Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali kdo spi s čepki v ušesih

ali kdo spi s čepki v ušesih

Mene zelo pomirja, če si dam čepke v ušesa, ne slišim moža, ki sicer smrči, čeprav ne močno. Sem v bloku, ko gredo sosedje na wc spuščajo vodo in vse se sliši. Tisti, ki imate čepke, ali ste imeli zaradi tega kakšne težave z ušesi?

Za kdaj pa kdaj so Ok, drugace te pa po parih dneh začnejo bolet ušesa.

Z njimi spim že vsaj deset let. Sploh ne vem, ali bom še kdaj lahko spala brez, ker res zapadeš v nek drug svet veliko večje tišine in miru. Čepki ne smejo bolet, sicer niso primerni.
Nikoli nobenih težav.

Samo v službi:-D

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz tudi vec kot 10let. Sem se navadila, brez ne morem.
Imam jih zaradi sosedov. Zal jih se vedno preglasijo.

kakse pa imate?
poskusila sem z penicami, a ugotavljam, da mi voskasti/silikon ustrezajo najbolje.
jaz jih imam obcasno, ko imam tezave zaspati mi pomagajo. kot je nekdo zgoraj rekel, gres v drug svet. sosede vseeno slisim, a bistveno manj.
sem pa opazila, da se mi bolj nabira usesno malo..

Ohropax, ampak za otroke. So ravno pravi.

Neuroth

https://si.neuroth.com/zascita-sluha/zascita-sluha-za-spanje-sproscanje/

te orthopax otroške imam, ma se mi zdi da spustijo bistveno vec zvoka skozi kot silikon…

Kako pa potem slište budilko zjutraj za v službo?

Enako, samo več let. In verjetno ne bom več spala brez, preveč lepo z njimi. Nikoli nobenih težav. Zvoka pa ne popolnoma blokirajo, ga le zelooo utišajo, zadušijo. Budilka oz. radio budilka ni niti najmanjši problem, jo slišim.

Saj s čepki ne oglušiš. 🙂 Samo zvoki so za par decibelov utišani, sploh tisti vibracijski.

New Report

Close