Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali lahko osebni zdravnik predpiše pomirjevala

ali lahko osebni zdravnik predpiše pomirjevala

Ali lahko osebni zdravnik predpiše kakšno pomirjevalo za mesec, dva? Za napetost, zaskrbljenost, nemir… Če lahko, katero je to.

Lahko.

Lahko. Helex ali lexaurin

Benzodiazepini. Vse ostalo je lari fari, placebo, nateg, kakorkoli že želiš poimenovati.

Spravi si v red, ker tega nočeš. Misliš da imaš zdaj tesnobo in nemir? Kaj boš šele imelo potem po mesecu ali dveh, ko te bodo odvajali od tega sranja. Vprašaj kakšnega alokoholika kako fino je, gre za podoben odtegnitveni proces.

Ne more. Edino, če jih vam prepisuje psihiater, lahko potem splošni napiše, kadar vam jih zmanjka.

Ni res, lahko jih napiše.

Lahko, ampak meni ni hotel. Ne vem, kako to drugi dobijo. Mi je začel, da si po parih tabletah odvisen in da je to za tiste nad 70 let???

Na Hrvaškem jih predpisujejo z lahkoto, tako kot analgetike…

Osebni zdravniki predpisujejo za pomiritev apaurin, lexaurin, loram, helex, to so pomirila. Ne pa preveč radi, ker pomirila te zasvojijo.

Proti nespečnosti predpišejo Sanval, ampak dobiš samo 1 škatlico.

Slišala pa sem že, da včasih predpišejo tudi antidepresiv. Nekateri pa tega nočejo predpisovati in te napotijo k psihiatru.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, obstajajo, 22.04.2025 ob 23:30

Benzodiazepini. Vse ostalo je lari fari, placebo, nateg, kakorkoli že želiš poimenovati.

Spravi si v red, ker tega nočeš. Misliš da imaš zdaj tesnobo in nemir? Kaj boš šele imelo potem po mesecu ali dveh, ko te bodo odvajali od tega sranja. Vprašaj kakšnega alokoholika kako fino je, gre za podoben odtegnitveni proces.

Takoj ko začneš pisat v tretji osebi ednine vse na o o o o o

Je jasno da se je modri vrag posral

Puni kurac mam te socijalkarske tečnobe od modrega vraga ki nonstop menja nicke.

New Report

Close