Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali katera ve….

Ali katera ve….

Kako se reče tistim kopelim, ki jih izvajajo v Moravskih tolicah in sicer naj bi šlo za kopanje v posebni vodi, ki ima vonj po nafti. Zadnjič sem bila z fantoma na praskanju bradavic in mi je sestra povedala, da je neki očka klical, da ju z otrokom ne bo na odstranjevanje. Zakaj? Ker sta se šla kopat v te kopeli v Moravske toplice in glej vse bradavice so odpadle. Zdaj pa me zanima če katera ve kaj naj bi bile te kopeli? Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da razumete kaj sprašujem. Hvala za odgovore.

Naftne kopeli so res v Moravskih toplicah. Imajo en bazen, v katerem je čisto črna voda (voda z nafto). Smrdi ko hudič, ampak pomaga pa za vse kožne tegobe. Meni se je po 3 kopelih (3 dni smo bili tam za 1. maj) popolnoma ščistila koža. Nisem pa se potem takoj stuširala, ampak šele čez kakšno uro. Ko greš noter te kar pika (zaradi vročine in nafte), noter se pa počutiš fantastično. meni so moravske všeč ravno zaradi tega bazena.

Po moje bo to……..

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Jaz sem bila tam in na znaku pise Priporocamo obvezno tusiranje!

Od vseh slo toplic in bazenov sem z otrokom tam fasala glivice. Nikoli več.

New Report

Close