za tak tretma 30 EUR – ne v LJ.

to je ful poceni

A zate je to ful poceni?
Potem verjetno pri tebi ni panike, ker imaš dovolj denarja, ker ti ni drago.
lp,

Jaz sem iz Zasavja in me stane frizer 42 evrov ( za striženje , pramena in fen frizuro ).

Tudi iz Zasavja – 30 eur.

Uh, pa kaj je zdaj to?

Jaz sem se ravno ta teden strigla, dolgi lasje in me je prišlo 40€. V Ljubljani.

Meni se je to zdelo ogrooomno!

Ampak, ko si že enkrat postrižen se nimaš kaj pritoževat, ne?
Nazadnje sem se strigla, ko še ni bilo € in me je prišlo ok. 4000 SIT.

Pa saj so govorili, da se bodo najbolj podražile storitve, sedaj pa imamo!

Mene stane pranje, striženje konic in barvanje cca 40 EUR.
Naravno sušenje brez navijanja.

striženje, barvanje – po starem 16.000 (letos še nisem bila pri frizerju)

Barvanje, prameni, umivanje, striženje, frizura in vsi dodatki – 75 € (Ljubljana).

stirženje, barvanje srednje dolgi lasje, brez friziranja ( samo sfenano), z masažo lasišča in rok, zelo kvalitetna barva in obloga za lase 50eur. Seveda da bi imela rajše ceneje vendar sem zadovljna in pač malo stinem drugje pa gre. Je pa drago. Ampak imam slabo izkušjo s poceni frizerji , tako da sedaj raje prakticiram kvaliteto, kar pa žal tudi stane. Aja izven Lj.

Si šla k frizerju v Izolo ali Koper?

Ne dolenjski konec.

He, he, absolutno se strinjam s tabo, da je dolenjska masaža vredna svojega denarja :)))))

Ampak zgornje vprašanje je bilo pa namenjeno osebi, ki je z nickom frizurca*** spraševala za mnenje o ceni.

Drago je v vsakem primeru. Res pa je, da če si zadovoljen, lažje pozabiš.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Kukuc, nisem točno vedela, če se tvoje vprašanje nanaša name. Bila sem v Kopru. Sedaj imam 1 A frizerko upam, da mi ne zbeži kam haha:)))

New Report

Close