Ali menjate posteljino po vsakem seksu?
samo kadar bivam v laboratoriju, kjer je sterilno okolje… drugače naj pa kaj, nekajkrat na dan ali noč ali nekje vmes menjava posteljnino?
Če si ga ti imel že na toplem, sem jaz picikelj!
Prva leta, ko si nosil še plenice, so izuzeta.[/quote]
ok picikelj, kdaj te lahk zajaham in odpeljem v ljubljanico?
A vi v postelji lulate in kakate, ali seksate, ker govoriš o izločkih? Namaži se s spermo, je zdravo tudi za kožo. Ali pa kje drugje seksaj, npr. v naravi, samo, ne vem, kako boste to pozimi počeli, ker se je za bati, da izločki še pred finiširanjem zmrznejo. In bi preveč zapravili za razne kremice ali lubrikante. Če je za vas vse tako umazano, kar je v partnerju in pronica ven, potem je najbolje, da ne počnete nič oralnega, še manj vaginalnega. Da ne bo preveč dela še z rjuhami, če ga imate že preveč le z gospodinjskimi opravili.
ja kakšne izločke hudiča pa ti izločaš med seksom po posteljnini in v kakšnih količinah da moraš menjat posteljnino??? mojemu pride v brisačo, če sma ful prešvicana se stuširama, drugače pa spat in čao miki. da bi menjala posteljnino po vsakem seksu? jo lahko včasih menjam tudi po 5x na noč. to si lahko pač privoščite nepotešene babnice, ki seksate enkrat letno za obletnico in je to to. če bi bila potešena bi bilo zadnje na kar pomisliš menjavanje rjuh sredi noči.
Oh, js pa vrjamem, da so taki! Na žalost da res. Sm vidla na lastne oči pri kolegici, ne sicer postelnjino ampak brisače.[/quote]
Žal tudi jaz take poznam. Ponavadi se jim že na daleč vidi, da so zategnjene kot da imajo “kol v riti”, v njihovem stanovanju si pa ne upaš nikamor usesti, da ne boš kaj zgubano za sabo pustil
Oh, js pa vrjamem, da so taki! Na žalost da res. Sm vidla na lastne oči pri kolegici, ne sicer postelnjino ampak brisače.[/quote]
Žal tudi jaz take poznam. Ponavadi se jim že na daleč vidi, da so zategnjene kot da imajo “kol v riti”, v njihovem stanovanju si pa ne upaš nikamor usesti, da ne boš kaj zgubano za sabo pustil[/quote]
V resnici sta pa zategnjeni vidve (in vama podobni) ko ves čas špegata drugam …….. BEDNICI!! In ker sta nesposobni, se nekaj trudita, da bi bili boljši v primerjavi s ‘kolegicami’, ki se jima posmehujeta.
EJ, sploh se na zavedata, kako sta plitki, butasti….. IN TAKIH BAB JE V SLO 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!