Ali na umite lase nanesete kakšen izdelek za boljšo obstojnost?
Lase si umijem s šamponom in nato nanesem regenerator Keune (za poškodovane in barvane lase), na umite in osušene lase pa nanesem še Moroccanoil Smooth – kremo za glajenje za neobvladljive lase.
Zadnjič, ko se mi ni dalo ukvarjati z lasmi in sem uporabila samo šampon in regenerator, ter posušila lase na zraku, sem bila presenečena, ko so bili lasje prijetno lahki in svetleči. Skoraj svileni.
Ali menite, da izdelki za oblikovanje, ki jih nanesemo na umite lase – lase preveč obtežijo in naredijo ‘zabetonirane’?
Kako se vi negujete (sive) barvane lase po 45 letu?
summer day, 31.07.2021 ob 09:24
Lase si umijem s šamponom in nato nanesem regenerator Keune (za poškodovane in barvane lase), na umite in osušene lase pa nanesem še Moroccanoil Smooth – kremo za glajenje za neobvladljive lase.
Zadnjič, ko se mi ni dalo ukvarjati z lasmi in sem uporabila samo šampon in regenerator, ter posušila lase na zraku, sem bila presenečena, ko so bili lasje prijetno lahki in svetleči. Skoraj svileni.
Ali menite, da izdelki za oblikovanje, ki jih nanesemo na umite lase – lase preveč obtežijo in naredijo ‘zabetonirane’?
Kako se vi negujete (sive) barvane lase po 45 letu?
Sem ena izmed unih k res ne leti kupit vsake zadeve, ki jo kdo na fb priporoca. No po skoraj letu dni poslusanja, kok so olaplex izdelki super fini za lase in kako je en izdelek posebej super za poskodovane barvane lase ….sem se stegnila in sem si jih par kupila in bo mir za en cas. In res ko si naredim nego, ki je namenjena zdravljenju las in ko koncam se postopek z masko za lase, so lasje tako gladki in sijoci… ne uporabljam pa nobenih izdelkov za koncno obliko, ki so brez izpiranja, edino oljcek obcasno. Nimam dobrega obcutka ce nimam izpranih las.
Meni je bil dolgo najboljsi Syoss, dokler letos niso zamenjali embalaze in recepture.
Pred kratkim sem kupila od Loreala sampon in balzam, tisti oljni, za suhe lase in po pranju so lasje dejansko kot svila. Mega.
Po pranju si pa dam na konice olje za lase iz Eurospina, to zdaj ni ravno top, a je povsem enako drugim drazjim znamkam na trgu, ored leti so imeli pa eno laneno olje, to pa je bilo fantasticno.
Utrjevalce si dam edino za kodre, ce grem kam specialno, drugace niti pri frizerju ne pustim, da mi dajo kak utrjevalec, samo olje.