Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali res nihče ne kopuje v tušu?

ali res nihče ne kopuje v tušu?

Tako vas prebiram in vidim , da vas velika večina ne kupuje v tušu.Ne vem, ok, mesa tudi jaz ne kopujem tam, kaj vas tako moti, sama res ne kupujem njihovih izdelkov, prav tako ne šparovih in merkatorjevih, kupujem pa vse od rio mare, alpskega mleka, salam, itd , itd,.torej , povejte, kako je lahko isti izdelek v tušu”roba slabše kakovosti”? res me zanima?

KUPUJE:)

jaz bi kupovala, če bi bil kje blizu, pač kupuje v najbližji štacuni

jaz pa kupujem v tušu in vsi ostali okoli mene tudi in mi ni jasno zakaj ne bi, razen njihovega mleka.

no morda pa vse lahko pripišemo slovenski fovšiji, saj je Tuš najbogatejši slovenec hmmmm.

isti izdelek je lahko v tušu slabše kakovosti, ker mu je že zdavnaj pretekel rok uporabe, oni ga pa brez obvestila še kar prodajajo, zato so se mi zamerili

Kupujem – mamo tako malo štacunco Tuševo kle blizu, večje nakupe opravljam drugje, bi pa načeloma tud v tušu če bi bil kak supermarket blizu.

edin v njihov “keš end keri” ne stopim več, pa ne zaradi kvalitete izdelkov ampak ker tam ne morem plačat z Evrokardom, jaz pa z njim zaradi preglednosti kupijem hrano.

Jaz kupujem selektivno, kar pomeni, da kupujem tako v Tušu, Mercatorju, Sparu in Hoferju. Res pa je, da “svežega” mesa v Tušu ne kupujem. Kupujem pa recimo čaje, piškote, pistacije (njam!!!), marsikakšen izdelek v akciji,…

blago nabavljajo na Madžarskem in v Italiji – tam, kjer je najcenejše in primerno manj kvalitetno. Tukaj prilepijo svojo etiketo in glede na odkupljeno količino dobijo velike popuste zato so najcenejši -torej -kar se kvalitete tiče “ŠID” zame, vi pa? zakaj nebi kupovali, če vam odgovarja

Kupujemo, tudi nekatere izdelke njihove blagovne znamke – npr jogurti, ki so popolnoma enaki kot od celjskih mlekarn, samo veliko cenejši.

Tudi meso – pri nas je meso v Tušu najboljše – preverjeno.

Izdelki ki so tik pred iztekom roka trajanja, so označeni in 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejši, čeprav jih jaz še nikoli nisem kupila. Res pa je, da jaz vedno pri stvareh, ki jih vzamem v hladilniku, npr. mlečni izdelki, preverim rok trajanja v sami trgovini. Se mi je tudi v Mercatorju zgodilo, da sem našla zadeve s pretečenim rokom trajanja.

No jaz ne kupujem tam iz naslednjih razlogov:
-njihove trgovine so zelo umazane (police, hladilniki, tla,…)
-imajo zelo omejne vrste izdelkov (nisem dobila Fruktalovega soka, jogurta LM sadni,…)
-delikatesa ni narezana, ampak “nasekana”
-oddelek delikatese je še posebej umazan (vsepovsod koški salame, ki dol letijo,..inp.)
-večina njihovih akcije traja natanko pol ure potem je izdelek “razprodan”
-v Planetu Tuš smo z malčkom želeli na sok in ko smo vprašali pa oddelke za nekadilce, sta se natakarja nasmehnila in rekla, da tega pa nimajo, ker je trenutno gužva, ko smo se obrnili in odšli smo slišali komentar:”saj malo dima ne škodi”

Jaz sem s Tušem zaključila.

Kako to misliš: brez obvestila?! Tudi z obvestilom ga ne bi smeli :)))

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

ne kupujemo tam, tudi občasno ne več. se nam je večkrat zgodilo, da smo kupili “pokvarjene” izdelke. rok uporabe je bil ok, a očitno skladiščijo neprimerno.

