Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je pregled pri homeopatu za otroke kaj cenejši?

Ali je pregled pri homeopatu za otroke kaj cenejši?

Slišim, da so prvi pregledi tudi po 130 €, kasneje manj. Kako pa je za otroke, so tudi take cene? Hvala.

ko gre za otroke, so ljudje občutljivi. predlagam, da skupaj z novinarji naredite tako hajko kot je bila pri prehrani in bodo homeopati delali zastonj. Kar bi bilo tudi prav, 130 evrov za mešanje megle??
Je pa tudi res, da je človeška neumnost neskončna, torej je tudi neskončen vir zaslužka.

Jaz ti lahko povem za Postojno, mi smo namreč tja vozili oba sinova. Vedno smo plačali isto ceno kot za odrasle. Žal so te stvari zelo drage, mi pa neumni ker jim nasedamo. Smo kar enega denarja tja znosili, učinka pa nobenega. Sestrični in njenim ta malim pa baje, da je full pomagalo. Sama se odloči, ampak če ne vidiš napredka, odnehaj dokler imaš še kak evro v žepu.

Na otrocih še najbolj pokasirajo, ker vedo da bodo starši od sebe dali zadnji cent. Se moraš znajti in biti pokvarjen, da lahko navijaš cene za take usluge, čeprav ne pomaga. Ampak kdo jim kaj more?

130??? pri kom je toliko? jaz sem bila lani pri žužku in je prvi pregled 80, vsak nadaljnji pa 30. pa je žužek zagotovo eden boljših. se mi pa zdi, da on ni ravno za zdravljenje otroških prehladov.

aja, še link: http://www.homeopat.si/cenik_narocanje.html

za vse brezposelne, slabo plačane – tukaj imate primer posla, ki se neverjetno obrestuje.

A tu ni nikogar, ki bi mu homeopatija vsaj malo pomagala?

Mojemu sinu je homeopatija pozdravila hude migrene, drugemu pa zelo ublažila alergijo.Jaz verjamem vanjo.

aja, še link: http://www.homeopat.si/cenik_narocanje.html%5B/quote%5D

Vidim, da je gospod Žužek pošten, saj je odkrito napisal, da nekaterih bolezni ne more pozdraviti. K njemu bi šla, ne bi pa šla k nekomu, ki obljublja čudežno ozdravitev.

S homeopatijo lahko zdravimo bolezni, ki jih je mogoče zdraviti z zdravili. Zdravimo lahko bolezni, ki so funkcionalne narave oziroma bolezni, kjer nimamo nepopravljivih okvar na organih in tkivih. Takšne so na primer težave z želodcem zaradi prekomernega izločanja želodčne kisline, anksioznost, depresije, nespečnost, različne kožne bolezni, migrenski glavoboli, alergije, revmatične težave v začetni fazi, težave s ščitnico, menstrualne težave, menopavzalne težave, ponavljajoči infekti, hiperaktivnost pri otrocih, težave pri učenju itd. Pri hudih degenerativnih in drugih obolenjih, kjer je prišlo do nepopravljivih okvar na organih in tkivih (na primer hude degenerativne okvare hrbtenice in sklepov, okvare srčnih zaklopk, hude okvare ledvic in drugih notranjih organov, itd.), ozdravitve ne moremo pričakovati, možno pa je težave lajšati ali upočasniti napredovanje bolezni. Stare ljudi, ki imajo veliko kroničnih težav, je seveda težje zdraviti kot mlajše, pa tudi učinki zdravljenja so pri starejših omejeni. Najhitreje lahko homeopatija pomaga otrokom in tistim, ki nimajo dolge zgodovine kroničnih težav.

homeopatija je delno uspešna pri boleznih, ki si jih ljudje naredijo v svojih glavah, pri otrocih pa se v bolezni odražajo strahovi njihovih staršev, kot so npr. razne alergije, glavoboli, živčne bolezni, itd. Ker je to žegnana voda, nima stranskih učinkov kot farmacevtska zdravila, zdravi pa v bistvu vera v to zdravilo.

Meni je homeopatija zelo pomagala pri popolnoma organski, povsem vidni, tipni zadevi, tako da ne mi bluzit o nekaksnih dusevnih problemih!

Pri mojem homeopatu je pregled otroka polovico cenejsi kot odraslega.

dfgnkk, prosim, če poveš, kaj vsaj približno si si pozdravila. Hvala.

Priblizno bi bila to bolezen prebavil. Ugotovljena in neuspesno zdravljena s strani uradne medicine.

samo v vednost: http://med.over.net/forum5/read.php?421,7458224
je na forumu HOMEOPATIJA najti tudi kaj uporabnega, res pa, da nikoli ni govora o konkretnem zdravilu.

