Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali kdo uporablja naravni kolagen Cemio Gams?

Ali kdo uporablja naravni kolagen Cemio Gams?

Tako tako ja, jaz jih tudi zdaj kot preventivo jemljem na vsake dva, tri dni in je super pa še za dlje časa imam kapsule.

Zadeva res smrdi in to zelo!!

Ne nasedajte!! kolagen tipa ena in dva se ne smeta mešati!!

Nič ne smrdi, kvečjemu diši ;))) kot pri vsaki stvari, vsakemu svoje… Jaz iz prve roke vem, da pomaga, naročam že nekaj časa in vse brez zapletov že od začetka.

Lih zadnjič mi je mami tole nekaj omenjala.. Jo je zanimalo, kako in kaj, kje kupiti.. In potem na tole naletim, bo kar dober znak 🙂 lahko kdo kaj več pove? Hvala.

Kaj točno te zanima? Kakšne težave imaš?

V bistvu ima mami težave s koleni.. je probala že neke kreme pa ji niso dolgoročno pomagale in zdaj išče kakšno drugo rešitev. Če se ne motim je to dopolnilo v obliki tablet?

Ja, res je. Prehransko dopolnilo v obliki kapsul. Kreme pomagajo bolj kratkoročno, s kapsulami gre pa za bolj dolgoročen vpliv – preventiva ali kurativa, kar pač potrebuješ. Meni pomaga, zaradi kapsul je pa še uporaba super enostavna. Lp

Hvala za odgovor. Se kapsule jemljejo vsak dan, 1x na dan? Bom še malo pobrskala po njihovi spletni strani, če jo imajo..

Tako ja, ena kapsula na dan. Kar preveri majo ja, tam najdeš vse info. Drugače pa vprašaj, ni problema 🙂

Sama sem sportnica in ze vsaj 10 let redno tecem, sicer rekreativno (5, 10km) vsaj 3x na teden pa moram potrkat, imam vse v redu s kolenoma kljub temu, da ne uzivam izdelkov zivalskega izvora( v tem primeru kolagena). Me zanima kako se sploh absorbira ta “cudezni kolagen”, da tako zelo pomaga? Vse skupaj je za moje pojme en marketinski nateg.
Pa brez zamere vsem uporabnikom.

Blagor tebi, da nimaš težav, naj tako ostane čim dlje. 🙂 Kot sem že enkrat napisala, ljudje smo si različni in nam ustrezajo, pašejo različne stvari. jaz sem vesela, da sem poizkusila s cemio gamsom, ker mi pomaga.

Točno to, naj vsak poskrbi zase in ugotovi, kaj mu pomaga.

Kje pa se kupi ta Cemio Gams? Je to mazilo ali gre za tablete, dopolnilo? Hvala.

Živjo picassa, Cemio naročiš preko spleta na njihovi strani, zelo enostavno. Gre pa za kapsule, ki jih lahko jemlješ kot preventivo ali če že imaš kakšne težave s sklepi.. Pobrskaj malo za več info.. Za izkušnje pa kar vprašaj, jaz sem zelo zadovoljna, jih že nekaj časa jemljem.

Aa, fino, hvala. Bom malo pogledala za informacije in se javim z vprašanji 🙂

Pozdrav
Jaz bi pa prosila, tiste , ki ga imate, če mi napišete, katere sestavine so vse zraven, ker nikjer ne piše?

Pozdrav, a mi lahko prepišeš , katere sestavine so vse?

Saj vse piše na spletni strani 🙂

Res je 🙂 Jaz sem ga kar naročila, najraje sama sprobam stvari in potem v praksi vidim, kako delujejo. Se javim 🙂

Super, javi, kako ti odgovarja in pomaga!

Zmenjeno!

Se ga lahko naroči le preko spleta, ali je na voljo tudi v lekarnah?

Preko spleta ja, ne rabiš nikamor hodit 😉

Ooo super, grem v akcijo :)))

Kot obljubljeno se javlam kakšne imam izkušnje s cemio gams – ful sem vesela ker mi je dejansko pomagalo. 🙂 Zdaj pa v malih količinah športam (sprehodi po ravnini s psom, joga, ipd.) in nimam nobenih problemov.

New Report

Close