Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali rjavim učkom paše..

Ali rjavim učkom paše..

blond barva las? Oz. ne čisto blond tako blond rjava???

Men se zdi da…samo bi morala prej vidt…sej odvisno je tudi od tega, kaksno polt imas in tako dalje..

..imam kar temno rjave oči..polt ..hm…nevem nič posebnega..ne temne in ne svetle…pa obrvi imam tudi kar temne..čeprav ne zelo goste…

V knjižnici si sposodi knjigo o barvnih tipih. S pomočjo knjige in barvne lestvice, ki je priložena boš ugotovila kakšen tip si: poletni, spomladanski, zimski ali jesenski.
Ko boš definirala svoj tip, boš lahko izbirala med barvnimi odtenki las, ki ti najbolj pristajajo. Jaz sem bila prijetno presenečena.

Temnim, cokoladno rjavim po mojem mnenju ne pase blond. Bolj tistim zelenkastim…

paše paše…jst imam tud rjave temne učke pa sm bla ful blond pa paše..sam znat se morš namazat…poglej mal revije.-več al manj so punce umetno blond,,pa jim namažejo s temno barvico oči ne z modro recmo..seveda pa je to odvisn od obraza

Kaksno dolzino las pa imas..?

paše, paše… js imam zeleno-rjave oči pa pramene približno takšne barve kot ti praviš… ti si kar privošči spremembo 😉

LP, Anita

mene je narava tako nardila, tko da upam, da paše 🙂
imam čisto rjave oči (že skoraj črne) in lase, ki vsako poletje postanejo iz zelo svetlo rjave na blont. Letos pa sem se še malo pošpricala s sprejom za posvetlitev in se mi zdi, da je vse skupaj res dobr izpadlo..

SEVEDA.
MOJA PRIJATELJICA JE ZELO IN…. MED FANTI.
IMA SREDNJE RJAVE OČI IN SVETLO BLOND LASE.

Se strinjam z manco!

Tudi jaz imam skoraj črne oči in naravno blond lase. Je bilo pa obdobje, ko sem si jih barvala na platinasto blond – pa zlato rujav make up … UF, UF

Se je zgodilo, da sem se namazala z modro zeleno in nanesla modro maskaro! No dva tipa sta šla stavit da imam modre oči: HA – to je bilo heca!

Kar pogumno v blond vode …

Sandra

New Report

Close