Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je to sploh mogoče? Astrologija? Iskanje znamenja v okolici

Ali je to sploh mogoče? Astrologija? Iskanje znamenja v okolici

Jaz sem sagittarius in kot otrok sem bil veliko manj sramežljiv kot zdaj. Sedaj, ko sem polnoleten, sem veliko bolj zavest in potrebujem minuto, da se ogrejem z ljudmi v velikih skupinah, če jih ne poznam. Ne maram biti v središču pozornosti – in nikoli nisem hotel biti.
Ampak, če sem v tem, kar čutim, da je v moji coni udobja, sem iztisnjen iz svoje lupine. Všeč mi je, ko se zabavam z kolegi in sem zelo prijazen. Zelo neodvisen sem in raje delam stvari sam ali z ljudmi, s katerimi se res počutim udobno. Nimam veliko kolegov in kolegic in s tem sem se že sprijaznil. Ne želim se ”kopati” z družbo, s katerimi se družim, in mi povzročajo, da se ne počutim udobno. Zmeraj se prepričam prvo, da se obkrožim z tistimi, ki sem jim lahko hvalažen. Zmeraj sem bil nagnjen k iskanju znamenja v svoji okolici. Že 6 let sem poskušal iskati punco z znamenjem Libra/tehtnica. Poskusil sem na več načinov; preko meditacije, law of attraction, socialnimi omrežji, preko prijateljev, pa tega nisem pridobil. Bi mi lahko pomagali prosim?

Kot že povedano v podvojeni temi: Samo horoskop to lahko reši, a je žal odpovedal.

De omnibus disputandum..

Experience the hidden world of the obvious.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close