Na živce mi gre, ker moraš imeti neke tuš kartice, pa tuš nalepke, pa tuš zvezde, pa tuš spodnje gate, pa tuš nevem kaj… da sploh lahko kaj kupiš. Izdelek na polici, piše cena npr. 0,50 eura, pa prideš na blagajno in ti reče, da to je pa potem 1,70, če nimaš tuš kartice. Pa vzameš nek izdelek (neke brisače so bile takrat), prideš na blagajno, pa vpraša, če imam neke tuš zvezdice, pa pravim da ne (nikoli ne zbiram tega sranja), “ja, potem pa tega ne morete kupiti”. Jaz sem s tušem tudi zaključil. Samo še pod tuš bom hodil, v tuš pa nikoli več. Madona.

tuš mi sploh ne sede…ne vem, zakaj, ampak mi ne. že od nekdaj 😉 sem pa fanica spara in po novem še bolj hofra. mercatorjeve trgovine (hipermarketi) so sicer vizualno lepše urejene, ampak ima naša denarnica rajši spar in hofer 😉

maš prav seveda :))) ampak mislila sem na tisto, ko včasih dajo nek izdelek ful ceneje, ker ima še dan ali dva do preteka roka

Pri njih v glavnem kupujem zelenjavo, vsaj v meni najbližjem je lepa in dosti cenejša kot drugje. Saj nabavljajo jo pa tako ali tako vsi v Italiji, Španiji ali sličnih dobaviteljih.

Ne bo držalo. V Mercatorju imajo po novem veliko sadja in zelenjave SLO porekla. Itak, če je sadje in zelenjava LEPO in POCENI pomeni, da je umetno in zanič!

Pri nas imamo najbližjo trgovino prav Tuševo franšizo. Tako sem večkrat prisiljena kupiti tam kaj na hitro, sicer grem vedno raje po “fasngo” v Merkator ali Špar. In zakaj ne Tuš? Ker so že moje predhodnice povedale vse. Najbolj zaskrbljujoče se mi zdi to, da je blago večinoma Poljsko ali Slovaško. To pa so države, katerim ne zaupam. Blago je jasno blazno cenejše, vendar me ne gane, ker se ne želim zastrupljati. Plus to, da je resnično mnogo slabše založeno z slovenskimi proizvodi pa še precej umazano je. Očitno njihovi poslovodje ne dajo kaj dosti na urejenost in čistočo. Njim je seveda važnejše to, da čim več prodajo. Groza me je gledati kakšne mamice, ki ob raznih akcijah pokupijo na hektolitre raznih florescentnih pijač, ker so pač -poceni, ne! Pa da o kakovosti mlečnih izdelkov in sadja in zelenjave sploh ne govorim. Ničkolikokrat sem sama odbirala gnilo sadje iz gajbic. Pa še slišala sem jih, ker sem jim ga potem naložila posebej nekoliko vstran rekoč, da je gnilo in se bo tako okužilo še ostalo sadje. Češ, to pa že ni moje delo in da bodo že sami odbrali…. halo!?
Tuš, ne hvala tudi iz moje strani, čeprav po kakšen kruh, ali pa jogurt, bom verjetno še prišla- žal, ker nimama vedno pri roki avta, da bi se odpeljala nekaj kilometrov stran v boljo trgovino.

V našem kraju je pa Tušev supermarket na najvišjem nivoju, tako glede čistoče kot osebja. Spar je tak poden, da samo čakam, kdaj bom miši zagledala med policami. Neredko naletiš na cele prazne police, sadje zelenjava katastrofa. Mercator ni veliko boljši. Grdo se mi zdi tako posploševati zaradi ene slabe Tuševe trgovine. Meni se je ravno v Sparu zgodilo, da sem sem sredi poletja trikrat prinesla domov pokvarjen izdelek. Očitno jim hlajenje ne dela prav.
Drugače pa jaz v Tušu kupujem vse, kar pač trenutno potrebujem, če že zaidem tja. Od mleka, jogurtov, sladkarij, salam, mesa. Kvaliteta primerljiva.

Ihihi – lahko se tudi tako tolažiš!

Jaz se ponavadi na poti iz službe ustavim v Tušu. Je pa res, da gre za manjšo in franžizno prodajalno. Kar se tiče izdelkov jih imajo vedno dovolj, tudi tistih v akciji. Do sedaj se mi še ni zgodilo, da bi kdajkoli bilo kaj narobe ali pokvarjeno. Tudi blago pred iztekom roka sem že kupila, pa je blo čist OK.
Če greste sedajle v moj hladilnik pogledat, boste v njem našli kislo smetano Tuš z datumom uporabe 28. februar. 🙂 Pa je še vedno OK, se kar noče pokvarit.
Jaz sem zadovoljna zaenkrat, če pa imajo ravno moj najljubši jogurt ali kečap v akciji ga bom pa raje pri njih kupila kot pa kje drugje.

Lp, Petra

to delajo tudi v šparu, kupiš ali pa ne, je pa samo tvoja odločitev

jaz kupujem v tušu, ker sovražim merkator in spar

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

narobe si razumela, zato si preberi prejšnji post

New Report

Close