Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali moški mislijo samo na seks?

Ali moški mislijo samo na seks?

Pogosto slišimo, da kdo reče, da so moški taki pa taki…. Tu bi recimo dodal to, da se jim pripisuje, da so bolj nezvesti, varajo, manj čustveni itd. Zame so to samo navadni stereotipi, ker se mi ne zdi, da bi se moški in ženska ravno kaj razlikovala v duševnem ustroju, seveda določene razlike so, že npr. hormonalno, ampa ktiste duševne kvalitete ali nekvalitete pa ostajajo vsem enake. Tudi v seksualnem oziru po moje ženske niso nič bolj zveste ali bolj “čistih misli” od moških. Kaj pravite?

Ljudje se najdemo vseh sort, kar pa zagotovo ni vezano na spol, kakšen je kdo in kako se obnaša.

ni vezano na spol, po naravi, vsaj ne večina teh stereotipov.
dejstvo je, da večinoma igra vlogo karakter in vzgoja…značaj, morala človeka, kar je največkrat tudi vzrok za te stereotipe in za obsojanje potem…naprimer, če ženska vara…jo obtožijo, da ni mislila na otroke, na čustva moža in podobno….ne pa zakaj je varala…kaj njej ni ugajalo v vezi, medtem ko se že kar normalno sliši, je on varal in…seveda, že ni dobil doma vsega, verjetno je njegova sitna in celo se pojavljajo stavki, sama si je kriva, itd.
To so predvsem družbene norme. Moški mora trositi seme, za blagor človeštva, ženska pa je mati, ki mora odgovorno ravnati, sploh če že ima otroke in biti na voljo svojemu “samcu” in naraščaju:)

Kdo pa lažje vara ali težje….po moje ni zapisano v spolu, je pa res, da so ženske bolj praktične in iščejo poleg sexa še ljubezen, pozornost, skrb…hočemo da ljubimec misli na nas tudi popoldne, ko je pri ženi, da si vzame čas za ljubico, da ji kdaj prinese kako pozornost, ji pripravi romantično večerjo….medtem ko so moški bolj tehniki in jim je pomenbno da je ljubica živahna v postelji, bolj kot žena, da več upa, da ga obožuje, da pa se mu ne meša v osebno, domače življenje, da je njegova skrivna nimfomanka…etc:)
V vsakem primeru pa varajo taki, ki jim v obstoječi vezi, priznali ali ne, nečesa manjka!!! Ker kjer vlada popolna ljubezen, zaupanje, strast…ni časa za skrivne sestanke, skrivne smse, šepetanja in vroče klice. …
vse pa je pogojeno s časom, ki ga imamo za partnerja, zato tudi te razlike, da moški naj bi bolj varali…seveda je to tako, ker moški so bili že pred 30 leti v službah, cele dneve in so imeli možnost spoznavanja mičnih gospodičen, doma pa so imeli gospodinjo, ki je zgledno skrbela za otroke in hišo….sedaj se je to izenačilo in imajo tudi ženske več možnosti, že v času študija in seveda kasneje v službah, ker vedno več časa preživimo s sodelavci …pa malo z zakonskimi partnerji…na žalost:)

Normalno bo, da se bo vedno bolj varalo in vedno bolj hrepenelo po hiški, psu in treh otrocih…..kar postaja zgolj pravljica…

jst se sprašujem, s kom za vraga varajo ti moški, če ne z ženskami? razlika je mogoče le ta, da znajo to slabše skrit, oziroma se še hvalijo s tem.

pa tudi ženska ne išče pri ljubimcu vedno le romantike in pozornosti, včasih samo dober sex, saj se tudi tukaj veliko bere o tem.

ker glej, zakaj bi nek model poiskal ljubico ker mu doma recimo sex ne zadostuje več, le ta pa bi od njega zahtevala samo neko romantiko pa take cirkuse? potem ni naredu nič.

posta sploh brala nisem … ker me je takoj predalčkanje zmotilo!

le kam sodim, če sem danes zjutraj, še pred vstajanjem, fantazirala o prijetnem prebujanju v dvoje???

dajte, no … je dejstvo, da tisti, ki nam sex dosti pomeni in tisti, ki imamo srečo, da se lahko “gremo” kvaliteten sex – dosti mislimo na sex … pa brez gledanja v mednožje, prosim;-)

tako je. s tem da ga jst že zjutraj pričakujem pa mi ni treba o tem samo razmišljat : )

ti srečnica 😉

Hja…. mislim isto kot ti.
Namreč to, da ženske nismo nič bolj “čistih misli” kot moški!

Mogoče smo bolj previdne pri izražanju teh misli… pa pri izbiri ljubimcev in pri širjenju vesti o tem, koliko ljubimcev imamo… v mislih smo pa čist iste “packe” kot moški.

Jaz na primer sem včeraj lupila krompir za kosilo… in (packa jaz) razmišljala o tem, kje pri hudiču hodi moj možiček, ker bi mi neskončno pasalo, da bi se prikradel za moj hrbet in me nabil od zadaj…

Nekaj podobnega razmišljam jaz sedaj. No, ne sicer, da bi lupila krompir ampak da, bi nosila za miklavža rdečo kapo z belim cofom, se spracila na vse 4 in bi jo jaz od zadaj…

Grem raj delat…

trma1 … po temi posta je blo pričakovat zapis stereotipnega razmišljanjanja povprečnega slovenskega nezadovolj(e)nega slovenskega osebka … na srečo tokrat ne;-)

………..digi dagi……….po ritki nagi………
:)))))))))))))))

Ne, nikakor ne mislimo samo na sex. Včasih tudi na nogomet in pivo.

lp,
Sreč

LOL

Hmmmm….

Evo, tu smo si pa različni!
Na nogomet in pivo pa jaz DEFINITIVNO ne mislim!

Nisem brala postov,sam povem,sem ženska pa stalno mislim na sex,je z menoj kaj narobe,hi,hi…

ni, ne skrbi :-))). Če pa bi ob tem mislila še na pivo in nogomet, bi se pa lahko zamislila nad seboj…:-))))))))))))

Ne maram piva in nogometa,hvala bogu sem se kar oddahnila,ha,ha….

Vem kaj imaš rada:-)

trma 1 napisal:

> Ljudje se najdemo vseh sort, kar pa zagotovo ni vezano na spol,
> kakšen je kdo in kako se obnaša.

Točno!

New Report

Close