Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali res to deluje?

Ali res to deluje?

Vidim veliko objav o “L’ux Factor” produktih na spletu in me zanima kakšne so vaše izkušenje…… odločam se za nakup a nisem prepričana če se splača

Jaz uporabljam samo njihov serum za obrvi in trepalnice, ker sem zelo svetlopolta, imam blond lase in posledično tudi zelo svetle obrvi in trepalnice. Njihov serum sem naročila ko sem videla, da so na Cosmopolitanu objavili o rezultatih in sem še sama hotela preskusit, če res deluje ali je samo nateg. Edino moram še počakati, ker obljubljajo rezultate po štirih tednih, jaz pa ga uporabljam samo dva tedna. Do sedaj je že precej sprememba, ampak upam da bo serum dosegel še tisti potencial katerega obljubljajo.

Prvič slišim za to firmo… kje se pa oglašujejo da jaz nič ne vidim?

tudi jst prvič slišim

Zelo je odvisno od posameznega človeka… mogoče bo nekomu nekaj pomagalo, tebi pa ne. Jaz imam že dolgo njihovo 4D kremo in lahko rečem, da mi je zelo pomagala. Ne morem pa obljubljati, da bo tudi tebi. Tako da se sama odloči kaj njihovega te sploh zanima in če si pripravljena zapravljati denar za kozmetiko

priporočam njihovo kremo za tatuje. ne vem kako se ji reče ampak jo fant skos hvali

Deluje ja. Že nekaj časa uporabljam cemio gams zaradi problemov, ki so se mi pojavili pri kolenih in bom še dolgo redna stranka.

narobna tema 🙂 meni tudi kar po čez preskakuje objave tudi ko na nekaj drugega kliknem

Ne vem kaj misliš naročit od njih ampak men je njihova Nano Shock krema za tatuje res top. Od njih naročam že nekaj mesecev pa ne mislim odnehati. Če imaš tatuje ti toplo priporočam ker mene so res podkupili z rezultati ki sem jih vidla ful hmalu.

Za Abrahama sem dobila njihovo 4d kremo in jo še zdaj sama naročujem 🙂

New Report

Close