Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res, da obleke pomanjšajo ljudi?

Ali je res, da obleke pomanjšajo ljudi?

Obleke so mi res všeč, ampak jih ne nosim, ker sem manjša. Je res, da te še bolj pomanjšajo? Nikoli nisem videla iz druge perspektive. Ne bi mi bilo všeč, če bi mi kdo rekel, da mi ne pristajajo.

odvisno od kroja. obleka do tal, brez pasa, monolitna, te bo ziher pomanjšala

Ma no, dogi prekli oač ñe pristojijo ritne hlače no 😅 Obleka pač, ma kaj inaš z opcijo, da ti ne pristoji? Je oa že bolje, da ti kdo rečè, da si klovn kot da ti pa paše klovnovsko 😅, pol pa klovna špila za tabo. No. Če si majhna, pač obuj sto kilometrske oetke, brez obleke 😅☺️☺️☺️☺️ Pasejo obleke vsem, sam ne vse, kot ne ljudje.

Odvisno od tvojega tipa postave, kroja in dolžine obleke: jaz sem tudi manjša, pa nosim ali dolge do gležnja, ali do nad koleni (spomladi-poleti-jeseni večino časa). Tista dolžina do sredine meč mi je kr neki, jaz ji rečem granny cut 🙂 , meni grdo za videt, pa dejansko ti malo “odseka” noge, tudi takih hlač (capri, 7/8)  ne nosim.

Odgovor na objavo uporabnika
kenguru, 10.01.2025 ob 09:56

Odvisno od tvojega tipa postave, kroja in dolžine obleke: jaz sem tudi manjša, pa nosim ali dolge do gležnja, ali do nad koleni (spomladi-poleti-jeseni večino časa). Tista dolžina do sredine meč mi je kr neki, jaz ji rečem granny cut 🙂 , meni grdo za videt, pa dejansko ti malo “odseka” noge, tudi takih hlač (capri, 7/8)  ne nosim.

Haha, tudi jaz tej dolžini pravim “za babice”, pa sem visoka in suha.

Pa tudi nam ne paše po defaultu – meni je npr. sila neokusna kombinacija glomaznih superg ali nekih platform in krila ali hlač do sredine meč, potem pa ravno s to dolžino poudarjeni tanki, malodane anemični (ekspr.) gležnji. Absolutno stvar okusa, se razume, nekaterim je pa ravno ta “krhki” stil všeč…

Drugače pa mislim, da je na YT polno nekih kanalov z nasveti glede oblačenja, tudi za bolj specifične postave.

so kroji primerni postavam višini, pa malo razišči, kaj paše na tvojo.. zagotovo ne pomanjšajo vse, tiste do sredine gležnjev so obupne na vseh.. meni osebno je naljubša na a kroj do kolen ali pa ekstra dolga do tal..

popravek-sredine meč ne gležnjev.. medtem ko širše hlače te dolžine pa pride na vitkih ženskah lepo..

New Report

Close