Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali podpirate dejstvo da bodo slovenski vojaki napoteni v Ukrajino

Ali podpirate dejstvo da bodo slovenski vojaki napoteni v Ukrajino

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 23.11.2024 ob 19:22

robi9, 23.11.2024 ob 18:59

Kakšne vrste psihični bolniki ste to, ki imate rusko paranojo in živite v smrtnem strahu pred tem, da nas bodo Rusi zradirali ?

Nobene paranoje. Ponavljam kar nabijajo na ruski tv. Vidim da trenirajo mulce že v vrtcih.  Kaj pa bodo ali ne bodo storili, pa nimam pojma.

Wd, zakaj pa ponavljaš ruske bedarije ?

Mediji so največje zlo, zato je najbolje vse ignorirat.

Tudi naši so ponavljali zvarki so varni in učinkoviti, pa vsak dan ponavljajo lažne grožnje, ker hočejo, da glup narod postane prestrašen in paranoičen in sprejme lažno grožnjo.

Če narod ne bi bil glup, TV sploh več nikoli ne bi gledal.

Hm, 23.11.2024 ob 16:56

Po slovensko se temu reče pehota. Naša vojska je letos v okviru Nata dobila oceno nezadostno. To pomeni, da dejansko nimamo vojske, ki bi sploh bila ustrezno pripravljena na boj. Vojake bodo morali najti kje drugje.

Tebi ni jasno da je prašinar lahko vsak. Invalid, tranzvestit, otrok, ženska, starčki, itd. 🙂

Ne rabiš bit Rambo da greš čičat v jarek, veš? 🙂

modrivrag, 23.11.2024 ob 19:16

crazyfrog, 23.11.2024 ob 19:09

Pol pa pravte, da se babncam na stara leta skisa.  Po tej temi sodeč ne.

Počakaj, da se začneš starat. Z muziko , ki jo poslušaš bi znala it po poti lulče cesarjeve.☝️😂😂😂

lej butec, ce ze cf nima obcutka za ljudi, kar ga nima glede na to da se štati z debilom tvoje vrste ki si deklariran nasilnez do bivse zene, ji pac ne mores ocitat da nima siroke glasbene intelugence, spektra…tudi premore kriticno razmusljat in dopusca sirso sliko…ne omejen pogled kot ti ki si kot fijakarsko kljuse….tok o tem  debil zabiti

Julij Cezar, 23.11.2024 ob 19:33

ti tud…ko nimas kaj za napisat…pac napises nekaj …kaj tocno si hotela s tem povedat?komu se kisa?kaj od tega da se  zahod boji neposredne konfrontacije in trupel ne drzi?kaj od tega da se vseskozi goji kzltura strahu in nadzora ni res?poglej si malo vse bedarije ki ti jih predpisuje zakonodaja, si sploh se opravilno sposobna?…je pa res in tu se strinjam s tabo, modropolarnem debilu se je res skisalo hehe

Pa vi ne znate iz teh svojih okvirov stopit res ne. Pč ženske smo bolh znane po čivčivčivčiv.. tu pa odpreš temo in se tipi med sabo bockate k na enem seminarju in kot da bo kkšn hask od teh vaših gonitev. In ne en dan več dni. Temo si odpru. Pol pa razprave na osebni ravni in udarci egov😁

Eh modri je zdle pa res zakisal. Se strinjam

Hahaha, 23.11.2024 ob 19:38

Tebi ni jasno da je prašinar lahko vsak. Invalid, tranzvestit, otrok, ženska, starčki, itd. 🙂

Ne rabiš bit Rambo da greš čičat v jarek, veš? 🙂

Glupi indijanac cigo ludi restant, pogodba na kuverti. Namen lepljenja teh videov je? Kaj bi rado pokazalo z njimi? Ne veš, ne? Misliš da se ljudem da to odpirat in gledat?

