Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je še kdo tu???

Ali je še kdo tu???

Danes vas pa nenehno za rep lovim, se vidi, da sem vec zunaj kot notri. Je še kdo tu???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jaka je malo pokukal sem :))

Jaz sem tu,mali in nebogljeni!
Lepa si!

Jaka, avto se umazan???Prides prati, ampak sedajle pa tudi pri meni zmrzuje, soncka ni vec…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Veš kaj, danes si pa užival, kaj??? Si dobil kaksno mlado …

Ne,smrt v družino in sem čist paf!
rabim osebni tretma!
Hvala sonči in lepo zahajaj (al zajahaj,saj ne vem,kaj je prav?)
Lepa si
Sp

Zašlo bom, ker očitno ni nobenemu več do pogovora.

pa-pa

No.če pa še sonce dol pade,pol pa tut meni neki oveni.In v tej žalosti bit sam,ne to pa ni pošteno!Grem v naravo in bom:kupu protiletalski top,pa mitraljez,pa…da bom tega hudiča od tiča sestrelu…k je našga tiča fental!
Sorry Sonči, vidim,kako zahajaš za hribi in kar spreletava me nekaj,ne znam opisat kaj.,..
Pa do jutra!
Lep si sonči!
Sp

ej bom pa jest prsu..pol jih bova pa nekaj friskih napecala…a ves, babnce najbolj zaje…z drugo babnco…edina zavbica za njih….ops…spet sem ga neje….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

ja pazi kaj govoris, no pises cenzura dela in potem jih dobivamo po prstkih…

cenzura…
kaj naj priznam, kaj si na kavici govorila…..ma ne upam….to je bilo tudi zame prevec…
hahah

lp cmok

ja verjamem, težko se človek sprijazni ja…

hihihi
ampak reklamo mi bos ob priliki pa placala….

lp

Veš kaj, saj si imel ti tudi reklamo, saj veš kako so naju gledali…znana sva oba in pika!

hahha
sam jaz sem bil kar mal v senci..
zakaj si se pa tko slabo opisala tukaj na netu…
minika,oprsje,laski,nogice , in groza….brez……ops…
to pa naj sami ugotovijo, ce jim bos kdaj toliko naklonjena kot meni…hihih

ampak jest bi se ponovil…saj ves….nekaj takeha..vsakih st let…
saj je res, da sem jaz nesmrtne,,,ampak misliva tudi malo na druge..

cmok

Jaz sem opisana tukaj na netu, ti nisi, ker si ne upaš, pazi saj te bom jaz opisala, te lahko…

me lahko:::::kaj??
no bova ponovila, kar si zgresila…

saj vem strast.starst….no bom pa naslednjic bolj umirjen, kot se mojim letom spodobi…..ampak potem ne vem, kaj bos ti pocela…jokala????

lp

Ne boj se, saj lahko lepo prisepnes, prosim tiho bodi in ne napisi kaksen pravi moski sem…

hihiihi
zmeraj zgoraj….dominanca….ampak kaksna….groza cista fantazija…

pubeci se splaca osvajat…da ti malo reklame naredim……
ampak sele potem, ko se je bom JAZ navelical….

cmok

ne nori, ne obljubljal jim nekaj, pusti jih in naj sanjajo kot ti…da imajo nekaj kar nimajo…

New Report

Close