Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali podpirate dejstvo da bodo slovenski vojaki napoteni v Ukrajino

Ali podpirate dejstvo da bodo slovenski vojaki napoteni v Ukrajino

Slovaška in Madžarska mejita na Ruski svet in bi bilo pričakovati, da jih razganja od rusofobije.

Obratno. Tako Slovaki kot Madžari nimajo rusofobnih stališč. Oboji si želijo končanja bratomorne vojne.

Dva državotvorna naroda sta pokazala večjo zrelost od zaplankanih slovenceljnov, ki so se ujeli na finto rusofobije.

Madžari s preko 1200 let državnosti in Slovaki kot nasledniki  (skupaj s Čehi) prve slovanske države Moravske (Velikomoravska, 833).

Kjer je državotvoren narod, tam so tudi pravi državniki (Orban, Fico) namesto oprod in hlapcev (pernati, puklasti,telebajska in vso parlamentarno sranje).

FTdAOejWQAgip95

Odgovor na objavo uporabnika
Pravnoformalno je rekel, 23.11.2024 ob 21:01

WD40, 23.11.2024 ob 20:43

Grenivka422, 23.11.2024 ob 20:30

WD40, 23.11.2024 ob 19:22

robi9, 23.11.2024 ob 18:59

Kakšne vrste psihični bolniki ste to, ki imate rusko paranojo in živite v smrtnem strahu pred tem, da nas bodo Rusi zradirali ?

Nobene paranoje. Ponavljam kar nabijajo na ruski tv. Vidim da trenirajo mulce že v vrtcih.  Kaj pa bodo ali ne bodo storili, pa nimam pojma.

A si ti potem picousti, a ? 😃😃 Pikulet pravi da ni. Žuli vas Srbija, v bistvu srbi heheh lol

Lažnivi mediji so dobili ogromno denarja za pranje možganov ljudi, isto kot za covid.

Briga mene srbija in kosovo, zame je vse skupaj ena turčija. Navajam kot primer. In ne, nikoli nisem navijal za samostojno kosovo. Je pa miloševič temeljito zajebal vse skupaj. Srbi imate problem ker mislite s kurcem in delate bedarije iz inata. In v 20 letih ga boste naredili tudi tu. Garant.

Za onega bedaka ki spet provocira- rusija nima kaj dopuščati. Napisali so si zgodovino v začetku 90h. In še vedno- iščem novice kdo je začel kaj. Dokler ne najdem kaj konkretnega bo zame veljalo kdaj so si sporazumno podpisali meje. In to je to. Kaj velja zate, grenivko in ostale pizdune ki provocirate… me sploh ne zanima. Pravno formalno nima nobene veljave.

Ja, pravnoformalno ni prav, buhu 🙂

Meje Srbije so bile tudi začrtane, pa tu ni bilo pravnoformalnih zadržkov da se jih spremeni 🙂

Meje Sirije so bile tudi začrtane, pa ni pravnoformalnih zadržkov da se okupira določene dele 🙂

Čudno da nimaš problema pri obtoževanju Srbov k prispevanju svojim problemom, za Ukrajince si pa zelo tiho 🙂

Še enkrat preberi kaj sem napisal.

Anonimno 7218, 23.11.2024 ob 21:12

FTdAOejWQAgip95

O teh nacijih pa imam svoje mnenje. Ja tudi mene je vrglo na rit, ko sem jih videl. Dokler nisem videl da jih je vsega skupaj par sto in da so ene in iste slike ki so jih forsirali iz enega vira. Uganeš vir in kdaj so jih začeli forsirat 😀 Kakorkoli že, te slike so edino kar je ostalo od njih, so že par let na britofu.

WD40, 23.11.2024 ob 21:18

O teh nacijih pa imam svoje mnenje. Ja tudi mene je vrglo na rit, ko sem jih videl. Dokler nisem videl da jih je vsega skupaj par sto in da so ene in iste slike ki so jih forsirali iz enega vira. Uganeš vir in kdaj so jih začeli forsirat 😀 Kakorkoli že, te slike so edino kar je ostalo od njih, so že par let na britofu.

Oni mogoče res že na britofu. Naci politika pa je še kako živa.

robi9, 23.11.2024 ob 21:29

Oni mogoče res že na britofu. Naci politika pa je še kako živa.