Edina možnost za mir v Ukrajini je mobilizacija slovenskih fantov  in napotitev v Ukrajino, ki jih bo do dokončne zmage nad Rusi vodil gospod Janez Janša iz kleti Cankarjevega doma.

modrivrag, 23.11.2024 ob 19:43

Glupi indijanac cigo ludi restant, pogodba na kuverti. Namen lepljenja teh videov je? Kaj bi rado pokazalo z njimi? Ne veš, ne? Misliš da se ljudem da to odpirat in gledat?

Te shizofrenija daje opičnjak? Se ti je do kraja sfuzlalo? Pardon, nismo opazili, ker pri tebi ni razlike ko si “normalen” ali pa ko te premakne v čebru 🙂

Povej hčeri da jo “sveder” pozdravlja 🙂

robi9, 23.11.2024 ob 19:35

Wd, zakaj pa ponavljaš ruske bedarije ?

Mediji so največje zlo, zato je najbolje vse ignorirat.

Tudi naši so ponavljali zvarki so varni in učinkoviti, pa vsak dan ponavljajo lažne grožnje, ker hočejo, da glup narod postane prestrašen in paranoičen in sprejme lažno grožnjo.

Če narod ne bi bil glup, TV sploh več nikoli ne bi gledal.

Kot sem že pisal… Kot vsakega me zanima vsaj približno kdaj se bo ta norija končala.  Končalo se bo ko bodo stare mame nehalo to podpirat. Tega itak ne vidiš. Vidiš pa laži, propagando. Zahodna propaganda me ne zanima, z njo sem obkrožen. Ukrajinska tudi ne.  Vem da je modificirana sovjetska, isto kot ruska.  Ukrajincem se gre za kožo, zato jo jemljem precej z rezervo. Ruska mi je pa zanimiva, ker zganja agresijo na tujem ozemlju, kot mi je bila ameriška ko so bili v vietnamu, iraku, etc. Po njej se vidi kdaj gredo zadeve rakovo pot. Tudi pri rusih ne bo nič drugače. Čakam na labodje jezero. Bo pa še mal za počakat. Vprašanje če jo bom dočakal. Pa še nekaj je- rusi počnejo natanko isto kar so počeli švabi na začetku druge svetovne, oz deset let prej- in mi je precej zanimivo da so ubrali to pot, pa še bolj mi je zanimivo kako malo ljudi lahko vidi podobnosti. No večina ima bolj pametne stvari za počet, kot brat zgodovino. 😀

modrivrag, 23.11.2024 ob 19:28

Nobena župa se ne poje tako vroča kot se skuha. Hočeš reči, da na zahodu pa ni propagande in hujskaštva? Razlika je v tem, da gre pri rusih dobesedno za notranje zadeve. Ker del Ukrajine je ruski, bil in bo. Medtem ko ZDA in EU res nimata tam kaj iskat.

Kot sem napisal, zahodne ne spremljam.

Drugič, bil in bo… tle je pa problem. Se mi ne da več pisat, samo na kratko vprašanje, če začnemo z zgodovino… iz katerega leta pa bi bile primerne meje… 1918? 1540? 1091? Zakaj ne 5000 let pred našim štetjem? Proto indoevropejci smo iz ruskih step, potemtakem je rusija naša, vsa. Zakaj ne pustit mej kot so bile podpisane, ko zagotavljajo vsaj malo mira. Poglej kakšno sranje so naredili recimo s kosovom? Ves “zahod” kot nas imenuje rus to priznava. Vsaka vojna prinese samo večjo zmešnjavo. Temu ne bo konca.

