Ali je test za Covid zelo zoprn?
Odvisno tudi od posameznika. Meni in nekaj mojim sodelavcem ni bilo nic, drugim pa so pri isti osebi tekle solze in jih je skelelo. Ni pa to stvar kompliciranja in debate. Veliko drugih preiskav je bolj neprijetnih.
[/quote]
Smo hodili na testiranja enkrat tedensko od novembra, tako da ti lahko povem, da eni enostavno nimajo grifa in smo pri njih jokali čisto vsi, eni pa opravijo tako hitro, da se komaj dobro usedeš. Pri nas smo imeli vsi približno enake izkušnje. Se pa seveda strinjam, da tistih par sekund neprijetnega občutka ni razlog za to, da na bris ne greš
Verjetno je res odvisno od izkušenosti in občutka odjemalca brisa… Jaz sem bil do sedaj nekajkrat (pišem zaključni nalogo na faksu in potrebujem laboratorij in mi je bilo svetovani, da se za vsak primer pred vstopom na fakulteto se testiram)… Jaz sem imel do sedaj vedno zelo pozitivno izkušno – kot bi me nekdo požgečkal po nosu – nobene bolečine, nobenega pekočeka občutka – le malo žgečkanja po nosu 🙂 Pa res je hitro – prvič sem bil presenečen in sem izvajalko vprašal, če je to že to. Pa pohvalit moram osebje v ZD Maribor v centru (Partizanska cesta) – vsi so kljub gneči zelo prijazni…