Ali lahko kdo odgovori
Pred časom sem postavila vprašanje, kje bi lahko dobila starejšo verzijo igrice Need for speed. Nihče mi ni odgovoril, zato sem preiskala vse (meni znane) možnosti, a je nisem našla. Pred leti smo jo imeli v računalniku, ker pa smo medtem že dvakrat brisali ves disk, je zdaj nimamo več. Otroci mi težijo, da bi jo radi spet imeli – saj vem, da bi bila zanimiva največ dva tedna, ampak vseeno … Takrat, mislim, smo jo dobili iz nekega Jokerjevega CD-ja, zdaj pa tega vira nimamo več.
Ali bi mi lahko kdo vsaj odgovoril? Ni mi prav, da ste vsi kar ignorirali moje vprašanje. Lahko bi mi kdo napisal vsaj to, da sem smotana, ker iščem tako zastarelo stvar (čeprav zdaj tega ravno ne morete, ker sem napisala že jaz).
Draga Paris, verjetno zato nisi dobila odgovora, ker se skoraj vsi ukvarjamo z resnejšimi problemi. Upam, da se bo odzval kdo, ki še ima staro verzijo te igre… in se bosta nekako dogovorila, da ti jo bo posnel na cd. Poznam želje in zahteve otrok, ki hitro postanejo nadležni, žal se skoraj vsake igre prehitro naveličajo.
Zato predlagam, da jih razveseliš s kakšno novejšo verzijo. Kaj pa nakup novega računalnika? O tem božiček še ni razmišljal.
Bi šlo? Kaj meniš….
ker need for speed? jst mam vse dele 🙂
Naj bo igra stara par dni ali 10 let, če ne spada v ti. abandonware (kar pomeni, da se jo je založnik odpovedal), je kopiranje bla bla bla pač nelegalno.
In trend na tem forumu je da se nelegalnih stvari skušamo izogibat, vsaj tak občutek imam jaz.
Če pa ste igrico namestili iz kakega Jokerjevega cdja pa je bila samo demo različica, te pa si lahko poljubno namešča vsak.
No in da ne bomo tu preveč nelegalni, zgoraj imaš moj mail, pa povej kater NFS in kako verzijo rabbiš.
hhhhh na to vpršanje nemoremo pač odgovoriti L….
Če imaš vse dele – moji otroci pravijo, da naj bi bila to prva verzija – številka 1. Ali bi bilo to možno?
Zares hvala za odgovor, hkrati pa bi vseeno izkoristila priložnost za novo vprašanje – prav tebi: kaj misliš o tem, da moj računalnik, ki je star šest let, zelo dobro deluje v stvareh, ki jih jaz potrebujem – torej npr. glede internetnih možnosti, glede Worda, Excela … ; že davkrat smo brisali disk in rekli so mi, da mi res ni potrebno kupovati novega računalnika, dokler mi ta deluje. In z njim sem kar zadovoljna. Kaj torej misliš, ali bi morala zaradi igrice Need for speed kupiti nov računalnik?
P. s.: ali mi lahko pošlješ tisto igrico?
Hecno vprašanje: računalnik mi dela OK, zadovoljna sem z njim, samo, a se mi splača za NFS kupiti novega?
Najbrž ne. Za igrico se pač bolj splača kupiti konzolo (Nitendo recimo).
Veš, kar se računalniških igric tiče, ne boš z računalniško konfiguracijo nikdar prišla na čisto…
Forum je zaprt za komentiranje.