WD40, 23.11.2024 ob 20:11

Kot sem že pisal… Kot vsakega me zanima vsaj približno kdaj se bo ta norija končala.  Končalo se bo ko bodo stare mame nehalo to podpirat. Tega itak ne vidiš. Vidiš pa laži, propagando. Zahodna propaganda me ne zanima, z njo sem obkrožen. Ukrajinska tudi ne.  Vem da je modificirana sovjetska, isto kot ruska.  Ukrajincem se gre za kožo, zato jo jemljem precej z rezervo. Ruska mi je pa zanimiva, ker zganja agresijo na tujem ozemlju, kot mi je bila ameriška ko so bili v vietnamu, iraku, etc. Po njej se vidi kdaj gredo zadeve rakovo pot. Tudi pri rusih ne bo nič drugače. Čakam na labodje jezero. Bo pa še mal za počakat. Vprašanje če jo bom dočakal. Pa še nekaj je- rusi počnejo natanko isto kar so počeli švabi na začetku druge svetovne, oz deset let prej- in mi je precej zanimivo da so ubrali to pot, pa še bolj mi je zanimivo kako malo ljudi lahko vidi podobnosti. No večina ima bolj pametne stvari za počet, kot brat zgodovino. 😀

Šment edino to ko niso na tujem ampak na svojem 🙂

Samo zato ker so glupi komunajzarji meje začrtali na nek način, še ne pomeni da je zdaj kar vse tam čez, tuj narod 🙂

Največji absurd te vojne je da se streljajo Rusi z Rusi zato da se jim vzame jezik in narodnost 🙂

defenitivno podpiram to.. prej so skoz vsi ukrajina ukrajina..zdaj pa naj gredo smrdljivci in si plačo zaslužijo..ne da samo visijo po kasarnah..zdaj pa se naj še naprej derejo slava ukrajina gremo ukrajina itd.. upam da bodo še naprej takšnega mnenja ko boste nazaj prišli v vrečahh.. slava ukraina še enkrat.g.remoooo dooo konca.. čimveč slovenske vojske v ukrajino ko vas jebe slovenci niste vredni nič.. 😀 hahaha crknite za eno fašistično ukraino lepo lepo vas bašejo

A si ti potem picousti, a ? 😃😃 Pikulet pravi da ni. Žuli vas Srbija, v bistvu srbi heheh lol

Lažnivi mediji so dobili ogromno denarja za pranje možganov ljudi, isto kot za covid.

Ja, zakaj ne bi kar pustil sovražniku da pride in vzame 20 milijonov tvojih ljudi, svojo mejo pa premakne na 12 ur vožnje tvojemu glavnemu mestu 🙂

Strateški veleum WD bo pojasnil zakaj bi morala Rusija to dopustiti 🙂

Za wd 😃

Wd, zanimivo mi je to, da ti vidiš le rusko agresijo, ne vidiš pa NATO agresije, ki je prav tako okupirala Ukrajino in nastavila svoje politične pajace, zaradi katerih je sploh prišlo do vojne in zaradi katere se bo NATO boril do zadnjega Ukrajinca.

Ali mogoče ti verjameš v neumnost, da so NATO zločinci tam zato, da Ukrajince ščitijo pred Rusi ?

Lani so kmetje na Poljskem pozvali Vladimirja Putina, naj jih reši pred lastno vlado. Poljski kmetje so danes blokirali mejni prehod proti Ukrajini, protestirali proti vladi in obsodili dogovor Evropske unije z državami Mercosurja, južnoameriškega političnega in gospodarskega združenja.

Na mejnem prehodu Medika približno trideset demonstrantov prepreči vsem tovornjakom vstop na Poljsko, vsako uro pa spustijo en tovornjak v nasprotno smer, v Ukrajino. Blokada ne velja za avtomobile, prav tako ne za vozila s humanitarno pomočjo. Demonstranti vladi očitajo, da ne drži obljub glede davkov za kmete. Vodja organizacije Prevareno selo Roman Kondov je za France Press povedal, da imajo dovoljenje za proteste do konca leta, a da pričakujejo prihod ministra na pogovore jutri in da se za zdaj ne želijo širiti. protesti. Dejal je, da v znak solidarnosti z zahodnimi kmeti nasprotujejo podpisu sporazuma med EU in državami Mercosurja, saj ocenjujejo, da bo sporazum “uničil evropsko kmetijstvo”. Dejal je, da države Mercosurja ne upoštevajo enakih predpisov kot evropski kmetje in da to velja tudi za uvoz ukrajinskih kmetijskih proizvodov. Blokada poteka natanko leto dni, odkar so poljski kmetje prvič blokirali mejo za uvoz ukrajinskih prehrambenih izdelkov.

