Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je sploh katera, ki si ne barva las?

Ali je sploh katera, ki si ne barva las?

Meni so sicer že od nekdaj všeč rdeči lasje, sem se do cca. enega leta nazaj tudi barvala in sicer na vse mogoče barve (črno, temno rjavo, rdeči, oranžni odtenki…) nakar sem nekje brala, da naj bi barva za lase ne le škodila lasem, ampak da nam tudi onemogoča stik z okoljskimi energijami. Pa sem si rekla: pa zakaj bi se morala sploh barvati, če nimam sivih las, svoje pa imam kostanjevo rjave. In se ne barvam že več kot eno leto. Pašeee……

Jaz si sicer občasno pobarvam lase z barvo, ki se popolnoma izpere (nannaša se direktno iz vrečke ali tube na lase, brez razvijalcev, fiksirjev…), trenutno pa imam popolnoma naravno barvo las.

Z veseljem se ne bi barvala, sploh mi je najlepša naravna barva in oblika las, ampak ker sem pospešeno začela sivet že pri 30, mi kaj dosti ne preostane.

Sem malce siva, se vidi, če fajn pogledaš. Sem se mislila pobarvat, ampak meni je moja naravna barva las ful všeč in je ne bi spreminjala. Poleg tega pa, vsak siv las sem si prigarala in tudi ti so moji, odraz mene same. Morda se 1x pobarvam, ne vem, zaenkrat še nimam namena.

sem pri 42 že kar siva, mene in moje ne moti, v službi se sicer tu in tam kaka moja letnica kaj zmrduje, pa včasih na cesti katera znanka, ampak res mi je vseeno.
Osebno mi ni nič bolj anti, kot z barvo in ravnalci uničeni lasje, ki jih vsak veterc spremeni v slamo in ja točno to opazim pri večini vrstnic, lasje uničeni, nenaravni, oblike pričesk pa takšne, kot da gledaš črnke iz geta!

Jaz pa rabim nasvet, kako preiti nazaj na svojo naravno barvo. Imam že kar nekaj sivih las, trenutno narastek in ne zgleda najbolje. Čisto na kratko se ne bi strigla. Kakšen nasvet?

Ne še in upam, da bi tako še dolgo ostalo.

Drugače pa pogrešam barvo(naravno) las ki sem jo imela v mladosti – “medena pšenica”(težko bi opisala, ampak približek temu), meni zelo lepa barva, potem sem pa potemnela :((

Uporabi Keune 3001 ali odstranjevalec barve. Oboje dobiš v boljših drogerijah.In ne uporabljaj 12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} razvijalca, ker ti po njem lahko lasje zapustijo glavo.

Stara sem 50, pa čisto nič siva. Imam rjave lase in blond pramena. Se mi zdi , da te prameni malo poživijo, saj zna biti rjava barva dolgočasna in potem si videti , kot neopazna miška.

ja s to kombinacijo si opazna. 🙂

Tudi jaz se ne baravam.
Siveti sem začela že pri 20ih. Zdaj pri 40ih imam že kar precejšnjo zalogo sivčkov. Glede na to, da imam temne lase, so seveda tudi vidni.
Včasih poslušam kaj na temo, da bi se morala pobarvat. Sploh sodelavke so kritične.

Enkrat sem se res pobarvala. Pred leti. Lase sem imela kot suho slamo, brez življenja. Res, da ni bilo sivčkov, ampak lasje brez življenja pa tudi niso za nikamor. Ko kaka suha slama so bili. Pobarvat sem se šla pa k frizerju. Da ne bo kdo očital, da se nisem znala sama pobarvat.

Mene je samo enkrat frizerka in me je tako slabo, da mi je rdeča barva šla dol, da sem bila v treh mesecih skoraj blond, pa sem kupila kano in od takrat imam v redu lase in v redu rdečo barvo. Frizerji naredijo samo štalo z lasmi.

Še nikoli si jih nisem pobarvala. Moja naravna barva na mojih lepih zdravih laseh mi je preprosto tako všeč, da ne potrebujem druge barve.

ta redko vidim žensko, ki ni pobarvana, tako da ne vem, kje se skrivate.
Se barvam, ker sem že dolgo precej siva (sivim po principu jazbeca), lasje temu primerno nikakršni, ampak kaj čmo.

Mislim, da spadam med zelo zelo redke izjeme, ki se ne barvajo. Razen kake starejše ženske, tam jih je malce več sivih.
V službi sem povsem edina, ki se ne barva. Mlade, stare, vse se barvajo.
Seveda jim ni jasno kako, da se jaz ne barvam.

Jaz se barvam cca 15 let, ker sem res čisto siva. In na mojjih naravnih črnih laseh je bil kontrast zeeeelo viden.
Ne vem, s čim se to barvate, ampak moji lasje so kljub barvi (pa se barvam na 3 tedne!!) zdravi in nimam z njimi nobenih težav. Aja, pa barvam z barvami iz trgovin. Perem si jih enkrat na teden, pa imam precej dolge. Je pa res tudi to, da sem imela od nekdaj izredno močne in goste lase in takšni so tudi sedaj.

skrivam se po šumi … komaj zvečer pridem domu

Imam jih 44 in se ne barvam, nimam pa k sreči nič sivih las in si zato lahko “privoščim”. Imam temno rjave lase. Samo enkrat, pred kakšnimi 10 leti, sem dala gor preliv.

Imam jih 44 in se ne barvam, nimam pa k sreči nič sivih las in si zato lahko “privoščim”. Imam temno rjave lase. Samo enkrat, pred kakšnimi 10 leti, sem dala gor preliv.

Imam pa zelo tanke lase, ki so mi tudi zelo izpadali in me to bolj moti, kot pa če bi si jih barvala. Ah – nikoli nam ni prav 😉

Od punk časov naprej se ne barvam več 😉

jaz tudi ne.

Jaz se ne barvam. Imam svetlo rjave lase in naravne blond pramene. Upam, da bo trajalo. Moja mama je bila čisto bela pri 35ih, tako da uživam, dokler traja.

pa jih bom s šestko spredaj, pa mi tudi na misel ne pride, da bi se še se s tem sranjem zafrkavala. Sem tudi že siva, sploh na soncu se prav fino posvetijo, ampak, kot pravi ena zgoraj, za vsakega posebi sem se fest namatrala.)))) in so del mene, ravno tako kot gube, zadeve, ki počasi izgubljajo boj z gravitacijo in podobno:)).

Mislim, da spadam med zelo zelo redke izjeme, ki se ne barvajo. Razen kake starejše ženske, tam jih je malce več sivih.
Seveda jim ni jasno kako, da se jaz ne barvam.[/quote]

lahko bi naredile klub Srebrna penina

Seveda jim ni jasno kako, da se jaz ne barvam.[/quote]

lahko bi naredile klub Srebrna penina[/quote]
Ej, tale pa zmaga. Srebrna penina, jaaaa! Če imajo dedci svoj klub (lipicanci – po Šifrerju), zakaj ne bi še me imele svojega! :))))

New Report

Close