Imam samo eno vprašanje, za vse … kaj vas tako boli tale nesrečna ukrajina, nikogar pa ne briga kaj se dogaja tu? Korupcije imamo več, kot ukrajina in rusiija skupaj, pa ne moti nikogar. Prodali smo fabrike, zaprli, lastninili, jih imamo manj kot rusi v sibiriji, pa je vse ok. Motijo vas naciji v ukrajini na britofih, imaš jih v ljubljani, domžalah, žive in zdrave, nikomu ništa. Motijo vas ameriške firme v ukrajine, monsanto v ljubljani je pa ok, motijo vas biolabi ameriške vojske  v ukrajini, nikogar pa ne moti tisti v Ljubljani? A ste lahko še bolj dvolični… Cel svet je poln idiotov, ampak tu imamo pa centralo…

WD40, 23.11.2024 ob 21:14

Še enkrat preberi kaj sem napisal.

Lepo vidim kaj si napisal, problem je v temu kaj nisi 🙂

To da bi Ukrajinci lahko soobstajali z Rusi v okviru meja države kakršno so imeli, če ne bi bili tako zabiti, tega ne boš rekel, ker potem se zruši okrivljanje Rusov za celotno zadevo 🙂

Samo en običajen mimohod z baklami v Lvovu ima nekaj tisoč nazi banderistov, da ne štejem množice gledalcev v fazi delirija.

Je pa res, da niso vsi Malorusi naziji. Večina Malorusov (po novem ukrajinci) še naprej govori rusko in so mnenja, da so z Velikorusi (Moskoviti) en narod.

Leglo ukrajinskega nacizma je Galicija, ki predstavlja 10 odstotkov Malorusije.

Problem je, da je nazi Galicija z državnim udarom 2014 ukrabila celotno malorusijo in Novorusijo. ZDA so plačali facking Noodelman 4 mrd USD.

Vi se kar vojskuje. Mater ste brihtni en bolj kot ta drugi.☝️😁 Jaz se bom modro vzdržal in si mislil svoje.

Le to ponovim. Če bi bil Putin idiot, kot so na zahodu, bi vojna že bila. Ko pa ni in psihološko trdno drži šah partijo, pa vojne ni in je ne bo. Razen v primeru, da zahod ravna še bolj idiotsko kot je do sedaj. Ker pripravljena pa Rusija zagotovo je in to z odzivom v sekundi.

Nabolj hecen je pa tale ekstra idiotek z videi. To je pa najbrž tako zblaznelo, da niti spi več ne. Ne verjamem sploh, da ve kaj bi rado pokazalo z videi, ki jih povrh nihče ne odpira. Še otrok ne bi tako blesavo navijal kot ta trotek. To mora bit nesposobno za karkoli, maloumno in užgano do amena, ha?☝️😁

Vsi hecni, samo trikrat cepljena viharna driska je resen. Pa vsem pamet soli, razsoja, poučuje, se norčuje, graja ali hvali.

Dajte viharni driski plačat kakšno ukrajinko za eno noč, če je pa ritopik pa enega desca, ampak ne sme bit rozi kura.

modrivrag, 23.11.2024 ob 22:32

Nabolj hecen je pa tale ekstra idiotek z videi. To je pa najbrž tako zblaznelo, da niti spi več ne. Ne verjamem sploh, da ve kaj bi rado pokazalo z videi, ki jih povrh nihče ne odpira. Še otrok ne bi tako blesavo navijal kot ta trotek. To mora bit nesposobno za karkoli, maloumno in užgano do amena, ha?☝️😁

Tvoje hčere nič ne motijo moji videi 🙂

Enim paše, 23.11.2024 ob 22:58

Tvoje hčere nič ne motijo moji videi 🙂

Nah. Spet o o otrokih bolnik. Se bojis it k dohtarju, da ti da vsaj  kaj za pomirjanje, če tako trpiš? Saj imaš kot socialkarski lenuh tudi dostop do dohtarja. Ti je največja težava se umit, da bi si upalo tja,

Ajde odjebi defektni trol trotek, ne mislim ti namenjati pozornosti.☝️

A vi še kar nabijate o Ukrajini pa nacistih? Jap, 2014 so se prihajali borit srbski četniki za ruse proti ukrajincem. Kot so rekli: “V tem trenutku je tukaj vse enako, kot nekoč v Srbiji. Zahod in Evropa financirajo opozicijo in govorijo, da želijo v Evropo, ampak tako kot mi nismo tega takrat želeli, ne želijo niti Rusi,« je dejal Milutin Mališić, ki se je predstavil kot komandant četniške enote, imenovane Volkovi.

