Ali prepogosto umivanje las škoduje?
Pozdravljeni!
Ker imam zelo mastne lase, si jih umivam vsak drugi dan; v zimskem času pa je prisoten še prhljaj. V nekem časopisnem članku sem prebral, da prepogosto umivanje las škoduje. Na koliko dni je priporočljivo umivati si lase? Šampon head & shoulders( za vsakodnevno nego las!!!) je menda zelo agresiven in celo odstranjuje barvo pobarvanih las. Ali to drži? V kateri vrsti hrane se nahaja BIOTIN- VITAMIN H? Zjutraj imam pogosto “zaležane” oziroma štrleče lase, ki si jih nato popravim z gelom FRUCTIS STYLE. Kaj lahko naredim, da zjutraj nebi imel takšnih las?
Prosim, da mi pomagate!
hm jaz si umival lase na 7-8 dni vvčasih sem se na 4..vendar sem lase nekako strenirala…v 2 letih…torej začela sem si jih umivati na 5 dni recimo in sem tako nadaljevala nekaj mesecev pa potem na 6 dni…in tako dalje..tako da so se lase navadili,vendar pa tega ne moreš nadaljevati v nedogled..še posebej če greš kdaj v disko kjer je zelo zakajeno,.,se ti prej zmastijo lasje..tako da do 8 dni še gre..več pa res ne priporočam
hm jaz si umival lase na 7-8 dni včasih sem se na 4..vendar sem lase nekako strenirala…v 2 letih…torej začela sem si jih umivati na 5 dni recimo in sem tako nadaljevala nekaj mesecev pa potem na 6 dni…in tako dalje..tako da so se lase navadili,vendar pa tega ne moreš nadaljevati v nedogled..še posebej če greš kdaj v disko kjer je zelo zakajeno,.,se ti prej zmastijo lasje..tako da do 8 dni še gre..več pa res ne priporočam