Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je Primark kvalitetna znamka?

Ali je Primark kvalitetna znamka?

Ta vikend se odpravljam v Ljubljano in nameravam zaviti tudi v Primark.

Mamice, povejte, a so otroska oblacila kvalitetna? Se splaca kupiti ali se zmucka takoj?

eno sezono zdržijo ziher, dokler jih ne prerastejo. so pa majhne številke. moja pupi je drobna, ampak njihove številke so pa za eno leto premajhne

Če je tak pofl, kot je za odrasle, potem je škoda vsakega časa in denarja.
Materiali ne dihajo, sicer lepo za pogledat, za nosit pa zanič.

Tako bom povedala. Istočasno sem hčeri kupila kratke hlače v Newyorkerju in Primarku. Zelo podobna zadeva. V Primarku so bile cenejše. Tiste iz Newyorka so bile po dveh pranjih že raztrgane. Primarkove bodo še za drugo sezono brez problema. Seveda ni to neka fensi roba, v primerjavis Takko, Kik, Mana in Newyorker pa je dostikrat cenejša in boljša. Ali vsaj na isti ravni. Je pa žalostno, da je trgovina tako majhna v primerjavi z nemškimi, recimo. Tudi materiali se najdejo zelo spodobni za tako ceno. Vsakega poliestra pač ni treba kupit.
Mi skratka zmeraj kaj najdemo zase.

Treba pogledat iz cesa je zadeva. Za mojga sem vzela par t-shirtk za v sluzbo in je presenecen nad njimi.
Za deklice imas izbire precej. Za fante pa je bolj bogo. Sem imela kr tezavo da sem za mojga dobila pizamo, pa se to so imel na izbiro zgolj dva razlicna paketa po vzorcih. Raj kupim v h&m. Aja v res jutranjih urah ni guzve…tam okol 11h je pa ze orng guzva. Glede velikost bi tud jaz rekla da so manjse stevilke, za eno kaksna rec tud za dve v primerjavi z drugimi znamkami. Drugace pa meni v trgovini smrdi po kemikaliji….vse kar sem kupila sem loceno po barvah za dva dni namakala predn sem dala prat. Tega nikol ne bi oblekla na golo kozo. In ce si kupovala ze kdaj v njemu v trgovini….pravijo da je precej slabsa izbira..

Pred otvoritvijo so talali kupone za 10 € na Čopovi. Sem šla v Primark in ta kupon unovčila za poletno torbo (pleteno), ki se jo da čez rame.
Nosila sem jo 3 mesece vsak dan. Še zdaj je kot nova, so jo tudi večkrat pohvalili.
Sem pa v eni fensi trgovini videla skorej čisto podobno za 70 €.
Ziher jo bom z veseljem nosila še naslednje poletje.

Oblacila iz primarka so kvalitetnejsa od oblacil v h&m. Definitivno. Na majici iz h&m so se po prvem pranju sivi obrnili, tako da jo lahko nosim samo se doma. Iz primarka imam kar nekaj kosov oblacil, ki so stari ze 1 leto in so se vsi ok. Res pa je, da grem v primark v avstrijo in ne v ljubljano. Niti ne vem ali je v ljubljanskem primarku enako primerljiva kvaliteta kot v avstriji

Vse je isti šmorn, vsaj kar se odralsih tiče.
Je treba dobro pogledat vsako stvar, material, šive, izdelavo, barvo, saj ni treba, da si doktoriral na tem področju, itak že iz izkušenj veš, kaj približno je ok in kaj ne.
Imam majčke za 3 eure in za 30, pa cena ni zaotovilo, da bo majca v redu.

V Primarku sem kupila ene visoke škornje s peto za 20e, niso za v zimo, dež in sneg, a bodo za kako posebno priložnost, ko se je treba lepo obleči in za to bodo že zdržali nekaj let.
Za zimo sem pa avgusta kupila prave škornje za 80e s 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom, lanski model. Bi kupila cenejše, ampak včasih resnično med tistimi za 20 in tistimi za 80e (brez popusta) ni neke bistvene razlike in za oboje se vprašaš, če bodo sploh zdržali eno sezono.

Vse je isti šmorn, vsaj kar se odralsih tiče.
Je treba dobro pogledat vsako stvar, material, šive, izdelavo, barvo, saj ni treba, da si doktoriral na tem področju, itak že iz izkušenj veš, kaj približno je ok in kaj ne.
Imam majčke za 3 eure in za 30, pa cena ni zaotovilo, da bo majca v redu.

V Primarku sem kupila ene visoke škornje s peto za 20e, niso za v zimo, dež in sneg, a bodo za kako posebno priložnost, ko se je treba lepo obleči in za to bodo že zdržali nekaj let.
Za zimo sem pa avgusta kupila prave škornje za 80e s 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom, lanski model. Bi kupila cenejše, ampak včasih resnično med tistimi za 20 in tistimi za 80e (brez popusta) ni neke bistvene razlike in za oboje se vprašaš, če bodo sploh zdržali eno sezono.
[/quote]

Sem kupila zlate balerinke v Primarku , pa jih lahko vržem stran.Sicer so mehke, ko pa jih nosiš, je kot bi hodil v plastičnem papirju.Neprijeten občutek , v glavnem.

Skratka… Trgovina, kjer prodajajo smeti. Kje je Greta?

A zdaj bo za vse slabo Greta kriva? Pri sebi začni in ne kupuj smeti, ok?

A zdaj bo za vse slabo Greta kriva? Pri sebi začni in ne kupuj smeti, ok?
[/quote]

Oh, jaz sem že davno, pravzaprav od vedno kupovala kvaliteto, ki je dolgo zdržala (vsaj trudila sem se za to) in ne smeti. Greta ni nič kriva, reva je omejena. Res pa je, da se z uporabo nje, glavni krivci maskirajo, da lahko dalje delajo svinjarije.
Primark bi blo treba pa zapret. Pa decatlon, pa kik, pa tedi…. To za začetek. Če se že gremo neke ekologe, se jih pejmo zares, ne začet pri slamcah in se tolčt po prsih.

pa Kris tudi manjka … lahko bi nakazali za njegovo zdravljenje, ne pa da kupujejo šrot

Zaenkrat v Kiku kupim boljšo robo

Meni so otroska oblacila top, so nam zdrzala dve leti in še dala sem jih naprej pa jih vedno perem na 6o. Za odrasle pa kakor narajmas, elasticne majce in perilo je kar OK. Probaj kaksno zadevo🙂

Kako pa je kaj z večjimi številkami v Primarku, je kaj izbire? Ali je vsa roba za ženske samo do 46 in za moške do 58?

ko je včeraj mularija štrajkala za okolje itd je ena pupa rekla da je treba slamice ukinit..ne vem kolk majic po 3 eure imav omari oz jih 1krat obleče .a se ne zaveda koliko svinjarije se ustvari za izdelavo oblačil.koliko vode se porabi.v kakšnih strupih delajo…ja,otroci v vzhodnih deželah.to našo zahodno mularijo z ajfoni in vsemi mogočimi dobrinami bi pa nagnal vsaj čike in žvečilne pobirat

mularija je bila tam le z enim namenom – da šprica pouk

New Report

Close