Jasno, kdo zagovarja Ruse. Tole četniško sranje se je zelo očitno razširilo tudi po Sloveniji. In kdo so ti tipi, ki tukaj zagovarjajo Putina? Tisti, ki nikoli niso želeli v Evropo, ki niso želeli odcepitve Slovenije od Juge. Okej razumem uno južno in ostale srbe, ona je itak že povedala, da je bil Milošević borec za svobodo in da mu krivda nikoli ni bila dokazana. Ampak da bebavi slovenčki blejajo isto mantro, ti isti, ki so glasovali za samostojno Slovenijo in za vstop v EU, je pa debilizem prve klase.

modrivrag, 23.11.2024 ob 23:04

Nah. Spet o o otrokih bolnik. Se bojis it k dohtarju, da ti da vsaj  kaj za pomirjanje, če tako trpiš? Saj imaš kot socialkarski lenuh tudi dostop do dohtarja. Ti je največja težava se umit, da bi si upalo tja,

Ajde odjebi defektni trol trotek, ne mislim ti namenjati pozornosti.☝️

Meni je čisto v redu, saj dovolj  pozornosti dobim od tvoje hčere 🙂

Pismenost pa taka, 23.11.2024 ob 21:37

Lepo vidim kaj si napisal, problem je v temu kaj nisi 🙂

To da bi Ukrajinci lahko soobstajali z Rusi v okviru meja države kakršno so imeli, če ne bi bili tako zabiti, tega ne boš rekel, ker potem se zruši okrivljanje Rusov za celotno zadevo 🙂

Ne drži sem napisal- ukrajina bi bila nova juga. Samo moraš ime državnika, kot je bil Tito. Bi mirno laho pobiral denar iz zahoda in vzhoda. Ampak baraba njegovega kova se rodi enkrat na 1000 let. Kar se tiče ameriškega drekanja v ukrajini- če ljudje ne bi bili za, amerika ne bi mogla nič. Poglej balkan- ker smo za, smo v EU in natu. Kot se spomnim nas prav veliko niso priganjali.

no ja, 23.11.2024 ob 23:27

A vi še kar nabijate o Ukrajini pa nacistih? Jap, 2014 so se prihajali borit srbski četniki za ruse proti ukrajincem. Kot so rekli: “V tem trenutku je tukaj vse enako, kot nekoč v Srbiji. Zahod in Evropa financirajo opozicijo in govorijo, da želijo v Evropo, ampak tako kot mi nismo tega takrat želeli, ne želijo niti Rusi,« je dejal Milutin Mališić, ki se je predstavil kot komandant četniške enote, imenovane Volkovi.

Jasno, kdo zagovarja Ruse. Tole četniško sranje se je zelo očitno razširilo tudi po Sloveniji. In kdo so ti tipi, ki tukaj zagovarjajo Putina? Tisti, ki nikoli niso želeli v Evropo, ki niso želeli odcepitve Slovenije od Juge. Okej razumem uno južno in ostale srbe, ona je itak že povedala, da je bil Milošević borec za svobodo in da mu krivda nikoli ni bila dokazana. Ampak da bebavi slovenčki blejajo isto mantro, ti isti, ki so glasovali za samostojno Slovenijo in za vstop v EU, je pa debilizem prve klase.

Mislim da pravi Slovenci večinoma nimamo nič proti da smo v EU. Smo pa razočarani nad nami samimi, ker smo pustili da nas pokradejo in pošenkajo. Tisti najbolj butasti se pa ne spomnijo več kako je v jugi sploh bilo. Oz se takrat sploh še rodili niso.  Razdor je uspel. Tujci so v tem najboljši. Kar se pa prišlekov z juga tiče… meje so zelo blizu, če bi jim bilo kaj hudega bi že spizdili v izvirne kraje. In tudi bodo, ko bo dovolj hudo. Ostali bomo samo še domorodci z dolgim nosom.

