Ali kdo uporablja naravni kolagen Cemio Gams?
Mene zanima in prosim, da javiš, kako se ti zdi po 3 mesecih jemanja kapsul. Namreč takrat naj bi šele bil zaznaven učinek.Jaz pa bom tudi napisala iz svojih izkušenj. Jih namreč tudi uživam… LP. :)[/quote]
Zmenjeno 🙂 Me zanima, kako/če na vsakega posameznika različno vpliva… Srečno in lp![/quote]
Dober večer,
evo, pa se oglašam in na žalost sporočam, kar so nekateri že ugotovili pred mano, da je zadeva čisti nateg. Niso to nobene čudežne kapsule, kot se jih reklamira, so popolnoma neučinkovite. Edino kar pomaga, je kontinuirano gibanje kljub bolečinam…
Lp.
Živjo in hvala za opomnik za tole, mi je čisto iz glave ušlo. Moja mama je pa zelo zadovoljna, pravi da ima manj bolečin v sklepih in da so manj zakrčeni, brez problema gre tudi na daljše pohode, na kolo,.. Sama jemljem bolj preventivno, tako težko govorim o razliki, ker prej nisem imela nekih velikih težav.. jih pa sedaj še vedno nimam, čeprav veliko tečem, hodim v hribe, tako da nekaj je že na tem. So pa izkušnje različne vidim, tako kot pri vsaki stvari..
Tole podjetje je malo sumljivo. Njihova navedba davčne številke v slovenskem davčnem registru ne obstaja. Prav tako imajo sedež podjetja registrirano na sedežu Pošte Slovenije v Ljubljani. Nikjer ni navedbe naziva podjetja v Sloveniji…Kako enostavno je danes dan narediti spletno stran in prodajati 🙂
Ja zaenkrat vse super, jemljem dobra dva meseca, kapsule so enostavne za jemanje, imam vsak dan naštiman alarm, da ne pozabim vzeti. Jemati sem začela, ker mi je nagajalo koleno in zaenkrat je vse top. Za res bom pa videla, ko bom šla prvič tečt, zdaj sem imela zaradi bolečin in vremena malo pavze.. Javim 🙂
“Vse je isti šmarn. Kolagen je kolagen. Lahko pišejo da jih je več vrst za več namenov a nič ni res. V Sloveniji se močno preplača.”
Pod to se podpišem. Kolagen je kolagen, lahk je ta ali druga obliki in dodatni, ampak načeloma je vse isto. Izdelki morajo biti kvalitetni, da se sploh smejo prodajati, tako da na koncu res odloča sam cena, in ta je kr dinamična. Lahk dobiš kolagen za 100€/kg lahk pa tut za 20€.