Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali lahko dobim tožbo? Želim jim pobrati vse

Ali lahko dobim tožbo? Želim jim pobrati vse

Hči ima sošolko, ki je zelo tečna, vedno se nekaj pači in provocira. Hči je imela dovolj in ji je povedala, da naj se nehat hecati, ker itak iz nje nič ne bo, ker ima slabe ocene. Hčerko so začeli obsojati drugi otroci, zato se je tudi jokala. Ta sošolka se je bila prisiljena opravičiti, ker hčerko obsojajo. Sedaj pa je (po koncu šolskega leta) sošolka začela širiti laži, da se hči drogira, kadi in pretepa starše in sestro Starši sošolke pravijo, da se je le postavila za sebe. Ampak zahtevam ukor in izključitev iz šole. Razredničarka in ravnateljica pravita, da nimajo nič s tem, saj so počitnice in se ni dogajalo v šolskem času. Jaz pa mislim, da so ocene javne, to kar je hči povedala je dejstvo, sošolka pa laže. Potegnila bom vse veze, ki jih imam, da tej družini vzamem vse in jih terjam za ves denar. Zelo sem jezna! Kako si drzne! Še zdravnici bom rekla naj napiše, da je hčeri povzročila travme in depresijo. Noben ne bo ustrahoval moje hčere! Kaj pa vi mislite? Lahko dobim tožbo?

Ne seri, na konc ne bo sam zasmehovana ampak še revna. Pri taki materi je res reva. In ne nič ne moreš tožit. Nič ne moreš vzet budalo bebasto. Hči je pač dobila lekcijo. Steguje gobec potem pa cvili k po njej nekdo steguje gobec. Ti si pa še huj k ti mulci. Bi vsem uslugo nardila če se ne bi razmnoževala. No sedaj za to prepozno. Zjebaj hči do konca. Da bo tako ruknjena k ti.

Sošolka hčere se je pačila in provocirala.

Glede česa? Zakaj je nastal prvi spor?

To so samo neka besedna prepucavanja sošolk. V katerem razredu sta?

Ena je bolj otročja kot druga.

Ti bi pa zdaj tožbo? Ker je tvoja hči rekla sošolki, da iz nje ne bo nič, ta pa je tvoji hčeri rekla, da se drogira in pretepa?

Neka besedna prepucavanja brez osnove. Starši bi morali vse skupaj umiriti, ne pa da greste na sodišče.

A ste čist zblazneli, milenijci?

Čisto navadna primitivka, tale avtorica. Vaška prepirljivka. Kura brez glave.

Takim bi morali prepovedati imeti otroke. Pri tem nesramnem gobcu pa bi bilo tudi očetu njene hčerke oproščeno, če bi jo bolj odločno utišal (beri: vsekal po nersramnem kljunu). Če je ne bo on, jo bo kmalu nekdo iz soseske.

Pazi to- med počitnicami bodo učitelji in ravnatelji razreševali otroške zdrahe…

Vzami smrklji proč telefon, zbriši njene profile na omrežjih in ne bo več zdrah in otresanja gobcev.

Odgovor na objavo uporabnika
Jezna!, 29.07.2024 ob 16:01

Hči ima sošolko, ki je zelo tečna, vedno se nekaj pači in provocira. Hči je imela dovolj in ji je povedala, da naj se nehat hecati, ker itak iz nje nič ne bo, ker ima slabe ocene. Hčerko so začeli obsojati drugi otroci, zato se je tudi jokala. Ta sošolka se je bila prisiljena opravičiti, ker hčerko obsojajo. Sedaj pa je (po koncu šolskega leta) sošolka začela širiti laži, da se hči drogira, kadi in pretepa starše in sestro Starši sošolke pravijo, da se je le postavila za sebe. Ampak zahtevam ukor in izključitev iz šole. Razredničarka in ravnateljica pravita, da nimajo nič s tem, saj so počitnice in se ni dogajalo v šolskem času. Jaz pa mislim, da so ocene javne, to kar je hči povedala je dejstvo, sošolka pa laže. Potegnila bom vse veze, ki jih imam, da tej družini vzamem vse in jih terjam za ves denar. Zelo sem jezna! Kako si drzne! Še zdravnici bom rekla naj napiše, da je hčeri povzročila travme in depresijo. Noben ne bo ustrahoval moje hčere! Kaj pa vi mislite? Lahko dobim tožbo?

eemmm, zdravnici tudi povej, če ne boš napisala da ima moja hči travme zaradi sošolke, te bom tožila in ti pobrala vse, potem bom zahtevala, da ti vzamejo loicenco in boš lahko samo še skrete pucala, A TI JE TO  J  A  S  N  O  O  O  O  O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tko ji povej, reč ji z mano se ni za hecat!

hahahahaaaaaaaaaaaa, 29.07.2024 ob 16:05

Ne seri, na konc ne bo sam zasmehovana ampak še revna. Pri taki materi je res reva. In ne nič ne moreš tožit. Nič ne moreš vzet budalo bebasto. Hči je pač dobila lekcijo. Steguje gobec potem pa cvili k po njej nekdo steguje gobec. Ti si pa še huj k ti mulci. Bi vsem uslugo nardila če se ne bi razmnoževala. No sedaj za to prepozno. Zjebaj hči do konca. Da bo tako ruknjena k ti.

