Ali kdo uporablja naravni kolagen Cemio Gams?
http://www.stop-neplacniki.si/cemio-switzerland-sro/
Podjetje z poštnim nabiralnikom v Ljubljani.
https://www.intercity.ch/bellerive-17-wohnungen-und-bueros-im-seefeld/?fbclid=IwAR2TUBIHk9VDPm7LksK7QCau2K2jn_5tZdWDkt23eGkvao05_iNgHMiaXeQ
Njihov naslov tovarne v Švici (2 video studia, 17 stanovanj in nekaj pisarn, Camijogela nikamor)
Pa poglejte reklame s slavnimi slovenci, ko se revež skoraj zadavi ob izgovorjavi švicarski produkt.
In nič se ne plača po 14 dneh, v roku 14 dni lahko paket vrneš in zahtevaš povratek plačila.
Sicer se plačuje po trajniku in vsak mesec prejmeš porcijo. Verjetno dokler ne odjaviš.
Poslovni model zelo podoben nategu.
Toliko se najde na spletu. Vsakdor pa kakor želi.
Kolega mi je priporocal te tablete, sem pa po branju te teme vsekakor prisel do zakljucka ta kalogena od teh po domace povedano nafukatorjev ne kupim.
Naj povem, da mocno sumim in sem skoraj siguren da so osebe: cekarka, kofi in picassa pa se verjetno kak drug nick iz te teme Ena in ista oseba (mogoce celo tista fizioterapevtka, ki jo je nekdo ze omenil v temi).
Kot prvo je nacin pisanja/razmisljanja tezko skrit in imajo vsi tri nicki skoraj identicno pripoved. Kot drugo pa si uporabnica odgovarja vsakih 7 do 30 dni, predvsem z namenom BUMP (bring my post up) – torej po domace povedano da tema ne zamre in se konstantno vraca na vrh.
Sklep: kalogen bom vsekakor kupil ampak izkljucno v Lekarni, nikakor pa ne od nekih mutivod o katerih je govora v tej temi.
Včasih se res vprašam, ali je tukaj resnično toliko “neukih” ljudi ali je vse prikrito oglaševanje??
Cemio gams je v prvi vrsto natego, goljufija – ne vem kako naj drugače povem, da boste razumeli?
Prvič, izdelek, ki se ne prodaja transparentno, z jasno navedenim prodajalcem, verodostojnimi kontaktnimi podatki, etc … je znak za alarm!
Drugič, izdelek, ki nima jasno podane specifikacije sestavin, kot je to določeno z uradnimi pravilniki o prehranskih dopolnilih je primer nepoštene poslovne prakse in zavajanje!
Tretjič, njihov kolagen je toliko naraven kot vsi kolageni na trgu – ni nobene nove znanosti!
Četrtič, na netu ni moč najti branda za njihov kolagen z oznako NC II®. Obstaja pa verodostojen brand z oznako UC II®.
Petič, na netu sem končno našel količine, in sicer na ebayu, tukaj! Količina kolagena je tako strašno majhna, da je sramotno, da se takšen izdelek sploh imenuje izdelek! Sestavine tudi nimajo navedeno, da gre za patentiran kolagen.
Šestič, klinična študija za najboljši kolagen tipa 2 na svetu UC-II® navaja zradvstvene trditve pri dozi 40 mg kolagena tipa 2. Pri Gams pa navajajo zdravstvene trditve pri 0,02 mg to je 2000x manjši dozi!!! ob prepostavki, da imajo isti kolagen! Sicer je to razmerje še bistveno slabše.
Bom raje nehal, ker mi postane slabo ob misli, da ljudje kupijo takšen natego, vsekakor pa podam prijavo na zdravstveni inšpektorat in NIJZ, takšno zavajanje ljudi je nedopustno!
Ne vem, no. Nisem imel še nikoli problemov z njimi. Ko sem se še ukvarjal s športom, mi jih je priporočil osebni trener tako da ne verjamem, da je nateg. Si že poskusil njihov kolagen, da tako grdo pišeš o njih? Ni treba biti nesramen do ljudi, ki imajo pozitivne izkušnje.
[/quote]
Jaz tudi še nisem imela nobenih problemov s cemio kolagenom. Prvotno sem ga začela jemati zaradi kolena, ko je bolečina popustila pa nadaljujem z uporabmo zgolj iz preventivnih namenov.
