Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ali nosite nosite plašče

ali nosite nosite plašče

To je neprimerljivo!
Ze na kavbojke in bulerje, ce obleces plasc ali bundo, je razlika ogromna, ce se pa lepo obleces, nobena dolga bunda, naj bo se tako elegantna, se ne more primerjat s plascem.
Imam kar nekaj plascev in imam tudi kar nekaj bund, ni primerljivo.

Glede nege in obrabe plasca, ce ni navadni umetni material, je plasc precej trpezen, se ne mecka, ne spreminja oblike, ko ga obesis, se lepo cisti in pac, ko gres v avto, pazis.

Oblečem ga, ko mi paše – magari za v trgovino.

Na kavlju ne izgubi oblike v dveh urah no.

Čistilnica – to pa.

V avto sedež tako, da plašč primeš spredaj … mislim, tudi v dolgi puhovki se ne moreš kar vreči na sedež.

Tudi jaz se v dolgem volnenem plašču počutim kot bubreg u loju. Drugače nosim tudi dolge puhovke.

Mimogrede, imam plašč 100 % volna, črn, vendar ima netopir rokave, ki meni res ne ustrezajo, nikoli oblečen. Prodam za 20 evrov.

Oblečem ga, ko mi paše – magari za v trgovino.

Na kavlju ne izgubi oblike v dveh urah no.

Čistilnica – to pa.

V avto sedež tako, da plašč primeš spredaj … mislim, tudi v dolgi puhovki se ne moreš kar vreči na sedež.

Tudi jaz se v dolgem volnenem plašču počutim kot bubreg u loju. Drugače nosim tudi dolge puhovke.

Mimogrede, imam plašč 100 % volna, črn, vendar ima netopir rokave, ki meni res ne ustrezajo, nikoli oblečen. Prodam za 20 evrov.
[/quote]
Katera št?

Nosim plašče. Imam še enega od babice in enega od mame, pa sta oba še čisto spodobna, kljub temu, da ju ne pazim posebno in ju pozimi nosim nonstop že več let. Se usedem v plašču tudi v avto, ga obesim kamor koli je ali celo zložim. Plašči so narejeni iz debelega materiala, ne vem, zakaj bi se mečkali? Material se vedno lepo poravna. Vsake toliko časa ga neseš v čistilnico – če je temne barve je to potrebno manjkrat, če je pa svetel, pa bolj pogosto. Če ne plašč nosiš nekaj sezon za pored vsak dan, se seveda obrabi, ampak saj tudi bunda ni za večno, sicer pa ni treba kaj posebej paziti.

Razmišljam, da si dam zašiti dva, temnega in svetlega. A kdo ve, koliko pride sivanje

Ja, pismo rosno, ena fina tema se je končno prijela na tem čveku, pa ste jo prestavili v naftalin!

Ni vam pomoči!

Katera št?
[/quote]

Saj res. 36.

Saj res. 36.
[/quote]
Sori, zame bi bil pretesen.

Imam enega od Mure, star več kot 22 let, nošen mogoče 3x. Lep, a neuporaben, ker se vozim z avtom in je neroden za vožnjo.

Sori, zame bi bil pretesen.
[/quote]

Ni ozek kroj (glede na rokave), so pa rokavi razmeroma kratki – visoki ženski bi bili verjetno prekratki.
Imaš pa včasih na Bolhi kakšen kvaliteten plašč klasičen kroj po zelo dobri ceni. Malo poglej. Kupit novega je pa res kar podvig – če že najdeš čisto klasiko in vsaj 70-procentno volneno blago, je pa tudi cena vsaj 150 evrov.

Si prebrala vse odgovore? Potem pa zelo selektivno bereš…..

New Report

Close