Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali prepogosto umivanje las škoduje?

Ali prepogosto umivanje las škoduje?

Pozdravljeni!

Ker imam zelo mastne lase, si jih umivam vsak drugi dan; v zimskem času pa je prisoten še prhljaj. V nekem časopisnem članku sem prebral, da prepogosto umivanje las škoduje. Na koliko dni je priporočljivo umivati si lase? Šampon head & shoulders( za vsakodnevno nego las!!!) je menda zelo agresiven in celo odstranjuje barvo pobarvanih las. Ali to drži? V kateri vrsti hrane se nahaja BIOTIN- VITAMIN H? Zjutraj imam pogosto “zaležane” oziroma štrleče lase, ki si jih nato popravim z gelom FRUCTIS STYLE. Kaj lahko naredim, da zjutraj nebi imel takšnih las?
Prosim, da mi pomagate!

Kar se umivanja las tiče, si jih umivaš tako pogosto kolikokrat pač moreš, saj drugače izgleda zanemarjeno.
Kar se tiče ostalih tvojih vprašanj, pa se prosim potrudi poiskati med že odgovorjenimi, saj sem na temo mastnih las in načina prehranjevanja že pisala. Hvala
lp alenka

hm jaz si umival lase na 7-8 dni vvčasih sem se na 4..vendar sem lase nekako strenirala…v 2 letih…torej začela sem si jih umivati na 5 dni recimo in sem tako nadaljevala nekaj mesecev pa potem na 6 dni…in tako dalje..tako da so se lase navadili,vendar pa tega ne moreš nadaljevati v nedogled..še posebej če greš kdaj v disko kjer je zelo zakajeno,.,se ti prej zmastijo lasje..tako da do 8 dni še gre..več pa res ne priporočam

hm jaz si umival lase na 7-8 dni včasih sem se na 4..vendar sem lase nekako strenirala…v 2 letih…torej začela sem si jih umivati na 5 dni recimo in sem tako nadaljevala nekaj mesecev pa potem na 6 dni…in tako dalje..tako da so se lase navadili,vendar pa tega ne moreš nadaljevati v nedogled..še posebej če greš kdaj v disko kjer je zelo zakajeno,.,se ti prej zmastijo lasje..tako da do 8 dni še gre..več pa res ne priporočam

8 je pa vseeno malo predolgo, saj lasje vlečejo iz okolja nase vso nesnago. Če si jih peremo na 3 do 4 dni, ne bo nič narobe, samo kvaliteten šampon je potrebno uporabljati.
lp alenka

New Report

Close