ali res obstajaš?
**a si samo utvara?
Sprašujem se iz dneva v dan, ali sploh še obtajajo ljudje, ki verjamejo v Ljubezen, in so tudi pripravljeni narediti kaj konkretno in resno?
Toliko sem razocaran u vas pupike da to sploh ne upam napisati, ker mislim, da vse kar naj bi bilo romantično je enostavno v današnjih časih ishlapelo in to je ŽALOSTNO!!
lep dan
Vodi me, vodi me tamo gdje ljubav stanuje
Nemoj dati da ikad vratim se
Tu gdje ostavljas druge, u predvorju tuge
Pokazi mi gdje, gdje ljubav stanuje.
Vodi me, vodi me tamo gdje ljubav stanuje
Nemoj dati da ikad vratim se
Tu gdje ostavljas druge, u predvorju tuge
Ja dajem ti sve – pokazi mi gdje
Gdje ljubav stanuje.
Oh … Razo … ni res, ni izhlapelo … samo to iščemo po navadi na napačnih mestih …
Jaz zadnji mesec in pol spoznavam, kaj pomeni prava ljubezen … tista ko se predaš človeku totalno … cel … in ko ga ljubiš zaradi njegovih malih napak … oz. ga te napakce naredijo še bolj fantastičnega v tvojih očeh …
Spoznavam kaj pomeni romantičnost … ko ti tvoj dragi prinese zjutraj kavico in rožice in kekse v obliki srčka … … … ali pa ko gresta k jezeru, se vsedeta na dekco in gledasta zvezde in odsev lune v jezeru … … … in še in še je takih trenutkov … … …
Ni izhlapelo, Razo … … še je tu … !!!!
Lp, Bgv
UFFFFFFFFFFFFFFFFF…..škoda,ki se se v napačnega zacopala…hihihiihi…na saj bom potrpežljivo čakal v zasedi…hihiihihiihi
naj te kar drugi še malček “izučijo”….tak da mi boš vsaj delno dorasla…hihiihihihi…
drugače pa moja lubči, ti kar bodi zaljubljena do ušeš……kaj ni fino……
ekola cmokec na tvoje zaljubljeno srce…