Tako ste si zbrali, bratje in sestre. Hoteli ste Nato, imate Nato, če bodo slovenski plačanci morali v Ukrajini braniti ameriške interese, jih pač bodo.

WD40, 24.11.2024 ob 07:55

Mislim da pravi Slovenci večinoma nimamo nič proti da smo v EU. Smo pa razočarani nad nami samimi, ker smo pustili da nas pokradejo in pošenkajo. Tisti najbolj butasti se pa ne spomnijo več kako je v jugi sploh bilo. Oz se takrat sploh še rodili niso.  Razdor je uspel. Tujci so v tem najboljši. Kar se pa prišlekov z juga tiče… meje so zelo blizu, če bi jim bilo kaj hudega bi že spizdili v izvirne kraje. In tudi bodo, ko bo dovolj hudo. Ostali bomo samo še domorodci z dolgim nosom.

Nismo razočarani nad nami samimi, ker smo “pustili, da nas pokradejo in poštenkajo” tujci, so nas pokradli in potem pošenkali kar naši lastni koritniki. Opustošili državna podjetja in pokradli, kar se je pokrasti dalo, izcuzali podjetje, namesto da bi vanj vlagali, je vse šlo v mastne plače vodilnih in delitve nagrad, dokler se pipica ni zaprla, potem pa delavce zabrisali na cesto, sledil je ali stečaj ali pa odprodaja tujcu, ko ni bilo več ničesar, kar bi se dalo pokrasti. A si pozabil, kako je to šlo?

no ja, 24.11.2024 ob 08:34

Nismo razočarani nad nami samimi, ker smo “pustili, da nas pokradejo in poštenkajo” tujci, so nas pokradli in potem pošenkali kar naši lastni koritniki. Opustošili državna podjetja in pokradli, kar se je pokrasti dalo, izcuzali podjetje, namesto da bi vanj vlagali, je vse šlo v mastne plače vodilnih in delitve nagrad, dokler se pipica ni zaprla, potem pa delavce zabrisali na cesto, sledil je ali stečaj ali pa odprodaja tujcu, ko ni bilo več ničesar, kar bi se dalo pokrasti. A si pozabil, kako je to šlo?

Kot sem napisal, dopustili smo da nas pokradejo in pošenkajo. Tujci brez domačih ne morejo nič. Najslabši so pa nesposobneži, ki so zafurali firme, da so lahko pokradli drobtinice. In ja, dokler domačih ne popokamo v zapore, nam tamle neki ukrajinci ne bi smeli iti v nos.

WD40, 24.11.2024 ob 09:29

Kot sem napisal, dopustili smo da nas pokradejo in pošenkajo. Tujci brez domačih ne morejo nič. Najslabši so pa nesposobneži, ki so zafurali firme, da so lahko pokradli drobtinice. In ja, dokler domačih ne popokamo v zapore, nam tamle neki ukrajinci ne bi smeli iti v nos.

Saj si zagotovo tudi ti obkrožil za pokrasti vse. Nisi? Ker to se je turbo začelo takrat, načrtno pred osamosvojitvijo, kateri so imeli možnost.  Se spomnim, čez noč ni bilo več naročil v firmi. Čez noč. Prej pa dela čez glavo.

Od osamosvojitve dalje se lopovstvo samo nadgrajuje, nič drugega. In če misliš, da lahko kdo to zaustavi se motiš. Je prevec prepleteno in povezano.

Vojska je točno tam, kamor jo je uvrstila politika. In vojska bo tudi poslala svojih deset pripadnikov v Ukrajino, če bo veterinar odločil, da jih pošlje na uspavanje na bojno polje. Ne vojska, ampak politika. Politika ste pa vi. Mislim, mi vsi. Ampak osebno bi volila Trumpa, vi se pa vprašajte sedaj, kaj bi radi, ko je senilnež verjetno zaštartal tretjo svetovno vojno.

Podpiram. Le vkup, uboga gmajna!

Wd40. Če bi danes nekdo resno začel z odpravo, bi trajalo dvakrat toliko, kot se je kradlo. Tako da ne ti ne jaz tega ne bova dočakala. Hitra rešitev bi bila le vojna in po vojni ponovitev leta 45.

Ne bo vas nihče nič vprašal. Slovenska vojska so ameriški plačanci in šli bodo tja, kamor bo rekel Trump.

New Report

Close