Bruselj je ta uvoz liberaliziral leta 2022, kar je povzročilo motnje na kmetijskih in živilskih trgih Poljske in drugih držav v regiji.

putine spasi nas

Grenivka422, 23.11.2024 ob 20:30

A si ti potem picousti, a ? 😃😃 Pikulet pravi da ni. Žuli vas Srbija, v bistvu srbi heheh lol

Lažnivi mediji so dobili ogromno denarja za pranje možganov ljudi, isto kot za covid.

Briga mene srbija in kosovo, zame je vse skupaj ena turčija. Navajam kot primer. In ne, nikoli nisem navijal za samostojno kosovo. Je pa miloševič temeljito zajebal vse skupaj. Srbi imate problem ker mislite s kurcem in delate bedarije iz inata. In v 20 letih ga boste naredili tudi tu. Garant.

Za onega bedaka ki spet provocira- rusija nima kaj dopuščati. Napisali so si zgodovino v začetku 90h. In še vedno- iščem novice kdo je začel kaj. Dokler ne najdem kaj konkretnega bo zame veljalo kdaj so si sporazumno podpisali meje. In to je to. Kaj velja zate, grenivko in ostale pizdune ki provocirate… me sploh ne zanima. Pravno formalno nima nobene veljave.

polša, 23.11.2024 ob 20:37

Lani so kmetje na Poljskem pozvali Vladimirja Putina, naj jih reši pred lastno vlado. Poljski kmetje so danes blokirali mejni prehod proti Ukrajini, protestirali proti vladi in obsodili dogovor Evropske unije z državami Mercosurja, južnoameriškega političnega in gospodarskega združenja.

Na mejnem prehodu Medika približno trideset demonstrantov prepreči vsem tovornjakom vstop na Poljsko, vsako uro pa spustijo en tovornjak v nasprotno smer, v Ukrajino. Blokada ne velja za avtomobile, prav tako ne za vozila s humanitarno pomočjo. Demonstranti vladi očitajo, da ne drži obljub glede davkov za kmete. Vodja organizacije Prevareno selo Roman Kondov je za France Press povedal, da imajo dovoljenje za proteste do konca leta, a da pričakujejo prihod ministra na pogovore jutri in da se za zdaj ne želijo širiti. protesti. Dejal je, da v znak solidarnosti z zahodnimi kmeti nasprotujejo podpisu sporazuma med EU in državami Mercosurja, saj ocenjujejo, da bo sporazum “uničil evropsko kmetijstvo”. Dejal je, da države Mercosurja ne upoštevajo enakih predpisov kot evropski kmetje in da to velja tudi za uvoz ukrajinskih kmetijskih proizvodov. Blokada poteka natanko leto dni, odkar so poljski kmetje prvič blokirali mejo za uvoz ukrajinskih prehrambenih izdelkov.

Bruselj je ta uvoz liberaliziral leta 2022, kar je povzročilo motnje na kmetijskih in živilskih trgih Poljske in drugih držav v regiji.

putine spasi nas

Protesti proti fašistični zeleni agendi, ki hoče uničiti kmetijstvo in samooskrbo, potekajo že kar nekaj časa po vsej Evropi.

Seveda naši fašistični mediji tega ne omenjajo, ker nočejo, da narod izve resnico. Raje narod futrajo s strahom pred Rusi.

Anonimno 5370, 23.11.2024 ob 18:23

Ko so leta 1944 Beograd Rusi osvobodili so se Beograjčanke pred njimi skrivale.

Srbske partizanske enote so osvobodile Beograd, ne Rusi.

Ne. Slovenija bi morala ze v startu bit neutralna pri tem.

Zvarek, 23.11.2024 ob 20:48

Ne. Slovenija bi morala ze v startu bit neutralna pri tem.

Da bi bila nevtralna, bi morali obesiti vse domače izdajalce.

