Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je tistim ki so predlagali ločitev kdaj žal?

Ali je tistim ki so predlagali ločitev kdaj žal?

Odgovor na objavo uporabnika
Neverjetno, 14.11.2023 ob 17:57

Ce vam jaz opisem svojo zeno zdaj ze bivso kaj vse je dolgem zakonu pocela mislim da bi jutri klicali iz 24 ur,ali pa celo da napisem knigo mislim da se to ni zgodilo se nikjer na svetu,da tak gnoj babji sploh obstaja

Neverjetno, ne misli, da si imel samo ti gnoj babji. Mene je varala od samega začetka, na prvi skupni dopust je pripeljala bivšega fukača. Nafukala me z nosečnostjo, otrok ni moj, okrog me prinesel najboljši prijatelj, ki mi je mimogrede ženo fukal v moji spalnici, še to ni bilo dovolj, je bil še moja poročna priča. Na vsakem dopustu sem gledal, njeno celotno družino. Bil sem njihov delovni stroj. bil!!!!

Gnoj babji, 14.11.2023 ob 18:06

Neverjetno, ne misli, da si imel samo ti gnoj babji. Mene je varala od samega začetka, na prvi skupni dopust je pripeljala bivšega fukača. Nafukala me z nosečnostjo, otrok ni moj, okrog me prinesel najboljši prijatelj, ki mi je mimogrede ženo fukal v moji spalnici, še to ni bilo dovolj, je bil še moja poročna priča. Na vsakem dopustu sem gledal, njeno celotno družino. Bil sem njihov delovni stroj. bil!!!!

Fuck!

Upam, da si jo vsaj v rit nabrisal!

Bravo💪👏👍

moski ste enake cvetke,ko zbolis za rakom se umaknete,nalozite vec dela,nas zacnete zsnicevat,pit in se imate jajca,da nas obtozite,da smo razlog za alkoholizem. Mislis,da si koncno ozdravel in imas namen,da se locis. Se rak razsiri,ponovno nimas podpore,moz te tanicuje,te obtozuje lenobe,da si izmisljujes bolezen in si v resnici len. Ti na vrata pripelje ljubico,da kako je ona brez napak. Se ti oba smejita v obraz,ce je vmes ogromno denarja,ljubice potrpijo vse za denar. Bruhas,se vlacis po hisi,da otroci niso lacni,se vlaces v avto,da jih peljes v vrtec in v solo. Se sam peljes na operacijo,ker gospodje nimate casa. So se bolj ogabne stvari. Se poberes s tal in zahtevas licitev. Te vrze na cesto,ni vam mar za lastne otroke.grozljivke so resnicne,poden od podna so lahko zenske in mozki. Ni razlik na tem svetu.

Zdaj sem srecna koncno uspela,da sem se resila iz tega pekla. Se borim,mi se kar uspeva. So dnevi,ko me kemo vrze na tla,ampak sem se vedno srecna,da imam svoj mir in da zivim. Ne dam se.

Ce mi je uspelo se locit,mi bo uspelo,da podalsam moje zivljenje za nekaj let. Da otroci vsaj malo zrastejo,ker oceta niso videli od locitve. Noce jih,prisilit ga ne more nisce.

Jaz sem v najinem zakonu bil tisti, ki sem predlagal ločitev zaradi tega, ker me je moja hvala bogu bivša soproga varala in tudi enkrat samkrat mi ni bilo žal, da sem predlagal ločitev

Že 7 let. Bogu hvala, sam kaj veliko se pa ni spremenilo, ker sva ostala zelo dobra prijatelja. Praktično je on kot ubogljen otroček, ki brez mene crkne. Takšna pa že nisem, da bi ga pustila psom.

Anonimno 9933, 15.11.2023 ob 02:02

moski ste enake cvetke,ko zbolis za rakom se umaknete,nalozite vec dela,nas zacnete zsnicevat,pit in se imate jajca,da nas obtozite,da smo razlog za alkoholizem. Mislis,da si koncno ozdravel in imas namen,da se locis. Se rak razsiri,ponovno nimas podpore,moz te tanicuje,te obtozuje lenobe,da si izmisljujes bolezen in si v resnici len. Ti na vrata pripelje ljubico,da kako je ona brez napak. Se ti oba smejita v obraz,ce je vmes ogromno denarja,ljubice potrpijo vse za denar. Bruhas,se vlacis po hisi,da otroci niso lacni,se vlaces v avto,da jih peljes v vrtec in v solo. Se sam peljes na operacijo,ker gospodje nimate casa. So se bolj ogabne stvari. Se poberes s tal in zahtevas licitev. Te vrze na cesto,ni vam mar za lastne otroke.grozljivke so resnicne,poden od podna so lahko zenske in mozki. Ni razlik na tem svetu.

Zdaj sem srecna koncno uspela,da sem se resila iz tega pekla. Se borim,mi se kar uspeva. So dnevi,ko me kemo vrze na tla,ampak sem se vedno srecna,da imam svoj mir in da zivim. Ne dam se.

