Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ali je steber od brokolija užiten?

Ali je steber od brokolija užiten?

Zanima me, če je tisti steber, debel par cm, užiten, če se zunanji del olupi stran vrže, notranji del pa na kocke nasecka pa da prekuhati v juho? hvala.

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

Jaz ga vedno porabim. Kot si napisal, olupim, narežem in dam zraven. Okusen je, lepo se tudi skuha – nič ne ostane žilavo.

Hval ti za odgovor, lep dan še naprej.

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

Tudi olupiš samo v primeru, če je že malo olesenelo in trdo, sicer pa tudi lupiti ni treba, lahko kar neolupljenega porabiš. Lahko narežeš na kocke, za juho pa lahko tudi naribaš.

Seveda je užiten. Mi ga imamo najraje svežega, samo olupim in narežem na palčke. Otroci jih radi še pomakajo v kislo smetano.

steber od brokolija….

Das v govejo zupo

Če ni že olesenel, samo malo lupiš, oz. dobro opereš. Jaz ga vedno tako kot pišeš, pa sem še kar živ in relativno zdrav.
Tako da kar izvoli.

Steblo brokolija …

Steber, resno?

On ma tolk velik černobilski brokoli, da ma steber namesto stebla.

O, to s smetano bom pa tudi jaz probala.

New Report

Close