Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali rade plešete?

Ali rade plešete?

Sej vem, da večina žensk rada pleše.

Jaz sem ena izmed tistih, ki ne mara plesat. Zaradi tega se ne udeležujem več službenih in sindikalnih zabav, ker sem vedno ostala sama pri mizi, al pa še kdo, da mi je delal družbo.

Da ne bo pomote, znam korake od raznih plesov, ker sva s fantom opravila 2 plesna tečaja, samo ne maram plesat. Enostavno.

A je še katera taka? A se prisiliš in greš plesat al kaj storiš?

Jaz tud nerada plešem, ker pač nisem plesno nadarjena in se ob miganju na plesišču ne počutim dobro. Res da hodim na zelo malo zabav, na tisti 1x letni pa obsedim pri mizi (je vedno kakšna miza, kjer kdo ne pleše).

Orangea in Mandarina! Še jaz se vama pridružujem. Jaz sem na plesišču približno tako kot slon v trgovini s porcelanom. Sicer zelo rada gledam druge ko plešejo, sama pa raje obsedim pri mizi.

Vedno obsedim…

Ce pa ne, morem biti zelooooooo dobre volje…-))

Me too :))
Najhujše je na porokah, kjer nabijajo tisto muziko,ki bi jo mogli ukiniti, razni dosaden, razgret in pijan folk pa teži za ples.
Še dobro, da nimam problema rečti NEEEE! :)))))))))

__________________________________________ I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

oh, jaz sem pa vaše čisto nasprotje. komaj zaslišim muziko, že ”vibriram” in zanimivo – moji dve frajli sta isti. No, možek je pa republika zase :-))) (kontra seveda)

Še ena ki sovraži ples in zabave kjer vsi plešejo. Moj je bil enkrat priča prijatelju ko se je poročil in seveda mora tudi priča na plesišče s partnerjem in po moje je bil on edina priča ki tega ni naredil zaradi mene. Vsi so plesali jaz pa cel večer sedela za mizo. Kako bedno mi je blo.

Jaz pa ful rada plešem(ne toliko te standardne plese, tu se bolj lomim) ampak drugače pa čist na vse.
Ko slišim glasbo pograbim koga v bližini(fanta, prijateljico – odvisno od glasbe) in na plesišče, pa čeprav ni gor žive duše.
To sem delala od nekdaj, to je bil tudi razlog da hodim med vikendi ven zvečer, saj pijem in sedim lahko tudi doma, ko pa sem zunaj pa plešem kot nora, tako gre iz mene vsa negativna energija, ploh na kake tuje ali yugo komade.
Men je plesat ful dobr!!!!

jaz sem bila tudi včasih čisto trda pri plesu. Nisem se sprostila in pika.
Potem pa kar naenkrat, s pravim plesalcem, družbo, nekaj vaje.
Bumf – sem plesala po 5 ur skupaj in še več bi, če ne bi zapirali.
No, zdaj pa to zeloooo pogrešam, ker večina ljudi, ki jih poznam, ne ljubi plesa tako zelo. Pa še časa imam veliko manj. Z mojo punčko pa kar pleševa in se zabavava, kadar sva dobre volje.

Rada plešem, a ne v paru. To me omejuje. Najraje sama z zaprtimi očmi.

ne, nikakor ne maram plesat, ma po moje pa niti nismo tako redka vrsta :))

moj možiček je nad plesom ful navdušen

in ne bom pozabila na najini ohceti je skor ves čas plesal – z drugimi seveda, z mano zgolj za otvoritev, pa čisto zadnji ples – jaz pa sem bila prav srečna, da me ni silil (tako sva se tudi že prej dogovarjala!) :))

Jast zelo rad plešem v družbi ali na zavbavi .
Sem zelo zanimiv plesalec marsi kakšna plesavka me pohvali kako sem nezen .

Hvala k….. da še obstajajo ženske, ki ne plešejo……..sem se že ustrašil da ni nobene.

Jožko… a bi lahko nehal 10 let stare teme odpirat..

Jaz pa uživam v plesu in dobri glasbi. To je nekaj za dušo.

Tud jest zlo uživam.
Najprej muska kot taka….če je recimo dober “živ” orkester….ma ni bolšga.
Pol pa če te dober plesalec “vzame v roke”…in odnese …
Men je ples ena bolj ustvarjalnih in prijetnih vrst predigre… 🙂

Menda te ja kak Povodni mož vzame v roke in odnese… daleč daleč 🙂

O plesu? Ne mi ga omenjat! Ko slišim besedo ples, se mi rit že sama na stolu dviguje.
Več kot 30 let sva z možem hodila na vse fešte, kjerkoli se je plesalo.
Sedaj – blizu 60, pa nimam več plesalca – v tej starosti se nobenmu moškemu ne ljubi več riti dvignit in mal migat. Jaz bi paaaaa, pa nimam s kom!
Kdor ne pleše, ne ve, kaj zamuja!!!

sama bi šla plesat,a mož je bolj “trd” in on pravi,da mu je nerodno…
sem naju pa predlani za njegovo rojstnodnevno obletnico vpisala na tečaj salse….
Učinek je bil za oba fenomenalen.

Zmojo lubico sva se učila trebusni ples vendar se zaljubbila .
Nekoč sva na odru bila res noro zatrepana .
A vendar so nama ploskali ter zvizgali .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close