Ali kdo ve verodostojne podatke
Moj sosed je prijavljen na CSD in po ZAKONU ne dobi več kot 155 EUR !!!!!
Ne vem kako lahko cigani vlečejo tudi 1000 EUR mesečno????
Poleg tega mora sam plačevati vodo, elektriko, kurjavo, stanovanje!
Ciganom vse te stroške krije država + 1000 EUR denarne injekcije vsaki mesec! Toliko o ZAKONIH, ki naj bi veljali za vse!
Ciganom vse te stroške krije država + 1000 EUR denarne injekcije vsaki mesec! Toliko o ZAKONIH, ki naj bi veljali za vse![/quote]
lej ciganom pač ni treba plačati elektrike, ker je nimajo, ni jim treba plačati kurjave, ker živijo v šotoru, niti vode ker jo dobije iz reke- skratka so pravo ekološko pleme, nekaj takega kot Črna gora))
Ciganom vse te stroške krije država + 1000 EUR denarne injekcije vsaki mesec! Toliko o ZAKONIH, ki naj bi veljali za vse![/quote]
flash ima prav….kar se tiče sociale so n a istem kot ostali državljani….so določene izjeme….recimo ena gospa s prekmurja si je zrihtala potrdilo, da pripada romski skupnosti (ni romkinja) in je niso mogli zabrisat z javnih del oz. so ji morali javna dela podaljšati…kar se tiče ostalih socialnih transferov pa isto kot ostali…
Visoke socialne podpore na družino pa so rezultat velikega števila otrok….še ti jih naštepaj ene 6 pa boš na istem…..