Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali je že kdo gledal serijo Umor (The Killing)? Ali je vredna ogleda?

Ali je že kdo gledal serijo Umor (The Killing)? Ali je vredna ogleda?

Trenutno bi jo lahko spremljala na Briu. Po reklami sodeč mi izgleda zanimiva. Ali je vredna ogleda?

Se pa bojim, da se bo tako kot vse serije, razvleklo v negledljiva čreva.
Ne razumem, kaj je bilo narobe z obicajnimi nadaljevankami dolgimi od 3 do 8 delov.

Sem gledala pred casom , mislim da na hrvaski. Zelo dobra.

Zelo dobra👍pa še zanimiv konec ima.

Zadnje čase redko naletiš na tako dobro serijo.

Jaz jo gledam, moram rečt, da že dolgo nisem zasledila tako zanimive in dobre serie 😀

Odlična serija, prvi umor se razreši v prvih dveh sezonah. Igralci so zelo prepričljivi, tudi kar nekaj nepričakovanih obratov.

Kolikor vem je to remake oz ameriška verzija skandinavske serije Forbrydelsen. In vedno v takih primerih bi priporočal originalno zadevo, ker skandinavci so mojstri tega žanra….

Bancroft je tut dobra 🙂

Kdaj je na sporedu? Na brio?

Kdaj je na sporedu? Na brio?
[/quote]

zdaj … ob 21.50

zdaj … ob 21.50
[/quote]

O hvala, bom pogledala. Malo kasneje. Samo , da vem, kdaj iskati.

Drugače ima tudi Netflix.

Holder je ful dober ded postal, kakšna ramena, ko ima oblečeno belo srajco 🙂

Že dolgo nisem gledala tako dobre serije. Pogledala sem se tri sezone, četrta me še čaka.

zdaj je na sporedu nekaj serij zaporedoma 20:00 Umor ( Killing III. )
Holder skupaj s svojim novim partnerjem Reddickom začne preiskovati umor mladega dekleta. Detektiva…več
BRIO
BRIO
20:50 Umor ( Killing III. )
Po grozljivem odkritju v ribniku se Sarah ponovno pridruži posebni enoti, saj sumi, da so umori pov…več
BRIO
BRIO
21:45 Umor ( Killing III. )
Policisti obkolijo motel, Sarah in Holder pa združita moči, da bi poiskala “glas” iz vid…več
BRIO
BRIO
22:35 Umor ( Killing III. )
Potem ko je nekdo sredi noči opazil ranjeno in prestrašeno dekle, Sarah in Holder hitita, da bi iz…več
BRIO
BRIO
23:25 Umor ( Killing III. )
Danette je prepričana, da je njen partner Joe vpleten v izginotje njene hčerke Kallie, zato se odp…več

New Report

Close