Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ali je test za Covid zelo zoprn?

Ali je test za Covid zelo zoprn?

V ponedeljek se grem testirat, ker bi šla rada smučat, pa me zanima – je brskanje s palčko po nosu res tako zoprno? Eni zelo pojamrajo …

Zelo odvisno od tega, kdo ti bris jemlje. Tisti, ki imajo filing in so bolj izkušeni, za bris porabijo 3 mikrosekunde, tako da si konec, še preden ugotoviš, da te je malo zasklelelo. Včasih pa nabašeš na začetnika, ki ti tako dolgo šari po nosu, da si na koncu ves objokan.

Odvisno tudi od posameznika. Meni in nekaj mojim sodelavcem ni bilo nic, drugim pa so pri isti osebi tekle solze in jih je skelelo. Ni pa to stvar kompliciranja in debate. Veliko drugih preiskav je bolj neprijetnih.

Se preživi. Eni ne nehajo, dokler ti solza ne priteče. Ampak to ti priteče avtomatsko, ne zaradi bolečin.
Meni tudi kri ni ravno zabavno dati.
Bolečina se da primerjati.
Meni so vzeli bris xy krat pa še migam 🙂

Odvisno tudi od posameznika. Meni in nekaj mojim sodelavcem ni bilo nic, drugim pa so pri isti osebi tekle solze in jih je skelelo. Ni pa to stvar kompliciranja in debate. Veliko drugih preiskav je bolj neprijetnih.
[/quote]
Smo hodili na testiranja enkrat tedensko od novembra, tako da ti lahko povem, da eni enostavno nimajo grifa in smo pri njih jokali čisto vsi, eni pa opravijo tako hitro, da se komaj dobro usedeš. Pri nas smo imeli vsi približno enake izkušnje. Se pa seveda strinjam, da tistih par sekund neprijetnega občutka ni razlog za to, da na bris ne greš

Meni je bilo neprijetno samo zadnjo sekundo ali dve, takrat so se mi ulile solze in tega ne mores nadzorovat. Vse res traja tako malo casa, da ni vredno omembe.

Moja 3 letna punčka je rekla, da je malo požgečkalo, še glave ni premaknila, kot da ni nič.

Če bi morala zaradi smučanja na te reklc hitre teste, mi na misel ne pride, da podpiram to bando lopovsko. Sem rajši doma pa filme gledam.

Meni so toliko časa brskali po nosu, da mi je iz ušes priteklo….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Verjetno je res odvisno od izkušenosti in občutka odjemalca brisa… Jaz sem bil do sedaj nekajkrat (pišem zaključni nalogo na faksu in potrebujem laboratorij in mi je bilo svetovani, da se za vsak primer pred vstopom na fakulteto se testiram)… Jaz sem imel do sedaj vedno zelo pozitivno izkušno – kot bi me nekdo požgečkal po nosu – nobene bolečine, nobenega pekočeka občutka – le malo žgečkanja po nosu 🙂 Pa res je hitro – prvič sem bil presenečen in sem izvajalko vprašal, če je to že to. Pa pohvalit moram osebje v ZD Maribor v centru (Partizanska cesta) – vsi so kljub gneči zelo prijazni…

Jaz sem preživela brez, da bi sploh bilo kaj reči na to temo v smislu skrbi, morda za 2 sekundi nelagodja in res prav nič več. Mojemu 10-letniku so se osolzile oči za 3 sekunde, moj 5.letnik pa je izjavil, da ga je žgečkalo.
Če naredim prerez – ni vredno niti besede.

V prvo gre, v drugo že gre … v peto, šesto pa ne več, postaja vse bolj boleče. To je nenormalno, sluznica se izuši, postane dražljiva in boleča nekaj dni. Ne vem, kaj naj naredim, to ni normalno, kar delajo z nami! Nekdo mora odgovarjati za to, če smo vsi tiho, bodo posiljevali do konca!

New Report

Close