Ali me je imel rad?
Moski pomagajte mi, ali moski ko na zacetku osvaja zensko, sposoben druge zenske tako z interesom ogledovati, ce je zadovoljen s tisto, ki jo osvaja?
Namrec zgodilo se mi je, da sva sla v diskoteko in sem jaz plesala,on pa je stalno hodil za sank in si tam ogledoval neko drugo. Sem rekla da grem domov da se lahko se malo z drugimi druzi, pa je diskoteko vseeno zapustil z mano. Drugic se je zgodilo da sva nekam sla pa je tako odkrito flirtal z drugo zensko ki naju je stregla, da sem kar hotela it stran da se lahko do konca zmenita. Ali je mogoce da sem ljubosumna in je tako pocetje normalno ali pa je tukaj nekaj narobe. Nisem se imela takih izkusenj, da bi ga kamorkoli grem s fantom, toliko bolj zanimale druge kot jaz. Tudi ko se pogovarja z mano skos gleda okoli v druge namesto v mene.
Hvala za odgovore. Ali tako delate vsi?
Vem, da je tvoje vprašanje namenjeno bolj moškim. Toda vseeno… Kaj ti govori srce? Te ima rad, ti to pokaže? Ali čutiš, da si mu samo nekaj kar lahko hitro zamenja? Ti že odgovor poznaš! To se čuti.
Čimprej reši to ali pa pusti v preteklosti, ker vsak si zasluži nekoga od kogar bo deležen prave ljubezni.
Želim ti vse dobro!
Hvala za tvoje mnenje. Ze od zacetka sem cutila da je z mano zarad drugih razlogov in ne vsecnosti ali ljubezni.
Govoril je da sem brezveze ljubosumna, ampak v bistvu tega prej nisem poznala zato mi je bilo cudno pocutila sem se slabo da je mogoce pri meni tezava. Saj pravijo ce sam dvomis v to in druge sprasujes ali je to ljubezen potem sigurno ni. Nisem vec z njim samo ker predelujem stvari sem se sprasevala ali sem res jaz problem moje ljubosumje ali ker me res ni imel rad tako kot sem navajena.
Se enkrat hvala, zelim ti vse dobro.
V bistvu niti ni pomembno ali to je ali ni normalno. Zate je pomembno ali ti je bilo to ok ali ne. Je zate tako vedenje pri tvojem partnerju sprejemljivo ali ni.
Moški to počnemo. Ne vsi. Nekateri so pač malo bolj samovšečni in so prepričani, da zanimajo vse pripadnice nežnejšega spola, hočejo prikazati nekakšno lažno pomembnost.
Jaz, dokler sem bil v zvezi, sem pozornost namenjal le njej. To ne pomeni, da se z drugimi nisem pogovarjal, še več, včasih sem šel z njenimi prijateljicami žurat. Pa plesal z njimi celo noč in podobno, ampak nikoli, res nikoli na osvajalski način. Zame, če je ena, je ena, z drugimi se ne zapletam.
Eni so res trceni.
Kar gledajo pa iscejo ce je kje kdo. Niti i vazn ce so punce al fantje.
Al pa zivali.
Ce bi bla npr v zivalskem vrtu cist sama. Bi se glih tako vrtel okrog kot v gostilni .
Brezveze lej. To majo take motne eni
Forum je zaprt za komentiranje.