Najdi forum

Ali kdo ve?

Letošnje poletje se odpravljamo s prijatelji na Korčulo. Zanima me od kje -Rijeka, Split ali Orebič – je najbolje da gremo na trajekt? Ali kdo ve mogoče cene? Zanima me tudi če kdo pozna kakšno spletno stran o trajektih in cenah? Pa še nekaj me zanima – ali kdo mogoče ve kje bi se dala kupiti hladilna torba, ki se da priklopiti na 220 V? Želim vam lepe dopustniške dni in čao!!!

Trajektne linije si lahko ogledaš na http://www.jadrolinija.hr
Hladilno torbo smo kupili v BTC-ju v hali A, ne vem pa točno v kateri trgovini, 25 L cena 15.000 sit, imajo pa tudi tako, ki ti kaže temperaturo v skrinji in polnost akumulatorja, 27L cena 23.000.

Najcenejs je it iz Orebica, lahko gres pa tudi iz Ploc do Trpnja in potem iz Orebica na Korculo. Sam uporabljam to varjanto.

Na strani AMZS- avtomoto zveze je vlik od trajektov pa od cest pa morja

Tudi v Baumaxu imajo hladilne torbe. Mislim, da je cena okrog 15.000 sit.

Jaz sem šla do Orebiča po celini in potem tam na trajekt. Ta varianta je v redu, če rada voziš. Pa seveda je tudi cenejša. Prej, ko greš na trajekt (beri: Rijeka), več plačaš. Sploh, če si z avtom. Če si pa palubni potnik ali pa celo s kolesom (za tega ne plačaš), se ti pa absolutno splača vkrcati na Rijeki, ker je zelo normalna cena. No, ko smo dol hodili še s starši, smo tudi mi uporabljali “Civilkotovo” varianto.

New Report

Close