Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali katera (še) je čokolešnik? A ni to bolj hrana za polodrasle fante?

Ali katera (še) je čokolešnik? A ni to bolj hrana za polodrasle fante?

Imam občutek, da ženske čokolešnika (in vse izpeljanke à la čokolino in to) ne jedo, da je to bolj papica za fante tam v 20-ih, 30-ih letih.

Kaj porečete?

Jst sm ga prej jedu.

Jesus!!! To je papica za otroke 0-8 let lolllll.

Čokopapica, ti to resno:  “to je bol papica za fante tam v 20-ih, 30-ih letih” ?

Ti si še bolj fuknjeno kot tisti, katere izzivaš s to temo.

Porečem, da še nikoli nisem jedla čokolešnika, niti Nutelle. Kot otroka so me futrali s pravo hrano in tako nadaljujm.

“A ni to bolj hrana za polodrasle fante?”

da je to bolj papica za fante tam v 20-ih, 30-ih letih.

Jaz ga jem še pri 40.

Jest tud.

Jest moram vedno kadar ga pojem v roku 15 minut it srat. Še koga potera čokolino?

Moj mlajši brat je jedel čokolino do nekje štirinajstega leta. Na koncu osemletke je imel že meter devetdeset. Potem je pa še malo rasel. Za najmanj pol glave je višji od vseh v familiji.

Meni se zdi to lepilo za tapete.

Stara sem petdeset in je Čokolino moja najljubša večerja.  Otroci ga niso nikoli marali, jaz ga pa obožujem.

Danes obstaja več vrst “čokolešnikov”. Čokolešnik je pač znamka. Imaš še nekega “fit” z beljakovinami, pa čokolešnik white ali nekaj takega z belo čokolado. Vsi ga lahko jedo.

Industrijski junk fud za lene starše in lene male in velike otroke.

Keksolinoooo

Da bom velik in močan

20220801-074546

Odgovor na objavo uporabnika
Maka čivča, 01.08.2022 ob 07:48

Da bom velik in močan

20220801-074546

To je čokolešnik. Sine modriščetinko je dobil za zajtrk drobovino in vsak dan je grši postal. Jaz sem raje šel. Njegov oče🐗🐗🐗🐗

Cist mal je se… Keksolino takoj gre. Sam po pol kile je pakiran… Brezveze.

20220801-075820

Jaz sem kar dolgo jedla čokolino, nekje do sredine dvajsetih let. Čokolešnik mi pa nikoli ni bil všeč.

čoko najbolj… meni pa je čokolisnik ali čoko boljsi od čokolina

se vedno ga jem obcasno… ne maram pa gostega

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1096, 01.08.2022 ob 01:25

Meni se zdi to lepilo za tapete.

🙂

Točno tako 🙂

Včasih je še bil nekako okusen, ko so bile tudi sestavine drugačne ( nekje 20 let nazaj, ko so ga še delali v Kolinski v Sloveniji);  ko je bil pa nazadnje proban takrat, ko so znamko kupili in prevzeli v Podravki v Koprivnici , je  bil pa meni neokusen – okus in tekstura  Čokolešnika kot lepilo.

Ajde, je bil fajn, ko si kaj bolan, pa ni šlo kaj drugega po grlu -da je obstalo v želodcu, zalimano na stene 🙂

In res,  kakšen “dege” moraš bit, da napišeš,  v pomanjševalnici da je to “papica” za 20, 30 letnike?  Papica za une fegete, ki tako ali tako vse govorijo v pomanjševalnicah in se v javnosti ne znajo obnašat ? 🙂 LOL.

vi ste prav izropani. dobesedno. izropani ste bili otroštva. s to vašo destrukcijo ste bili izropani normalne zdrave mladosti. zdravlja ste izropani.

pif kakiii ste.

Imam jih 37, sem ženska in ga jem precej redno. Meni je super, ko sem malo lačna, samo ne bi nekaj velikega in da mi paše še malo sladkega in osvežilnega. Kupim kar po en kg. 🙂

Jz ga včasih še, moja mal bl pogosto, otroc ga ne marajo ker je zadeva brezoblična pastozna (3, 6let). Dejansko sem ga pri babici velikokrat jedu k škorc, zasvoji, al pa surov benko (kakav) po žilički iz šalce.

Res pa zgleda v surovem stanju k otrobi za zajce…

V čem je razlika med Čokolinom in Čokolešnikom? Pred desetletji je v reklami plaha puncka nekaj od tega jedla in je rekla: “Dobro je, kot da jem veliko čokolado z lešniki”. Za katerega se je šlo?

čokolešnik je tak mal bolj sladkast… pa bolj tudi na lešnik vleče…

New Report

Close