Ali naj povem partnerki?
Hipokrizem, 29.01.2022 ob 21:16
Zakljuci z njim, 29.01.2022 ob 20:24
Kaj bi ti imela od tega, da bi povedala partnerki. Zakljuci z njim za vedno. Bo ze sam naletel na mino. Niti ne ves, kak odnos imata onadva, lahko sta dogovorjena za odprto zvezo.
Obvezno ji mora povedat. To je isto, kot če bi nekdo vedel, da sklepaš posel z goljufom, pa bi molčal, te ne bi posvaril. Mislim, da je to njena dolžnost. Ne povedo le ljudje, ki drugim privoščijo nesrečo. Njegova partnerka ima pravico vedeti, kaj bo pa s tem naredila, je pa njena odločitev. Hočem reči, da so ljudje, ki vedo za prevaro, pa tega ne povedo vpletenim, navadni hinavski privoščljivci.
PARTNERKI POVEJ, ČETUDI IMATA ODPRTO VEZO.
Jezna, 29.01.2022 ob 19:51
Šla sva na tri zmenke. Izdajal se je za samskega in brez otrok. Kmalu sem posumila, da nekaj ne štima. Zelo težko sva se dogovorila za zmenke. K sreči sem potem secirala njegov facebook, na katerem res skoraj nič ne objavlja. Sem pa preko ”prijateljev” ki so lajkali teh par njegovih objav prišla do gospodične, ki je prav očitno v razmerju z njim. Imata celo otroka. Zame je bilo to brskanje po facebooku prav ponižujoče, sploh ne znam dobro opisat kako slabo sem se počutila. Sama govorim resnico in pač pričakujem od drugih enako. Ne vem, morda sem preveč naivna.
Skratka, sem ga soočila s svojim odkritjem, vendar se je spet zlagal. To njegovo laž sem preverila in itak je očitno da je laž. On še vedno zatrjuje, da je samski in brez otrok. On bi še kar nadaljeval s temi igricami. Ampak, ne pusti mi pa, da se pripeljem na njegovo dvorišče. Seveda, sem prekinila vse stike z njim. S takim brezjajčnikom ne želim imeti nič.
Hvaležna sem, da sem pravočasno odkrila kakšen kreten je. Me pa jezi, da se mi je lagal in da me ima za neumno. Razmišljam, da bi poklicala njegovo ali pa se kar pojavila na njunih vratih, in ji povedala s kakšnim butcem si deli življenje.
Je bil kdo tukaj že v podobni situaciji in kako ste ravnali?
tebi se pa zelo mudi najti fanta, je tako??? aaa ti emšo že malo nagaja, aaaaaaaaaaaaa? Hja, znaš imeti še velike težave v življenju, spomni se čez ene 3 leta na mene!
bejbka, 31.01.2022 ob 14:40
tebi se pa zelo mudi najti fanta, je tako??? aaa ti emšo že malo nagaja, aaaaaaaaaaaaa? Hja, znaš imeti še velike težave v življenju, spomni se čez ene 3 leta na mene!
Oprostite, ne vem kaj v mojem postu namiguje na to da se mi zelo mudi najti fanta. Napisala sem, da sva šla trikrat na zmenek. Na teh zmenkih je prišlo le nazadnje do poljuba, ostalih stvari nisva počela. Tako, da meni se res nikamor ne mudi.
Itak takoj poklicat njegovo zeno in ga pribit na kriz. Pa se u ksn lokalni casopis to objav da bodo vsi vidl kasn je… To je slovenski nacionalni sport!!!
Kva ti ni jasn baba zmesana… Ce hoces da te se kdaj nategne se mu jav in uzivi in bod srecna da te vsaj kdo obdela u nasprotnem primeru pa pust cloveka in njegovo druzino na miru!
Mater ste eni ubrisani… Druzino bi razbil in kdo bi na konc najebal? Sam otroc potegnejo ta kratko v teh primerih!
Soncek673, 01.02.2022 ob 09:55
- SEveda da mora povedat. Postavite se v kozo njegove zene?
Če bi bila žena, ne bi želela vedeti. Česar ne vem, ne boli. Zakaj? Saj te ni imel rad, nič mu nisi pomenila, bila si samo za praznjenje. Nepomembna.
Če boš povedala, to samo pomeni, da si hudobna. Če ti trpiš, želiš da trpi še njegova nedolžna žena?!
jaz ne bi želela vedet, 01.02.2022 ob 19:20
Če bi bila žena, ne bi želela vedeti. Česar ne vem, ne boli. Zakaj? Saj te ni imel rad, nič mu nisi pomenila, bila si samo za praznjenje. Nepomembna.
Če boš povedala, to samo pomeni, da si hudobna. Če ti trpiš, želiš da trpi še njegova nedolžna žena?!
torej hočeš da te okuzi?da živiš v lažeh?mislm halo ej…nekatere se pa res ne cenite.
Pač naredi kar se ti zdi najboljše. Včasih je tudi takšno razkritje ok za vse tri vpletene. Moškemu zato, da ga ženska vrže čez prag in zna bolj ceniti tisto, kar si izbere, ženski da se končno odloči, da takšnega m oškega ne potrebuje, tebi pa zadoščenje, da te nekdo nima za norca. Volk sit, koza raztrgana, ampak tako je …
vpr418, 01.02.2022 ob 20:07
torej hočeš da te okuzi?da živiš v lažeh?mislm halo ej…nekatere se pa res ne cenite.
Jaz tudi ne bi želela vedeti. Če pa že, pa takole kot je bilo v filmu.
Poglejte si film, kjer je lep primer, kako se takim streže. In so vsi zadovoljni, mož se priplazi domov in ženi streže od spred in od zad, ljubico pa lepo nažene. Itak do ljubice ni nič čutil. Aja, film je bil te dni na enem kanalu. Naslov: Ženske.
Pametna mame je svetovala hčerki, kako postopat.
hej, v bistvu se tebe tiče samo to, kar sta vidva imela, nič pa, kaj ima z njo … tak da bodi srečna, da si pravočasno odkrila, pusti ga na miru, ne ukvarjaj se več z njim …. najdi poštenega in iskrenega in se tistemu posveti ….. s tem tipom in njegovo se pa res ne ukvarjaj … ne pusti sama sebi, da ima tak tip toliko moči nad tabo, da tudi po vsem , kar si odkrila, še vedno razmišljaš o njemu in o tem, kako bi se maščevala ali pač povedala njej kaj … ni vredno ….
Pozdravljena,jaz pa te popolnoma razumem. Pa vem,da ni izmisljena zgodbica 🙂
Sama imam namrec podobno. Na teh dating appih sem bla zgolj iz radovednosti,vendar spoznala super fanta. Vse stimalo: obnasanje,razmisljanje,videz,razgledanost,ni da ni… Nakar (se preden sem sla na kavo z njim) ugotovim da ima zeno in otroka,ter da se je lagal glede starosti(v resnici je bil 10let starejsi). Meni sicer niti na kraj pameti ni padlo,da bi njegovi zenski vse povedala,ker bi bile verjetno posledice dokaj hude. Sem pa njemu takrt napisala nekaj podobnega v smislu “kaj zdej,kdo bo tvoji zeni povedal,da si na Tinderju?Jaz al ti”.
Blokirana sem bla sicer na vseh moznih druzabnih omrezjih,ampak verjamem,da ga je stisnlo 😂🤷🏼♀️