Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ALI NAS RES……………..?

ALI NAS RES……………..?

Ziher s poštenim delom ;o))))))))))))))))))

s poštenim in premetenim delom !
če bi ti ukradu bonbone v trgovin, bi se ti vsi smejal in te nobeden ne bi resno jemal,
če bi pa ukradu Mono Liso iz loura, bi te pa cel svet občudoval, dal bi te v Guinessovo knjigo, mr. Bush bi te sprejel v Beli hiši, vsi cajtngi bi o tem pisal, Mel Gibson bi o tem posnel film /Seba pasion ll. del)
jest bi se pa še praprapravnukom hvalila, da sem se s teboj dopisovala :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Lepo si napisala. Ti bom pa še to dopolnu: če bi ukradu bonbone in bi me dobili, bi ziher moral odslužit 30 let na Dobu

ja…točn tko.-)))
ampak..bi janija naštimala, da bi ti na Dob nosu koruzne žgance s kislim mlekom:-)))
vsaj nekej dobrga .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a lahko z ocvirki prosim

bo uslišano.
se bom potrudila in nabrala eno orng šalco novinarskih ocvirkov .-)))

čez pa polila mal jagodovega sirupa , zraven pa še dodala eno kaseto od Novih fosilov
:-)))

Raje Gibonnija

Nak, mene ne. Mene zbudi vse kaj drugega, kot mrzla voda.
Pa sem drugače kar vroča, vedno. Imam vroče noge, imam
vroče roke, imam vročo kri … a me tudi mrzla voda ne zbudi
in ne pohladi.

Dobro jutro, gmajnica !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Glej, kako jo bo ro zbudilo: Dan GA. RAIKKONEN

Ej, Jani, a ti misliš, da bomo res dočakali
ta tako težko čakani penzion? Meni se je
začelo v službi že kar malo rolat ! Ne vem,
ali bom ali ne bom zdržala ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zase vem da ziher ne. Zadnje par let bom moral počas parcelo rezervirat hahahahahahahahah

Ma pidu matel !!!

Maliči, kako pa govolis

al bom pa sebe posnela v trenutku, ko me kdo prestraši :-))
takrat, menda, oddajam, izjemne glasove :-))))))

Kar fosile daj hahahahahahahahaahhaha. Si me prepričala. dino če so to glasovi ugodja ;o))))))))))))))

Boš… zdržala in boš dočakala penzjon… ziher!!!

dobro jutro Mariči 🙂

hehehe
no, ja, no, ja…..:-)))
glas imam božanski, ko kričim od groze :-))))

Še zame tako obetavno Jani, prosim

ZLO EN LEP DOBR JUTR MARIJA !!!

Tistga,kr v mrtvašnici za pogreb pripravljajo…najbrž ne!
;-)))

Boš… zdržal in boš dočakal penzjon… ziher!!!

dobro jutro seba 🙂

Gldo, a ne gle dlgac!

Tebi tudi enga spešl dobrega, draga Stephi!

Jani thanks. Tut če si fige zadi držal me je potolažlo hahahahahaaha

kako pa od ugodja

New Report

Close