Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ali nam ponovno grozi totalitarni sistem?

Ali nam ponovno grozi totalitarni sistem?

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20080212_3117264.php

Pobiram stave na temo “največji kiks v življenu državnih tožilcev” in pa seveda na temo “kako varno se lahko sploh še počutimo navadni državljani”!

na koncu bomo plačevali državljani, mislim da je vse skupaj zrežiran predvolilni boj.

Kot že drugim, se tudi meni zdi sumljivo, da so se ravno v volilnem letu lotili te zadeve – saj se to ne dogaja ravno od včeraj. Me prav zanima, če bo iz moke kaj kruha ali je je to samo vihar v kozarcu vode. na zadnje pa bojo še tožli državo zaradi blatenja časti in imena. Vrana vrani ne izkljuje oči, bi rekla.

..definitivno je režirano…
..sem na IMDB pogledal, ampak honorarjev za glavne igralce nisem našel..

..morda jih bodo pa levi..??

Po mojem včerajšnja Fišerjeva izjava lahko kandidira na tvojem javnem natečaju. Državni tožilci imajo bojda za sabo celo državno upravo, plejada ubogih odvetnikov pa se lahko zanese le na zakone.

Že stotič : postopki tečejo že kakšno leto, a misliš da lahko zberejo dokaze v enem tednu ?

ma za to dogovarjanje in podkupovanje vedo že vrto let in ne samo eno, pa ni do predvolilnega časa nihče nič ukrenil, morda sličaj, hmmm………

Kaj stare babe na tržnici in pijanci v gostilni “vedo” ni nekaj, s čimer bi človek hodil na sodišče. Kaj je oblast vedela (in posledično ukrenila) ? Do leta 2004 nič, od takrat naprej do lani nič. In kaj potem ? Zdaj bomo oporekali temu, da je sedanja oblast potrebovala 2 leti za ukrepanje, medtem ko prejšnja v desetih ni niti trznila ? Jaz sem vesel, da se kaj premika in še bolj bom, če bo morebitna obtožnica na sodišču uspela.

nisem govorila samo za to vlado, govorila sem, da pristojni to vedo že vrsto let (ne pa stare babe na tržnici in pijanci), ja.

ta vlada pa je to vedela tudi že vrsto let, prej ko je bila v opoziciji, so imeli veliko za povedati in človek bi pričakoval, da se bodo takoj po prejemu oblasti spoprijeli s korupcijo, pa smo čakali cela 4 leta, da je prišlo do preiskave (pred preiskovalnim sodnikom), kje je šele obtožnica in sodni postopki, zaenkrat so šele osumljenci.

pa kaj mislite, kako bodo kaznovani, če se jim krivda dokaže, plačali bodo kazen za podkupovanje in bodo rešeni, no razen državnih uradnikov, ki pa so itak najmanjše ribice in so nas prodajale, da so sebi lahko omogočile malo boljše življenje.Če se jim pa krivda ne dokaže, bodo pa letele na državo zelo drage tožbe, ki jih bomo zopet plačevali mi.

je pa za nabiranje toč, idealna zgodba in zato je tudi čakala toliko časa.

Nabiranje “političnih točk” je ena izmed temeljnih prednosti demokracije.

se strinjam, je pa dobro da se tega ljudje zavedamo.

Kaj ko bi tebe zaprli zato, da bi ena stranka dobila nekaj točk? Bi se še strinjal s to svojo izjavo?

Kaj ko bi tebe zaprli zato, da bi ena stranka dobila nekaj točk? Bi se še strinjal s to svojo izjavo?[/quote]

Gospodarski kriminal se splača saj te ne smejo zapreti ker je to politični lov na glasove volilcev, saj je to tvoja misel ne?

Politične točke gor ali dol, samo da se premika, pa čeprav se je nocoj Zdolšek delal norca iz Brezigarjeve…..bo tudi on prišel enkrat na vrsto

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ampak je imel prav, politika nima kaj iskati v pravosodju, tožilstvu in policiji.

koliko se bo premaknilo bomo pa lahko videli, takoj ko ali če sploh bodo podane kazenske ovadbe.

To je smešno, saj se pri nas tožilci ne volijo kot morda kje drugje.

Je pa čudno, da niso omenjali Zidarjevega pajdaša v SCT oz, LDS gromovnika Anderliča, ki naj bi bil po navedbah nekaterih medijev pomemben solastnik. Seveda je slednji to že zanikal 🙂

New Report

Close