Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ali naj ga kupim – LIVERIN FORTE

Ali naj ga kupim – LIVERIN FORTE

Gledam reklame za to dopolnilo LIVERIN FORTE. Baje, da pomaga pri zamaščenih jetrih in ima še polno vitaminov. Ga kdo uporablja? Se ga splača kupiti? Ker je precej drag…

Pri zamaščenih jetrih pomaga dieta.

a ti bi ga kar tako, za preventivo?
ne vem, jaz bi na tvojem mestu najprej dieto udarla. Sem ga pa kupila ja, ker me je špikalo pod rebri in sem se bala žolčnih kamnov. me je pol nehalo, pa ne vem če od tablet al samo po sebi..

nova
Uredništvo priporoča

Vsi prehranski dodatki so samo stranmetanje denarja. Če se človek kolikor toliko zdravo/uravnoteženo prehranjuje, ne potrebuje prav nobenih dodatkov.

Pa imaš ti dejansko zamaščena jetra, ti je to zdravnik povedal, ali si izvedela – kako?

Sicer se tudi jaz strinjam, da so vsi te prehrambeni dodatki po načelu: Zdravemu pomaga vse!

Res je. Učinkovitost prehranskih dodatkov se niti ne preverja, ker se to od njih ne zahteva. Le škode ne smejo povzročati. Če ne bi bilo toliko naivnežev bi ta branža zdavnaj izumrla 🙂

kupi raje pri zelišarki na tržnici pegasti badelj, pomaga

Strinjam se s tvojim zapisom. Rada bi le dodala povezavo, iz katere je razvidno, da so tudi prehranski dodatki lahko še kako škodljivi, in to ravno zato, ker se jih ne preverja.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eosinophilia{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}93myalgia_syndrome

Naša izkušnja je: pomaga! (jemlje ga pa 8-letnik)

Gre pa za težave s kožo. Niso znali pomagat ne dohtarji v bolnici in ne alternativa. Dve leti. Potem pa nam je nekdo predlagal kuro z liverinom, da morda pa gre za slabo delujoča jetra. V dveh tednih so bili rezultati vidni. Prej pa niso pomagali ne kortikosterodi ne alternativne oblike zdravljenja. Je pa tako, da kuro ponovimo dvakrat letno.

Res je. Učinkovitost prehranskih dodatkov se niti ne preverja, ker se to od njih ne zahteva. Le škode ne smejo povzročati. Če ne bi bilo toliko naivnežev bi ta branža zdavnaj izumrla :)[/quote]

Pri prehranskih dodatkih je veliko megle samo to ne pomeni da so vse firme s prehranskimi dodatki slabe in da ne delujejo preverjeno. Se pa pri nas kvalitetnih ne dobi od lekarn do fitnes centrov in raznih posrednikov ki prodajajo vecinoma sodr. http://www.aor.ca/ recimo to je ena od progresivnih firm ki vecino zasluzka vlaga v razvoj in tukaj govoriti o naivnosti in nategu je zgreseno. Je dokazano da zadeve delujejo pri ljudeh s sesutim imunskim sistemom ( hiv , rak , starejsi ljudje etc.)
Zdravo in uravnotezeno prehranjevanje je tudi zgodba zase… Ce si pol dneva na stolu v pisarni in ostalega pol dneva na kavcu gledas razne gostilne potem se strinjam take zadeve zate niso potrebne. Za aktivni lifestyle sploh po vecjih naporih stresu pa kaksna kura z dodatki ni slaba. Slabost je edino obremenitev jeter ki pa spet ni toliksna.
V glavnem laiki ste zmeraj najbolj pametni ceprav pojma nimate o teh stvareh .
Ob kemoterapiji zdravnik bolniku velikokrat predpise terapijo z prehranskimi dodatki ( zelezo B vitamini etc. )
Pegasti badelj (Silybum marianum) dokazano deluje pri ciscenju jeter in v Liverin forte je cisto ok. za narediti kuro. ob dieti kjer zmanjsas slabe mascobe sploh pa alkohol. Imajo pa na sreco jetra sposobnost hitre regeneracije .
Jaz bi se na vasem mestu raje izogibal raznih “natur” zadev od kozmetike do raznih natur “zdravil” oz. alkoholnih koncentratov… Pri farmacevtskih izdelkih ves kaj dobis in to v najbolj precisceni varianti pri raznih natur zadevah pa nikoli ne ves kaj vse ti namixajo notr.

AOR’s goals are to provide innovative products that may have not yet reached the mainstream market, to provide superior products to those already on the market, and to deliver those products in their most effective forms and doses. AOR strives to source novel ingredients, develop delivery technologies that are rare or unheard of in the supplement industry, and to educate consumers on the facts and myths of natural health products so that consumers can make educated decisions about their health.

Ce iscete kakovostne prehranske dodatke jih res priporocam ker so vsaj 10-letje pred drugimi…
Naroci se jih lahko iz UK .

Mož je jemal nekaj od Sensilab proti zamaščenim jertram in mu je zelo pomagalo. Tako da ni vse le larifari.
Mi smo hčeri pozdravili z brusničnimi kapsulami vnetje mehurja. Zakaj si ne bi pomagal, če obstajajo izdelki.

iščem nekaj za čiščenje jeter,ker imam izvide jetrnih testov slabe…pa sem naletel na to temo…ali morda kdo me kakšna je razlika med liverinom in hepafar…sosed je jemal hepafar in je zadovoljen…

Liverin je zakon ! Ti zbije gamo za znort!

New Report

Close