Tile CERMIO GAMS, so nateguni da ni večjih. Jaz sem pred pol leta prek inetrneta naročil 6 mesečni paket, ki sem ga prejel in porabil. Čez pol leta so mi poslali novega brez mojega naročila. Ko sem jih poklical, so mi povedali da sem v nekem lojalnostnem programu in bi mi kar redno pošiljali 6 mesečne pakete teh njihovih mini tabletk. Seveda jim lahko vrnem paket na svoje stroške pa še na pošti bom stal v vrsti celo dopoldne zaradi korone.
V njihovi tabletki je cca 16mg kolagena, ki stane za 6 mesecev po eno na dan 84 eur. Iz nemčije dobiš 1kg kolagena za 37 eur s poštnino. Normalna doza je cca 10g do 20 g na dan. Pa si izračunajte kako so vas nategnili.
LP, Robert
Ravno nategnili te niso, saj pri naročilu vse lepo piše, da avtomatsko vsakih 6 mesecev pošljejo izdelek brez ponovnega naročila…tudi potrošnik mora prebrati kako in kaj, ne pa samo potem pljuvati in pisati o nategih
PS: pa nisem noben prodajalec izdelka, niti pristaš podjetja. Bi pač prej prečekiral kje se kaj in koliko dobi
ja mucekoto, ki delaš pri Cemio Gams, mi je že gospa na vašem kontaktnem centru priznala, da je t.i. lojalnostni program, ki ga samodejno pošiljate vsakih 6 mesecev, nekje na spletni strani bolj droben tisk.
Pa saj to ni glavni vaš problem.
Problem je količina kolagena Cemio Gams, ki ga je v tabletki je 0,016g (16mg).
Da ne delam reklame za nikogar, ne bom napisal kateri slovenski proizvajalec ima v dnevni dozi ene vrečke 10g kolagena v prahu, kar je 625-krat večja doza od vašega.
Zato pri meni po 6 mesečnem jemanju Cemio Gams ni bilo nobenega efekta na sklepih, kvečjemu vedno slabše, medtem ko sem od prej navedenega slo proizvajalca imel zelo pozitivno izkušnjo z izboljšanjem sklepov.
Robert, če ne znate brati to res ne pove nič o podjetju. Nas je veliko takšnih, ki smo z njihovim kolagenom popolnoma zadovoljni, doza kolagena pa je tudi stvar debate. Meni je pomagal predvsem pri zdravju las, kože in nohtov ter ga uporabljam že več kot tri leta. Nihče vas ne sili, da kupujete njihov kolagen. Če ga želite naročati iz Nemčije, je to popolnoma vaša odločitev. 🙂
Sej to ja. Pa še drobni tisk ni … Nekateri samo brati ne znajo. 🤷♀️
[/quote]
Jaz sem cemiota začela uporablati kar preventivno, potem sem šele opazila, koliko težav bi se lahko znebila, če bi ga prej začela uporabljati. Boljši sklepi, koža, nohti in celo lasje. Da sploh ne omenjam, da so sprehodi postali 100x lažji.
Nekateri zares nič ne preberejo, potem se pa po spletu jezijo glede podjetja. Sem imela podobno zgodbo, ko sem delala v Šparu. Ljudje niso točno brali kako potekajo popusti, potem so se pa jezili name na vse zgodaj zjutraj … Meni je tudi od Cemio Gams kolagen všeč in nikoli nisem imela težav z njimi … Če pa drugi ne znajo brati, to ni moj problem.
Očitno mi je, da kurbica od lastnice to temo aktivno spremlja že nekaj let, in z večimi računi hvali izdelek.
Prosim, ne nasedajte. Vse kar se tiče tega izdelka je zelo shady. Od tega, da je kolegena notri veliko premalo, da bi imel kakršne koli učinke. Do tega, da je švicarsko podjetje samo investicijska družba in se izdelek dejansko proizvaja na Češkem.
Če ta izdelek dejansko deluje za vas, je to samo placebo. Prosim, raje kupite en kilogram kvalitetnega kolagena v prašku in si ga dajte v mlačno mleko vsako jutro, to bi lahko res pomagalo.