Ali naj povem partnerki?
Šla sva na tri zmenke. Izdajal se je za samskega in brez otrok. Kmalu sem posumila, da nekaj ne štima. Zelo težko sva se dogovorila za zmenke. K sreči sem potem secirala njegov facebook, na katerem res skoraj nič ne objavlja. Sem pa preko ”prijateljev” ki so lajkali teh par njegovih objav prišla do gospodične, ki je prav očitno v razmerju z njim. Imata celo otroka. Zame je bilo to brskanje po facebooku prav ponižujoče, sploh ne znam dobro opisat kako slabo sem se počutila. Sama govorim resnico in pač pričakujem od drugih enako. Ne vem, morda sem preveč naivna.
Skratka, sem ga soočila s svojim odkritjem, vendar se je spet zlagal. To njegovo laž sem preverila in itak je očitno da je laž. On še vedno zatrjuje, da je samski in brez otrok. On bi še kar nadaljeval s temi igricami. Ampak, ne pusti mi pa, da se pripeljem na njegovo dvorišče. Seveda, sem prekinila vse stike z njim. S takim brezjajčnikom ne želim imeti nič.
Hvaležna sem, da sem pravočasno odkrila kakšen kreten je. Me pa jezi, da se mi je lagal in da me ima za neumno. Razmišljam, da bi poklicala njegovo ali pa se kar pojavila na njunih vratih, in ji povedala s kakšnim butcem si deli življenje.
Je bil kdo tukaj že v podobni situaciji in kako ste ravnali?
Jezna, 29.01.2022 ob 19:51
Šla sva na tri zmenke. Izdajal se je za samskega in brez otrok. Kmalu sem posumila, da nekaj ne štima. Zelo težko sva se dogovorila za zmenke. K sreči sem potem secirala njegov facebook, na katerem res skoraj nič ne objavlja. Sem pa preko ”prijateljev” ki so lajkali teh par njegovih objav prišla do gospodične, ki je prav očitno v razmerju z njim. Imata celo otroka. Zame je bilo to brskanje po facebooku prav ponižujoče, sploh ne znam dobro opisat kako slabo sem se počutila. Sama govorim resnico in pač pričakujem od drugih enako. Ne vem, morda sem preveč naivna.
Skratka, sem ga soočila s svojim odkritjem, vendar se je spet zlagal. To njegovo laž sem preverila in itak je očitno da je laž. On še vedno zatrjuje, da je samski in brez otrok. On bi še kar nadaljeval s temi igricami. Ampak, ne pusti mi pa, da se pripeljem na njegovo dvorišče. Seveda, sem prekinila vse stike z njim. S takim brezjajčnikom ne želim imeti nič.
Hvaležna sem, da sem pravočasno odkrila kakšen kreten je. Me pa jezi, da se mi je lagal in da me ima za neumno. Razmišljam, da bi poklicala njegovo ali pa se kar pojavila na njunih vratih, in ji povedala s kakšnim butcem si deli življenje.
Je bil kdo tukaj že v podobni situaciji in kako ste ravnali?
Pusti na miru.
msolivija, 29.01.2022 ob 20:26
Nova sobotna zgodbica?
Če pa je vseeno res, v teh časih je vse mogoče, pa ne vem zakaj bi njo mešala zraven. Saj ona ti ni nič hudega naredila. Mogoče sta pa dogovorjena ali imata odprto zvezo. Ne obnašaj se primitivno kot on, blokiraj ga in pojdi dalje. Ni vreden tvojega časa.
Vem, da ona ni nič kriva. Jezi me samo to, da si je nekdo vzel pravico, da me je tako ponižal. Verjetno res ne bom storila tega. Vseeno pa me žre, da po svetu hodijo taki primitivci. Do zdaj sem bila zelo zaupljiva, pred tremi meseci tudi pomislila ne bi, da je nekdo zmožen česa takega. Moti me, da je tako vplival na moje življenje. Če ne bi pravočasno posumila, da nekaj ni v redu, bi bila dejansko ljubica brez, da bi vedela. Očitno bom morala biti bolj previdna.
Zakljuci z njim, 29.01.2022 ob 20:24
Kaj bi ti imela od tega, da bi povedala partnerki. Zakljuci z njim za vedno. Bo ze sam naletel na mino. Niti ne ves, kak odnos imata onadva, lahko sta dogovorjena za odprto zvezo.
Obvezno ji mora povedat. To je isto, kot če bi nekdo vedel, da sklepaš posel z goljufom, pa bi molčal, te ne bi posvaril. Mislim, da je to njena dolžnost. Ne povedo le ljudje, ki drugim privoščijo nesrečo. Njegova partnerka ima pravico vedeti, kaj bo pa s tem naredila, je pa njena odločitev. Hočem reči, da so ljudje, ki vedo za prevaro, pa tega ne povedo vpletenim, navadni hinavski privoščljivci.
Takih pezdetov je sodobni internetni čas poln-reče se jim internetni lovilci sexa in tej bi ne samo zamolčali partnerko in otroka, celo prodali bi jih.
ja, me je en tak skušal ujet v svoje mreže, ampak mene se ne da-sem pa preučila delovanje tako izkrivljenega uma. O delovanju umov sem tako v lajfu ogromno izvedela in me to ne zanima več, zdaj bi lahko samo še knjige pisala o tem, mogoče na stara leta, pa še ilustrirala bi sama.. no en projekt za penzijo hahaha…
Toplo ti priporočam, da se odmakneš, ne rabiš ženski nič govorit, ker ti verjela itak ne bo.
