Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Ali poljubite partnerja?

Ali poljubite partnerja?

Ko pridete domov, greste od doma poljubute partnerja? Kako?

To me res zanima, ker midva se ob prihodu/odhodu ne poljubiva.

Seveda vedno

Midva ne

Midva se ne. Razen obcasno ce se mi zazdi.

Ni to zdej tak big deal

Vedno, razen, kadar ima kdo od naju herpes.

Tvoj zapis me je spomnil na moje starše.

Pred nekaj leti mi je umrla mama. Z očetom sta imela buren odnos. Neprestano sta se nekaj pričkala , se dajala za neke brezvezne stvari in nemalokrat sta povzdignila glas eden na drugega. Kot otrok tega nisem razumela, da je to pač način, ki je za njiju dva deloval. Oče ni nikoli bolj užival kot takrat, ko je mamo “spravil na obrate”, kot je on temu rekel.

Ampak nikoli ni šel od doma, da je nebi poljubil v slovo, ali je  s poljubom pozdravil ob prihodu. Ne glede kako sta se “sprla” še minuto pred odhodom, jo je vedno poljubil. Ali pa ona njega, tisti ki je pač prišel ali odšel. In vsemu navkljub, nista namreč imela lahkega življenja, sta imela trden in soliden zakon. Mogoče je ta droben izkaz ljubezni, spoštovanja, upoštevanja, pripomogel k temu. Tista drobna gesta, ki partnerju sporoči, tukaj sem, vidim te. Ljubim te. Vse v eni drobni gesti…

Sama tega nimam. Imam zelo hladen zakon saj sem se poročila s čustveno zelo hladnim in egoističnim moškim. In to zelo pogrešam.

Kakorkoli, poljubite svoje partnerje ob prihodu, odhodu, za lahko noč in za dobro jutro. Svet je lepši ko se partner stisne k tebi in pokaže da je vesel tvoje pozornosti. Saj dostikrat se niti ne zavemo pravzaprav kako zelo jo potrebujemo.

In nikoli ne vemo, kdaj smo zamudili zadnjo pozornost, ki bi jo partnerju lahko izkazali….

Sam sem v neki mrtvi vezi, čeprav sva skupaj 26let. Je pa to še edina intimna stvar ki jo imam od nje, da jo poljubim ob odhodu in prihodu, drugega fizičnega stika ali sexa pa nimava dobrih 5let. Ubistvu me samo še to drži povezanega  z njo!

Midva vedno, za živijo in za adijo. Tudi po telefonu si lupčka pošljeva predno prekineva 😉.

Meni je to osnova….

pred leti je žena začela zavračat spolnost od takrat sem jo počasi nehal tikat in ljubčkat. Zdaj živimo bolj brezstično.

Odgovor na objavo uporabnika
Nerkg, 17.03.2025 ob 08:14

pred leti je žena začela zavračat spolnost od takrat sem jo počasi nehal tikat in ljubčkat. Zdaj živimo bolj brezstično.

stara , če ni skrivnost?

New Report

Close