Ali lahko kdo svetuje ali pomaga v zvezi z zemljiško knjigo?
Pozdravcek,
zanima me kaj lahko naredimo ce nas je obcina zatajila in se sedaj ne moremo vpisat v ZK ker moramo dobiti dovoljenje od te kao lastnice cele hise. mi smo stanovanje kupili in je v celoti placano…ker pa je obcina podpisala celoten vpis lastnici hise, kjer je not nase stanovanje pa ne moremo sedaj vpisat…
Fora je v tem da je na nasih parcelnih stevilkah vpisan drug lastnik in to je obcina podpisala kot da nas sploh ni tam. mi pa imamo kupoprodajno pogodbo z vsemi dokazili in vsem..gre za stanovanjsko hiso. mi imamo stanovnaje klet in skupen vhod…kaj lahko storimo..ze 10 let se tozarimo pa nic…odvetniki ne vem a so nesposobni al kaj da nc ne uspemo..ali lahko tozimo obcino????
Prosim ce se kdo spozna na to naj svetuje, ker moj oce je ze cisto na koncu z zivci. nekaj kupis potem pa ne mores vpisat…hallooooo…
Najprej naj povem, da iz vašega pisanja ne morem razbrati celotnega dejanskega stanja oz. niste napisali vseh podatkov, ki bi jih potrebovala, da bi vam lahko posredovala odgovor. Še preden sem vaše vprašanje prebrala do konca , pa sem že imela pripravljen odgovor: Poiščite dobrega odvetnika! V nadaljevanju pa sem prebrala, da odvetnika že imate. Torej ali zamenjajte odvetnika ali pa mu zaupajte in prepustite, da stvar izpelje do konca (seveda, če se v vaši zadevi sploh kaj premika). Sicer pa mislim, da je vaša zadeva malo bolj zapletena in se zato vleče toliko časa.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.