Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je to sploh mogoče? Astrologija? Iskanje znamenja v okolici

Ali je to sploh mogoče? Astrologija? Iskanje znamenja v okolici

Jaz sem sagittarius in kot otrok sem bil veliko manj sramežljiv kot zdaj. Zdaj, ko sem polnoleten, sem veliko bolj zavest in potrebujem minuto, da se ogrejem z ljudmi v velikih skupinah, če jih ne poznam. Ne maram biti v središču pozornosti – in nikoli nisem hotel biti. Ampak, če sem v tem, kar čutim, da je v moji coni udobja, sem iztisnjen iz svoje lupine. Všeč mi je, ko se zabavam z kolegi in sem zelo prijazen. Zelo neodvisen sem in raje delam stvari sam ali z ljudmi, s katerimi se res počutim udobno. Nimam veliko kolegov in kolegic – in s tem sem se že sprijaznil. Ne želim se ”kopati” z družbo, s katerimi se družim, in mi povzročajo, da se ne počutim udobno. Zmeraj se prepričam prvo, da se obkrožim z tistimi, ki sem jim lahko hvaležen. Zmeraj sem bil k iskanju drugega znamenja v okolici. Že 6 let sem iskal punco z znamenjem Libra/Tehtnica. Poskusil sem na več načinov; z meditacijo, law of attraction, socijalnimi omrežji, preko prijateljev; v svoji okolici pa ničesar nisem pridobil. Bi mi lahko prosim nekdo pomagal?

Pomaga lahko le horoskop, ta je pa odpovedal.

De omnibus disputandum..

cant say if troll or just dumb

Numb* brain

[i]What you most want to find will be found where you least want to look.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close