Ali je to sploh mogoče? Astrologija? Iskanje znamenja v okolici
Jaz sem sagittarius in kot otrok sem bil veliko manj sramežljiv kot zdaj. Zdaj, ko sem polnoleten, sem veliko bolj zavest in potrebujem minuto, da se ogrejem z ljudmi v velikih skupinah, če jih ne poznam. Ne maram biti v središču pozornosti – in nikoli nisem hotel biti. Ampak, če sem v tem, kar čutim, da je v moji coni udobja, sem iztisnjen iz svoje lupine. Všeč mi je, ko se zabavam z kolegi in sem zelo prijazen. Zelo neodvisen sem in raje delam stvari sam ali z ljudmi, s katerimi se res počutim udobno. Nimam veliko kolegov in kolegic – in s tem sem se že sprijaznil. Ne želim se ”kopati” z družbo, s katerimi se družim, in mi povzročajo, da se ne počutim udobno. Zmeraj se prepričam prvo, da se obkrožim z tistimi, ki sem jim lahko hvaležen. Zmeraj sem bil k iskanju drugega znamenja v okolici. Že 6 let sem iskal punco z znamenjem Libra/Tehtnica. Poskusil sem na več načinov; z meditacijo, law of attraction, socijalnimi omrežji, preko prijateljev; v svoji okolici pa ničesar nisem pridobil. Bi mi lahko prosim nekdo pomagal?
cant say if troll or just dumb
Forum je zaprt za komentiranje.