Priblizno bi bila to bolezen prebavil. Ugotovljena in neuspesno zdravljena s strani uradne medicine.[/quote]

A lahko kaj bolj konkretnega poveš? Katera bolezen, pri katerem homeopatu? Ker imam tudi jaz bolezen prebavil, ki jo klasična medicina neuspešno zdravi.

Priblizno bi bila to bolezen prebavil. Ugotovljena in neuspesno zdravljena s strani uradne medicine.[/quote]

A lahko kaj bolj konkretnega poveš? Katera bolezen, pri katerem homeopatu? Ker imam tudi jaz bolezen prebavil, ki jo klasična medicina neuspešno zdravi.[/quote]

Kaj imaš pa ti?

Jaz hodim k dr.medicine Živanu Krevelu. Mislim, da je ključno, da je homeopat dr.med., ker imajo po mojem mnenju farmacevti, biologi….premalo vpogleda v celotno delovanje telesa.

A lahko kaj bolj konkretnega poveš? Katera bolezen, pri katerem homeopatu? Ker imam tudi jaz bolezen prebavil, ki jo klasična medicina neuspešno zdravi.[/quote]

Kaj imaš pa ti?

Jaz hodim k dr.medicine Živanu Krevelu. Mislim, da je ključno, da je homeopat dr.med., ker imajo po mojem mnenju farmacevti, biologi….premalo vpogleda v celotno delovanje telesa.[/quote]

Mi z hčerko isto hodimo k dr. Krevlu. Cena je nekje 70 EUR z zdravili vred, sedaj hodimo le še na kontrole na pol leta. Presrečni smo, ker nam je tako pomagal, punčka je imela resne težave: stalna vnetja mehurja, na koncu je bila non stop na antibiotikih. Ki ji sploh niso več pomagali, vnetja so se pojavila že med jemanjem antibiotika. Na koncu mi zdravniki predpišejo stalno jemanje “blagih” antibiotikov – skupaj več let, grozljivo…. Takrat sem se odločila za homeopata dr. Krevla, začetna reakcija je bila kontra, še slabše stanje, kot prej , a se ji je v enem mesecu že začelo izboljševati. V roku 1 leta se ji je stanje popolnoma popravilo, nobene več vnetja nima, urin ji ne uhaja, otrok je suh, zdrav. …Toplo priporočam.

Moja hči je imela astmatični bronhitis zaradi alergije na prah in pršico, kar smo uspešno odpravili s homeopatijo. Ko je imela drugačne težave, je homeopat že pri prvem pregledu povedal, da ji ne more pomagat, naj se držimo uradne medicine in tudi pregleda ni zaračunal. V puberteti ji je homeopatija pomagala odpraviti napade tesnobe. Tako da ja … homeopatija je delovala in tu ne gre za verjeti ali ne verjeti.
Aja, cena pregleda in zdravil je bila enaka kot za odrasle.

Kateri je to homeopat? Zakaj ne napišete imena, ko gre za kaj dobrega? Če gre za kaj slabega, z veseljem napišete ime, dobre ljudi zdravnike pa skrivate kot kača noge…

Jaz hodim k Jostu Klemencu zaradi alergije. Mi je fajn pomagal.

Kateri je to homeopat? Zakaj ne napišete imena, ko gre za kaj dobrega? Če gre za kaj slabega, z veseljem napišete ime, dobre ljudi zdravnike pa skrivate kot kača noge…[/quote]

Sergej Kajumov v Ljubljani

Razen zdravil nisem še nikoli nič plačala. Razložim težave, izvide in kaj sin že pije in na podlagi tega predpiše terapijo. Včasih isti dan, včasih pove, da se mora posvetovati in pridem čez kakšen dan nazaj. Še nikoli nam ni računala ničesar. Hodimo pa v lekarno čez mejo.

Kateri je to homeopat? Zakaj ne napišete imena, ko gre za kaj dobrega? Če gre za kaj slabega, z veseljem napišete ime, dobre ljudi zdravnike pa skrivate kot kača noge…[/quote]

Sergej Kajumov v Ljubljani[/quote]

Ta Kajumov je en hud nategator in nima pojma o ničemer. Preverjeno.

Zdravnik Kajumov je res nateg. Najprej naredi obvezno iridiodiagnostiko in mastno zaračuna, nato pa da še zdravila, kar spet zaračuna. O homeopatiji pa nima veliko pojma.

Prijateljica je imela dobre izkušnje z zdravnico iz Škofje loke (http://www.homeopatija-peternelj.si/), ne vem pa ali ima posebne cene za otroke.

New Report

Close