Pa še en bisterc-ne moreš preprečit, da ti ne bi lagali, lahko pa ne verjameš njihovim lažem. 😉
jebeš tako odprto vezo, če mora za sex zatajit tako ženo kot otroke in se izdajat za samsko osebo.. 😁😁.. že iz tega lahko sklepaš, da se ne gre za nobeno odprto veto ampak za skrivanje dokazov.
Vidim da bom morala res knjigo napisat da ženske v bodoče ne bodo tako naivne. Hm, a bom kej dost dinarčkov zaslužila.. kalkuliram.. hahaha..
In spet bo šel na novo naivno resnicoljubno žrtev.
Če si tako jezna in se čutiš ponizana…pojdi na njegovo dvorišče… po možnosti ko je z njo…
Začni kricat nanjga “kako je prišel tako hitro našel drugo po vajinem razhodu” čeprav veš, da je z njo dolgo in kot praviš imata otroka…
Bosta že sama razčistila… če je količkaj dec, tega ne bo ponovil…če bosta uspela zgladiti prav, če pa ne pa tudi prav.
Da se tako norca dela…
Laznivcem bi morali tetovirati na čelo!!!
Zartrose izven profila, 29.01.2022 ob 22:17
Takih pezdetov je sodobni internetni čas poln-reče se jim internetni lovilci sexa in tej bi ne samo zamolčali partnerko in otroka, celo prodali bi jih.
ja, me je en tak skušal ujet v svoje mreže, ampak mene se ne da-sem pa preučila delovanje tako izkrivljenega uma. O delovanju umov sem tako v lajfu ogromno izvedela in me to ne zanima več, zdaj bi lahko samo še knjige pisala o tem, mogoče na stara leta, pa še ilustrirala bi sama.. no en projekt za penzijo hahaha…
Toplo ti priporočam, da se odmakneš, ne rabiš ženski nič govorit, ker ti verjela itak ne bo.
Pa še en bisterc-ne moreš preprečit, da ti ne bi lagali, lahko pa ne verjameš njihovim lažem. 😉
Prva poglavja knjige pa lahko kar tukaj objaviš.
Ojoj si pa mlada, 29.01.2022 ob 20:49
Da razmišljaš kako lahko nekdo naredi kaj takega.
To je še najmanj kar si lahko doživela… ne zaupat brezglavo… vzela bi si ga za ”igrico” in k bi se nate navezu ga brcnit stran… naj še on mal trpi….
Ma, Kolko si stara ti? Groza, da ni zaupanja niti v dvoje, še manj non komunikacije. Jest ne pridem niti na zmenk 🤧😆😆😆😆🤣😆😆😆😆😆
Pozdravljena, jaz te pa zelo dobro razumem. Ponižal te je, imel te je za neumno in se norčeval iz tebe. Veš, meni se je isto zgodilo. Tako, da te razumem. V tebi je nekaj “ubil” bila si zaupljiva, sedaj ne boš več. Sporoči čez nekaj let, če sem se zmotila, kar sem ti tu napisala. In verjemi, kar se ti je zgodilo, ne boš zlahka pozabila, se je zakoreninilo v tebe. Uničil je del tebe. Pokvarjena baraba je ta tvoj lažnivec.
(no meni je lagal, da mu je žena umrla za rakom pa nič ni bilo res. Bila je bolna a on je skakal po drugih!!!!Lagal ženi, da gre službeno na pot, pa je bil z mano na morju. K sreči sem tudi tako ugotovila, kot navajaš ti. )
Želim ti ogromno sreče v prihodnje.
In to ni izmišljeno. Je pa iz nekaj let nazaj.
Me pa jezi, da se mi je lagal.
—
vse je v redu. nisi se osmešila, ker si ZELO HITRO ugotovila da je prevarant.
ravnala si zelo dobro. preverila, ga soočila, prekinila.
nima te za neumno. neumna bi bila, če bi imela razmerje z njim.
tu bi se lahko kvečjemu on počutil neumno, če bi imel kaj v sebi.
nadaljevanje?
pusti ga pri miru.
on ne ve, da se še vedno ukvarjaš z njim. in tako naj tudi ostane.
to najbolj boli.
naj gre mimo kot vetrc.
tvoja jeza zaradi laži je edina tvoja skrb in naloga.
se ti pogosto dogaja, da ti ljudje lažejo?
so ti lagali starši?
lažeš glede česa sama sebi…
tu raziskuj.
jeza skriva pod seboj neko bolečino.
to odkrij kaj je, zato se ti je to zgodilo.
in
pogumno naprej.
imaš občutek, si inteligenta, lahko si zaupaš.
Hipokrizem, 29.01.2022 ob 21:16
Obvezno ji mora povedat. To je isto, kot če bi nekdo vedel, da sklepaš posel z goljufom, pa bi molčal, te ne bi posvaril. Mislim, da je to njena dolžnost. Ne povedo le ljudje, ki drugim privoščijo nesrečo. Njegova partnerka ima pravico vedeti, kaj bo pa s tem naredila, je pa njena odločitev. Hočem reči, da so ljudje, ki vedo za prevaro, pa tega ne povedo vpletenim, navadni hinavski privoščljivci.
Res je….imate prav…treba je povedat..
Sem bila v podobni situaciji…kot je zdaj ta gospa oz žena od tega debila… zvedela med zadnjimi…pa je vedel marsikdo….
Po 15 letih sem tako ostala sama z hcerko staro 1leto in sinom 4leta..