Domači izdajalci nas ogrožajo in ne Rusi.

robi9, 23.11.2024 ob 20:35

Wd, zanimivo mi je to, da ti vidiš le rusko agresijo, ne vidiš pa NATO agresije, ki je prav tako okupirala Ukrajino in nastavila svoje politične pajace, zaradi katerih je sploh prišlo do vojne in zaradi katere se bo NATO boril do zadnjega Ukrajinca.

Ali mogoče ti verjameš v neumnost, da so NATO zločinci tam zato, da Ukrajince ščitijo pred Rusi ?

Veš kaj vidim po prebranem, vsaj zaenkrat, nihče ni niti sanjal o kakšnem natu do par let nazaj ko so ga že precej dolgo palčkali v donbasu. Nato je veljal v ukrajini za ne ravno sovražno… recimo da so pričakovali da bo napad prišel iz zahoda in so imeli temu primerno doktrino. Če prav razumem vse skupaj so začeli amerikanci drekat v ukrajini ko so našli precej zanimiva nahajališča raznih naravnih bogastev.  rusom naj bi šlo v nos ker bi s tem dobili precej konkurence, pa korupcija je naredila svoje. Na nato so se začeli zanašat šele par let nazaj. Tudi osebno se sploh ne spomnim da bi bilo o tem kaj govora, Pa da bi jih sprejeli v EU tudi ne. Kot za rusijo se tudi za ukrajino ni nihče brigal pred 2022.

Če že pišeš bi bilo lepo če bi pisal vso resnico, ne samo pol. 😀 Precej si priredil vse skupaj.

WD40, 23.11.2024 ob 20:52

Veš kaj vidim po prebranem, vsaj zaenkrat, nihče ni niti sanjal o kakšnem natu do par let nazaj ko so ga že precej dolgo palčkali v donbasu. Nato je veljal v ukrajini za ne ravno sovražno… recimo da so pričakovali da bo napad prišel iz zahoda in so imeli temu primerno doktrino. Če prav razumem vse skupaj so začeli amerikanci drekat v ukrajini ko so našli precej zanimiva nahajališča raznih naravnih bogastev.  rusom naj bi šlo v nos ker bi s tem dobili precej konkurence, pa korupcija je naredila svoje. Na nato so se začeli zanašat šele par let nazaj. Tudi osebno se sploh ne spomnim da bi bilo o tem kaj govora, Pa da bi jih sprejeli v EU tudi ne. Kot za rusijo se tudi za ukrajino ni nihče brigal pred 2022.

Saj zdaj si si sam odgovoril, kdo je začel vso sranje. Kavbojci fuknjeni. Kjerkoli se pojavijo, je sranje in vojna.

A ni to že splošno znano dejstvo ?

WD40, 23.11.2024 ob 20:43

Briga mene srbija in kosovo, zame je vse skupaj ena turčija. Navajam kot primer. In ne, nikoli nisem navijal za samostojno kosovo. Je pa miloševič temeljito zajebal vse skupaj. Srbi imate problem ker mislite s kurcem in delate bedarije iz inata. In v 20 letih ga boste naredili tudi tu. Garant.

Za onega bedaka ki spet provocira- rusija nima kaj dopuščati. Napisali so si zgodovino v začetku 90h. In še vedno- iščem novice kdo je začel kaj. Dokler ne najdem kaj konkretnega bo zame veljalo kdaj so si sporazumno podpisali meje. In to je to. Kaj velja zate, grenivko in ostale pizdune ki provocirate… me sploh ne zanima. Pravno formalno nima nobene veljave.

Ja, pravnoformalno ni prav, buhu 🙂

Meje Srbije so bile tudi začrtane, pa tu ni bilo pravnoformalnih zadržkov da se jih spremeni 🙂

Meje Sirije so bile tudi začrtane, pa ni pravnoformalnih zadržkov da se okupira določene dele 🙂

Čudno da nimaš problema pri obtoževanju Srbov k prispevanju svojim problemom, za Ukrajince si pa zelo tiho 🙂

New Report

Close