Ce mi je uspelo se locit,mi bo uspelo,da podalsam moje zivljenje za nekaj let. Da otroci vsaj malo zrastejo,ker oceta niso videli od locitve. Noce jih,prisilit ga ne more nisce.

Bravo mami za takšen boj❤️ Imamo to, četudi so nas možje pustili na cedilu, imamo to, ker vemo, za otroke je potrebno poskrbeti,ne glede na vse…oni nas najbolj potrebujejo. Lahko ste v ponos vsaki ženski, ki trenutno bije podobno bitko.

Najboljsi napisan odgovor. Se popolnoma strinjamn z  komentarjem 👌

Danes, 12.11.2023 ob 10:17

Sem v postopku ločitve, bila je moževa odločitev. Zanimajo me vaše izkušnje pri ločitvah, ali je bilo vašim zakoncem, ki so ločitev predlagali, kdaj žal te odločitve oz. ali poznate kakšen tak primer?

Ne pričakujem da bo mojemu kaj žal ali da se bo vrnil, samo zanima me.

Nikoli. Loči se. Mirno brez drame.

no tale tvoja zgodba je pa VELIK RAZLOG ZA LOČITEV.

LOČI SE IN NAJDI SREČO DRUGJE , KER POROČILA SI IZMEČEK.

MOŠKI, KI ZARADI DENARJA IN DRUGIH ŽENSK POZABIJO NA OTROKE BODO TO OBČUTILI NA SEBI SLEJ KO PREJ.

Ločil sem se brez odvetnikov. Na CSD-ju sva se dogovorila glede otroka, pri notarju glede skupnega premoženja, sledil je še en obisk na sodišču. Če se le da, predlagam podobno.

Lej ga..

Verjetno si tudi v zakonu tako nakladal, pa te je imela poln kufer…mimogrede..imas mogoce rad fante, pa si se nisi priznal?

Mineva eno leto od tvojega prispevka. Upam, da si ozdravela in ti želim dolgo življenje. Srce bi me bolelo, če bi otroci ostali brez tako dobre mame. Če tole še bereš, povej, kako si zdaj?

Občutek krivde za ločitev je po mojem mnenju tudi potrebno čustvo. Je priložnost za to, da človek spozna, kaj bi lahko naredil drugače, kar mu lahko pomaga tudi pri drugih obstoječih odnosih, kakor tudi, da ne bo počel enakih dejanj v morebitnih prihodnjih intimnih odnosih.

Je pa krivda zanimivo čustvo. In neredko je prepletena tudi s sramom. Gre za skoraj neločljivi čustvi. In je dobro ozavestiti, da ti čustvi signalizirata dve ravni.

Prva raven je t.i. toksična. Sploh toksični sram je dokaj trdovratna in nezdrava zadeva. Tu gre za to, da se človek globoko v sebi počuti nevrednega in za to, da je nekako na podzavestni ravni prepričan, da je žrtev okoliščin in da ne more nič narediti prav. In od tu izide tisto obžalovanje, na katerem se človek nekako zatakne in tako premleva kruto usodo, namesto da bi to krivdo transformiral v nekaj, lar bi izboljšalo njegova ravnanja v odnosih. Ta krivda in sram temeljita navadno na frustracijah iz otroštva, sta ponavadi vzvoda, preko katerih na široko odpremo vrata potencialni manipulaciji drugih in sta – roko na srce – pogosto naš prispevekk temu, da smo poglobili asimetrijo odnosa in ga pomagali narediti nevzdržnega.

Potem je tu zdrava krivda in obžalovanje. Ta nam omogoča uvid v to, kaj smo storili tako, da smo skrhali odnos in nas obžalovanje neredko pripelje do tega, da se nekdanji partnerki opravičimo in morda celo, če z njo ohranimo neke ravni odnosa (npr. skupno starševstvo) v ta odnos vstopimo na bolj zdrav podporen način. V praksi je neredko potem zaznati, da druga stran opazi to spremembo in se celo poigrava z idejo, da bi poskusila z obnovitvijo odnosa. Kar ni napačno, je pa nevarno, če sama ni šla skozi katarzo, saj je v takem primeru razkorak v čustvenih stanjih lahko prevelik in posledično pripelje “pogret odnos” do še večjega razočaranja. Tako da je v takih primerih pomembno, da sta oba partnerja predelala čustva in jih transformirala v t.i. osebnostno rast, sicer je bolje za oba, da nadaljujeta vsak svojo pot.

Tako da ja. Krivda je po moje nujen del čustvovanja pri odnosih, ki gredo v napačno smer in razpadejo. Je nujen del katarze in služi izboljšanju socialnih kompetenc posameznika. Če pa se kdo ujame in ždi na obžalovanju, pa bi bilo dobro, da si poišče pomoč, saj to nakazuje na globlje vzorce, ki imajo lahko korenine v daljni preteklosti in jih je nujno odpraviti že zaradi tega, ker človeka – če poenostavim – ženejo v odvisnostne in pasivno agresivne vedenjske vzorce.

New Report

Close