Kaj pa ti steguješ gobec? Ko boš pa po njemu dobil boš pa jokal.

Vsaka šola nekaj stane, pravi stari pregovor. Hceri bo potrebno brzdat jezik, ce ne zelis kasnejsih posledic. Hvalabgu da so pocitnice in do septembra bo pozabljeno vse, razen ce ne bos ti rila naprej po dreku. Ne spuscaj se na nizji nivo.

Pa dobro, daj malo preberi sodno prakso pri nas, preden začneš fantazirati o nekih bajnih vsotah…

Mogoče se lahko pozanimaš, kdo so bili odvetniki, ki so zastopali Mojco Šetinc Pašek proti Janezu Janši (šli so celo do US in uspeli), pa pojdi na en informativni sestanek.

Kako retardirana zgodba…

Pa kaj prekleta incelovka sploh hočeš? Sigurno so tvoji otroci PEDRI AL PA LEZBIJKE!

Kaj noriš, iz takih sporov o kateri govori avtorica potem nastanejo lezbijke, ker jih oče ni obvaroval pred napadalci. Tu bi oče moral nastopit kot pravi oče in pokazat tej muli od sošolke kje ji je mesto! To naredijo pravi hetero ali biseks moški! Pedri pa ne, to so pa navadni kreteni. posebej latentni pedri!

Imaš biseksualce, ki ga namočijo tudi v žensko in imaš bisekse, ki so dejansko pedri poročeni z žensko. In ti pedri ne varujejo svojih otrok in jih prepuščajo na milost in nemilost šolskemu sistemu!!!

JAZ SEM VSE TO PREŠTUDIRAL IN SE POGOVARJAL S TISOČIMI LJUDMI!!!

Ne bo ena incelovka ki ima moža latentnega pedra meni govorila!!!

Kokoši anonimno, 29.07.2024 ob 19:11

Pa kaj prekleta incelovka sploh hočeš? Sigurno so tvoji otroci PEDRI AL PA LEZBIJKE!

Kaj noriš, iz takih sporov o kateri govori avtorica potem nastanejo lezbijke, ker jih oče ni obvaroval pred napadalci. Tu bi oče moral nastopit kot pravi oče in pokazat tej muli od sošolke kje ji je mesto! To naredijo pravi hetero ali biseks moški! Pedri pa ne, to so pa navadni kreteni. posebej latentni pedri!

Imaš biseksualce, ki ga namočijo tudi v žensko in imaš bisekse, ki so dejansko pedri poročeni z žensko. In ti pedri ne varujejo svojih otrok in jih prepuščajo na milost in nemilost šolskemu sistemu!!!

JAZ SEM VSE TO PREŠTUDIRAL IN SE POGOVARJAL S TISOČIMI LJUDMI!!!

Ne bo ena incelovka ki ima moža latentnega pedra meni govorila!!!

za @hahahahaaaaaaaaaaaa  incelovko in avtistko

Kura tebi se res čist kisa.

Pa tole je direkt za v Polje. Saj vem, da ga večina preskoči ker je neberljiv, ampak tu pa tam pa vseeno prebereš, ki veliko pametnega ni za brati. In vedno znova sem šokirana nad njegovimi bedastočami. Zdaj bom pa res tudi jaz preskakovala, tole ni za nikamor več.

Toži,  seveda in glej, da boš takoj angažirala 10 odvetnikov, da te čimprej oslabijo, da bo čimprej mir. Dobro bi da najamem tudi detektiva, da boš imela čimveč informacij.

Ti pa si eno tele ti…saj ni polnoletna 🤣🤣🤣 čuj to vse bo jim pobrala🤣🤣🤣

En apaurin  In knjigo bontona, pa bo svet lepši

Butaste zgodbe, kdo to sploh odgovarja, saj gre za random nik, ki odda samo uvodni provokativni post, kasneje pa ni ne duha ne sluha o njem.

Ti si pa res prizadeta v glavi druge ni

Šolsko leto se začne šele septembra. A vi pa že vsi pogrešate šolo?
Hja, vsak pogreša tisto, kar mu manjka…😂😂😂

Avtorica vi ste bolj nezreli, kot vaša hči, zelo slab vzgled ji dajete.

New Report

Close