Ali menjate spodnje hlače, ko imate menstruacijo?
Kadar uporabljam samo tampon, kar pa je zelo redko, jih menjam vsak dan, kot običajno, običajno imam pa tudi pri tamponu še vložek. Če pa uporabljam samo vložek, pa ne menjam. Mogoče enkrat v 5 dneh, torej po dveh ali treh dneh, tako, zaradi boljšega občutka, ni pa zato nobene potrebe, ker je tisto umazano tako ali tako na vložku.
A serješ pa takrat nič?!? Pa švicaš tud ne?!? Kaj pa če bi imela kar plenico gor? Pa jo celo zamenjaš – takrat pa res ni treba potem gat menjat.[/quote]
Pa zakaj so bideji??? Se ne umivate po veliki potrebi? Gatke pa normalno tudi med menstro vsak dan menjat. Me ne čudi zakaj toalete tok smrdijo, če grem v službi takoj za kakšno uporabnico not. Vse postano in zatohlo, če so umazane gate in rit in še kaj
Joj, spet si odprla temo, ki smo jo že ničkolikorat predebatirali. Zaradi tvoje razgledanosti in neosveščenosti, iskalnika pa nisi mogla prej uporabiti? Ker boš spet kreg zanetila na aktualni strani -ker smo eni za osnove osebne higiene tudi med menzesom, eni pa striktno proti.
Še malo splošne osveščenosti: ko imaš menzes je tvoja maternica krvaveča rana, odprta in bolj dovzetna za okužbe. Če ne zagotavljaš ustrezne čistoče svojega spolovila in anusa med menzesom ( ne umiješ redno strjene krvi s svojih labij in okoli nožnične odprtine in anusa, ki se v stiku z zrakom začne razkrajat in ustvarjajo se bakterije, ki se prenašajo tudi na tvoje vsetrpežne ene in edine spodnjice, ki morajo bit na riti tistih 4-6 dni ). To je preprosto: nagravžno. In vsak moški se te upravičeno lahko izogne, ker ga bo karkoli intimnega imeti s steboj preprosto minilo. Ker veliko takih, ki tako počnete, tudi takrat ko nimajo menzesa, ne manjavajo dnevno spodnjih hlačk – pol se pa čudite, ko vas razna vaginalna vnetja, pa glivice napadajo, ker neprestano ustvarjate toplo in vlažno okolje. Higiena in zračenje, oziroma sušenje ženskega podvozja je zelo pomembno!
Nemenjavanaje in nehigiena spodnjih hlačk med menzesom je osebna zanemarjenost – to ti bo povedalo vsako medicinsko osebje kjerkoli ( ZD, babiška šola).
Če ti je torej problem, si pa kupi spodnjice za enkratno uporabo in jih meči stran skupaj s tamponi in vložki.
No, jaz si menjam spodnje hlače vsak dan, včasih dvakrat, včasih trikrat, ker športam zjutraj, zvečer pa fitnes in so itak čisto prešvicane. Me pa moj ljubimec vedno krega, da hlačke nič ne dišijo in tudi okus po milu mu ni najbolj všeč. Tako da včasih prav nalašč pustim, da hlačke malo zadišijo, ker to ga čist razvname:) In potem mi reče, da sem prasička in seks je divji in božanski:)
Joj, spet si odprla temo, ki smo jo že ničkolikorat predebatirali. Zaradi tvoje razgledanosti in neosveščenosti, iskalnika pa nisi mogla prej uporabiti? Ker boš spet kreg zanetila na aktualni strani -ker smo eni za osnove osebne higiene tudi med menzesom, eni pa striktno proti.
Še malo splošne osveščenosti: ko imaš menzes je tvoja maternica krvaveča rana, odprta in bolj dovzetna za okužbe. Če ne zagotavljaš ustrezne čistoče svojega spolovila in anusa med menzesom ( ne umiješ redno strjene krvi s svojih labij in okoli nožnične odprtine in anusa, ki se v stiku z zrakom začne razkrajat in ustvarjajo se bakterije, ki se prenašajo tudi na tvoje vsetrpežne ene in edine spodnjice, ki morajo bit na riti tistih 4-6 dni ). To je preprosto: nagravžno. In vsak moški se te upravičeno lahko izogne, ker ga bo karkoli intimnega imeti s steboj preprosto minilo. Ker veliko takih, ki tako počnete, tudi takrat ko nimajo menzesa, ne manjavajo dnevno spodnjih hlačk – pol se pa čudite, ko vas razna vaginalna vnetja, pa glivice napadajo, ker neprestano ustvarjate toplo in vlažno okolje. Higiena in zračenje, oziroma sušenje ženskega podvozja je zelo pomembno!
Nemenjavanaje in nehigiena spodnjih hlačk med menzesom je osebna zanemarjenost – to ti bo povedalo vsako medicinsko osebje kjerkoli ( ZD, babiška šola).
Če ti je torej problem, si pa kupi spodnjice za enkratno uporabo in jih meči stran skupaj s tamponi in vložki.[/quote]
Podpis.